BAŞKAN ÇINAR, YAKA MAHALLESİNDEKİ YOL BAKIM VE ONARIM ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ
Gündem, 16 Ağustos 2023 17:04
“Yaka Mahallemize Ulaşımı Rahat ve Güvenli Hale Getiriyoruz”
Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, yaşanan deprem felaketleri ve iklimsel koşullardan dolayı Yaka mahallesinin bozulan ve yıpranan yollarını yeni yatırımlarla konforlu hale getireceklerini söyledi.
Yeşilyurt Belediye Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri, 6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen deprem felaketinden sonra merkez ve kırsal bölgelere ulaşımı rahatlatmak, araç ve yaya trafiğini daha güvenli hale getirmek için çalışmalarını dört koldan sürdürüyor.
İlçenin tüm yaşam alanlarına ulaşımı sağlayan yol ağındaki sorunları kalıcı yatırımlarla gidermek adına gerçekleşen çalışmaları sürekli takip eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, beraberinde Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Cüreoğlu ve Yeşilyurt Belediyesi Fen İşleri Müdürü Mehmet Tosun ile birlikte Yaka Mahallesine giderek mahallenin tüm yollarında gerçekleşen bakım, onarım ve tamirat çalışmalarını inceledi.
Yeşilyurt Belediyesinin çalışmalarıyla mahalle yollarının daha güvenli hale geldiğini söyleyen Yaka Mahalle Muhtarı Sait Tan, “ Belediye Başkanımız ve ekipleri mahallemize büyük ilgi gösteriyorlar, bugünde mahallemizin yollarında bakım ve onarım çalışmaları yapılıyor.Mehmet Çınar Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz, ne tür sıkıntımız varsa onunla yakından ilgileniyor, her zaman bizim yanımızda olmuştur.6 Şubat depreminden dolayı belediye ekiplerimiz çok yoğun çalışıyor bu arada bizleri asla unutmuyorlar ve mahallemize güzel hizmetler getiriyorlar, asfaltımız dökülüyor yollarımız yapılıyor. Başkanımıza canı gönülden teşekkür ediyoruz.” diye konuştu.
Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar ise, ilçenin tüm mahallelerindeki sorunları kalıcı ve güçlü yatırımlarla teker teker giderdiklerini söyledi.
Yaka Mahallesinde depremden ve iklimsel koşullardan dolayı yıpranan yolların standartını yükseltmek için ekipleri seferber ettiklerini söyleyen Başkan Çınar, “Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz ilçemizin dört bir tarafına kaliteli hizmetler götürüyor. İlçemizin beş farklı noktasında yol açma, yol genişletme, yol bakım, onarım, asfalt serimi ve sathi kaplama çalışması yapan ekiplerimizin gayretini takdirle karşılıyoruz. Sıcak havaya rağmen durmadan dinlenmeden hemşehrilerimiz için çalışıyoruz.Ekiplerimiz ilçemizin hangi noktasında hangi hizmete ihtiyaç varsa onu önce planlıyor sonra saha çalışmalarıyla bu çalışmaları titizlikle yaparak ilçemizde ki yaşam kalitesini yükseltmek için çaba sarf ediyor. Yaka mahallemizde yaşanan deprem felaketinde sonra içme suyu, kanalizasyon ve diğer alt yapı çalışmaları ve iklimsel koşullardan dolayı bozulan ve yıpranan yollarımızı yeni yatırımlarla sağlıklı ve güvenli hale getiriyoruz.Ekiplerimiz mahalle muhtarımız ve mahalle sakinlerimizin destekleriyle mahallemizin tüm yollarında hummalı bir çalışma yapıyor. Bizlerde ekiplerimizi ziyaret ederek hem onlara kolaylıklar dinliyoruz hem de mahalle sakinlerimize bilgiler paylaşıp taleplerini yerine getirmeye çalışıyoruz.Şehir olarak çok zor günlerden geçiyoruz, derdimiz büyük ancak bizler deprem yaralarını sarmak, ilçemizin sorunlarını çözüme kavuşturmak için elimizden geleni yapıp 7/24 sahada yer alıyoruz.” diye konuştu.
Mahalle sakinleri de çalışmalardan dolayı Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’a teşekkürlerini sundular.
