Göçmez “Serden Geçeriz Kıblemizden Dönmeyiz”
Siyaset, 12 Mayıs 2023 20:44İYİ Parti Malatya Milletvekili Adayı Şeyhmus Göçmez ve partililer seçim çalışmaları kapsamında Cemal Gürsel Mahallesi, Aşağıbağlar Mahallesi, Kuyuönü Caddesi, Fahri Kayahan Bulvarı ve Samanlı Mahallelerini ziyaret etti.

Göçmez “Serden Geçeriz Kıblemizden Dönmeyiz”
İYİ Parti Malatya Milletvekili Adayı Şeyhmus Göçmez ve partililer seçim çalışmaları kapsamında Cemal Gürsel Mahallesi, Aşağıbağlar Mahallesi, Kuyuönü Caddesi, Fahri Kayahan Bulvarı ve Samanlı Mahallelerini ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlar ile bir araya geldi. Göçmez “14 Mayıs akşamı bu ülkeyi aydınlık yarınlara sağlam basan Hak, Hukuk, Adalet çağrısına kulak veren elit kadrolara yani Millet İttifakına teslim edeceksiniz.” dedi.
“14 MAYIS PAZAR GÜNÜ TÜRKİYE’Yİ YENİ BİR GELECEK BEKLİYOR OLACAK”
Göçmez burada yaptığı açıklamada “Malatya’nın denenmiş siyasetçilerden ziyade yeni yüzlere ve yeni fikirlere ihtiyacı var. Bu anlamda sizlere vekâlet edecek olan vekillere ihtiyaç var, telefonlarınıza çıkacak, dertlerinizle dertlenecek vekillere ihtiyaç var. 14 Mayıs Pazar günü Türkiye’yi yeni bir gelecek bekliyor olacak. Haklarınızın gasp edildiği, yasakların, yoksulluğun, yolsuzluğun, liyakatsizliğin, ben yaptım olduların biteceği ve çocuklarınızın geleceğinin çalınmasına dur diyecek ve 14 Mayıs akşamı bu ülkeyi aydınlık yarınlara sağlam basan Hak, Hukuk, Adalet çağrısına kulak veren elit kadrolara yani Millet İttifakına teslim edeceksiniz.” şeklinde konuştu.
“SERDEN GEÇERİZ KIBLEMİZDEN DÖNMEYİZ”
İYİ Parti Malatya Milletvekili Adayı Şeyhmus Göçmez “Asil azmaz, tuz kokmaz, kokarsa yağ kokar çünkü aslı ayrandır. Bizim elhamdülillah aslımız ayran değildir. Dolayısıyla kıblemizin hiçbir zaman dönme ihtimali yoktur. Serden geçeriz kıblemizden dönmeyiz. Böyle bir yapımız yok. Malatya’yı bir an önce ayağa kaldırmamız lazım bunun içinde hiç kimsenin birbiriyle kavga etmeden ortak akıl ile hareket etmesi gerekmektedir. Esnaf depreme yönelik teşviklerden yararlandırılmalı ve 2 yıl süreyle prim borcu dahi ödenmemesi gerekiyor. Kıble düz olunca kervan yolda düzülür. Niyetler temiz olunca işler rast gider. Günün sonuna gelindiğinde nasipten ötesi olmaz. Eğer nasipte yoksa el götürür, yel götürür, sel götürür. Nasipte var ise el getirir, yel getirir, sel getirir.” dedi.
“HER KESİMİ KUCAKLAYACAK PROJELERİMİZ İLE İKTİDARA YÜRÜYORUZ”
Göçmez “Çiftçi dertli, esnaf dertli, sanayici dertli, vatandaş dertli, emekli dertli, çalışan dertli 22 yılda ülkenin geldiği nokta önünü göremeyen, gelecek planlaması yapamayan bir kesimin elinde işlerin döndüğü garabet bir sistem ile yönetilen Türkiye. İYİ Parti olarak Anneleri, kadınları, çocukları mutlu edebilirsek ülkemizde yaşayan vatandaşlarımızın da mutlu olacağı inancı ile çıktığımız kutlu yolda mutfak şenlenirse yuvalarda şenlenir inancındayız. Ekonomik göstergeler muftaklarda tencerenin kaynamadığı, insanların mutsuz olduğu, anti depresanlar ile ayakta durduğu yarından umutlarını kesmiş olduğunu görüyoruz. Sizlere söz veriyoruz İYİ Parti iktidarında üreten hakkını alacak, tarladan mutfağa denetimler çoğalacak, esnaf prim borcumu nasıl öderi mi düşünmeyecek, emekli rahat yaşama bizlerle ulaşacak. Her kesimi kucaklayacak projelerimiz ile iktidara yürüyoruz” şeklinde konuştu.
“SİNAN ATEŞ’İN KATİLLERİNİ ADALETE TESLİM EDECEĞİZ”
“Sinan Ateş’in katillerini adalete teslim edeceğiz.” diyen Göçmez “Kayıtsız kalınıp üzerinin örtülmesi ülkücülere ihanettir, devlete ihanettir, hukuka ihanettir aynı zamanda ülkücü şehidimizin ailesine ihanettir. İYİ Parti iktidarında ilk işimiz bu cinayetin aydınlatılması olacaktır. Bizim devletimiz o kadar büyüktür ki istese bunu 24 saatte değil 12 saatte rahatlıkla bulur. Buradan sözümüz olsun bu olayı aydınlatmak boynumuzun borcudur.” dedi.
Siyaset, 12 Mayıs 2023 20:44
Yorumlar (0)