Gündem, 16 Ağustos 2023 17:04
Yorumlar (0)
Şehir Kütüphanesi Bakan Yardımcısı Eminoğlu’ndan Övgü Aldı.
Cansu Durkun Abalı, PMU Indonesia 2026’da Konuşmacı Olarak Sahne Alacak
Sektörde Denge Arayışı Devam Ediyor.
Birlik, Beraberlik ve Paylaşma Ruhu Muharrem İftarında Yaşatıldı.
Doğanyol Koldere Ortaokulu’ndan Türkiye Çapında Büyük Başarı.
CHP Malatya İl Başkanı Barış Yıldız Gündeme İlişkin Açıklamalarda Bulundu.
Yangın Tehlikesine Karşı Kapsamlı Mücadele: Yeşilyurt’ta Otlar Temizleniyor.
Esnaf ve Ticaret İçin Yeni Adım: Malatya Çarşısı’nda Kümelenme Dönemi.
Başkan Er’den Doğanşehir Çıkarması: Deprem Konutları İncelendi, Yeni Hizmetler Açıldı.
Eğitime Yatırım, Geleceğe Güven: 507 Öğrenci YKS’ye Hazırlandı.
Fırat Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Elazığ’da Toplandı.
Şentepe Mezarlık Kavşağı’nda Trafik Kazası: 2 Yaralı.
Yüzüncü Yıl Kent Parkı'nda Asayiş Uygulaması: 128 Şahıs Kontrol Edildi
AKÇADAĞ SULAMA BİRLİĞİ'NDE NEDEN SULAR DURULMUYOR..???
Geleceğimizi Yakmayalım: Anız Yakmak Toprağa ve Cana İhanettir!.
Malatya’da Kaymakam ve Vali Yardımcıları Kararnamesi Açıklandı.
Vali Yavuz, Doğanşehir’de Vatandaşlarla Buluştu.
ÇÖLLEŞME VE KURAKLIĞA KARŞI ORTAK SORUMLULUK ÇAĞRISI.
Doğaya Duyarlı Muhtar Berkay Pektaş’tan Takdir Toplayan Hareket.
Büyükşehir’den Geleceğe Nefes Olan Yeşil Dönüşüm Hamlesi.
DOĞANŞEHİR’DE FECİ TRAFİK KAZASI: 1 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ.
Türk Büro-Sen’den Adalet Bakanlığı Adaylarına Ücretsiz Klavye Kursu Desteği.
Büyükşehir Belediyesi Malatya’nın Altyapısında Tarihi Dönüşüm Başlattı.
Gençlerin Yeni Adresi: TOKİ Karagöz Spor Kompleksi.
Daha Sağlıklı Bir Malatya İçin İlaçlama Çalışmaları Hız Kazandı.
Başkan Er: “Yeni Hicri Yılın İnsanlığa Huzur ve Barış Getirmesini Diliyorum.
Vali Yavuz: “Muharrem Ayı Birlik, Beraberlik ve Kardeşliğin Simgesidir.
Basın Özgürlüğü Kadar Basın Ahlakı da Önemlidir.
Orduzu Spor, Malatya Satranç Şampiyonu Oldu.
Ekranlar Büyütüyor, Hayat Küçülüyor: Kayıp Neslin Hikâyesi.
Dayanışmanın En Güzel Örneği: MİDİDER’den Anlamlı Organizasyon..
Kiras Hukuk Bürosu Görkemli Bir Törenle Hizmete Açıldı.
Unutulmadı, Unutturulmadı: Mehmet Turhan’ın Hatırası Hastanede Yaşıyor.
Kırkgöz Sahil Parkı Yaz Sezonuna Hazırlanıyor
Başkan Er: “Kültürel Yatırımlarımızla Malatya’nın Kimliğini Güçlendiriyoruz.
LGS Öncesi Kusursuz Organizasyon: Hazırlıklar Eksiksiz Tamamlandı.
Seddar Yavuz: “Gönüllü Kan Bağışçıları İnsanlığın Sessiz Kahramanlarıdır.
Vali Seddar Yavuz’un Katılımıyla Hacı Hüseyin Kölük Camii İbadete Açıldı.
Başkan Erhan Cengiz: “Kuluncak’ın Geleceğini Birlikte İnşa Ediyoruz.