TSO heyeti Vali Seddar Yavuz ile bir araya geldi

Yeşilyurt İlçemiz Çavuşoğlu Mahallesi'nde İş Kazası

Kernek Mahallesi'nde Şüpheli Ölüm

Astigmat tedavisinde lazer dönemi

Galatasaray Divan Kurulu’nda Kadın Futbolu Vurgusu: “Görünmez Değil, Merkezde Olmalı”

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü

YEŞİLYURT BELEDİYESİ’NDEN GENÇLERE YÖNELİK FARKINDALIK PANELİ!

Battalgazi Belediyesi’nden 29 Ekim’e Özel Futsal Turnuvası

BAŞKAN GEÇİT, “ANA ARI YETİŞTİRME” KURSUNU TAMAMLAYAN KURSİYERLERİ AĞIRLADI

BAŞKAN GEÇİT, MAHALLELERİ GEZEREK TALEPLERİ DİNLİYOR, ÇÖZÜM ÜRETİYOR

Sadıkoğlu: “Artan maliyetler istihdamı ve ihracatı olumsuz etkiliyor”

BATTALGAZİ BELEDİYESİ EKİM AYI MECLİS TOPLANTISI 2. BİRLEŞİMİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

BAKAN ERSOY, ARSLANTEPE KARŞILAMA MERKEZİ AÇILIŞINDA BATTALGAZİ BELEDİYESİ SERAMİK STANDINI ZİYARET ETTİ

16 SAATLİK PLANLI SU KESİNTİSİ

Başkan Sami Er himayesinde Gazze’ye yardım kampanyası başlatıldı.

KLASİK MERCEDES TUTKUNLARI SANAT SOKAĞI’NDA BULUŞTU

ÖZAL MAHALLESİ’NE 25 KİLOMETRE İÇME SUYU HATTI

ARSLANTEPE KARŞILAMA MERKEZİ VE “ARSLANTEPE’NİN IŞIĞINDA” SERGİSİ AÇILDI

MALATYA MENEKŞE SPOR KULÜBÜ

BAYAN VOLEYBOL NİCER HOTEL DEPLASMANDA HAKKARİ MAEMTAL TAKIMINI 3-0 KAZANDI...

MALATYA U18 FUTBOL LİGİ 3. HAFTA KARŞILAŞMALARI OYNANDI..

Paşaköşkü Mahallesi Üzerinde Zincirleme Trafik Kazası

Battalgazi İlçesiz Dabakhane Mahallesi'nde İş Kazası

MİSK'in Doğu Anadolu Bölgesi'ndeki Yeni Başkanı Belli Oldu

YILMAZ AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ

NEREDEN BULDUN VOHOP!!?

Okullarda Trafik Tedbirleri ve Okul Servis Araçlarının Denetimi

"Sonbahar, Leke Tedavisi İçin En Doğru Zaman”

Enocta Günü’nde Kurumsal Gelişimin Geleceği: Enocta Yetenek Zekası Platformu Tanıtıldı

Marble Systems Tureks, İtalya Cersaie ve Marmomac Fuarlarında İlgi Odağı Oldu

Battalgazi ilçesi Paşaköşkü Mahalesi’nde Zincirleme Trafik Kazası

BATTALGAZİ BELEDİYE MECLİSİ EKİM AYI İLK OTURUMU GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Sadıkoğlu: “İsrail insanlık düşmanı yüzünü bir kez daha göstermiştir”

Büyükşehir Belediyesi Aile ve Okul İş Birliğiyle Eğitim Seminerleri Başlattı.

4 EKİM DÜNYA HAYVANLARI KORUMA GÜNÜ’NDE

HACIYUSUFLAR’A 1.780 METRE KANALİZASYON HATTI

MABESEM’DE YENİ DÖNEM KAYITLARI BAŞLADI

YEŞİLYURT BELEDİYE MECLİSİ EKİM AYI TOPLANTILARINA BAŞLADI
