MASKİ Genel Müdürü Mehmet Mert: “MASKİ YATIRIMLARINA DEVAM EDİYOR”
Gündem, 29 Eylul 2023 18:54
· Muhtarlarla istişare ve değerlendirme toplantısında bir araya gelen MASKİ Genel Müdürü Mehmet Mert, projelerimizle ve çalışmalarımızla hep birlikte el ele Malatya’yı yeniden ayağa kaldıracaklarını söyledi. Mert, “Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Selahattin Gürkan, başımızda olduğu sürece yatırımlar hiçbir zaman aksamayacak” dedi.
Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürü Mehmet Mert, periyodik olarak gerçekleştirilen toplantıda mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek talep, öneri, şikâyetlerini dinlemeye ve çözüm üretmeye devam ediyor. MASKİ Genel Müdürlüğü’nde gerçekleşen toplantıya; MASKİ Genel Müdürü Mehmet Mert, Malatya Muhtarlar Derneği Başkanı Şahin Demirci ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Hekimhan Mahalle Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Tunç ve Yönetim Kurulu Üyeleri, MASKİ Genel Müdür Yardımcıları, Daire Başkanları ve Şube Müdürleri katıldı.
Muhtarların, vatandaşların talep ve şikâyetlerini öğrenme konusunda MASKİ ile bir köprü vazifesi gördüğünü belirten MASKİ Genel Müdürü Mehmet Mert, “Depremden sonraki süreçte en büyük sıkıntıyı yaşayanlar arasında muhtarlarımız vardı. Her yer yıkık dökük, çadır yok, yemek yok. Vatandaşlarımızın ilk ulaştığı kişi muhtarlardı. Bu süreçte bizler de MASKİ Genel Müdürlüğü olarak tüm ekibimizle sahadaydık. 2023 yılı yatırım programımızı hazırlarken depremi tahmin edememiştik. Programımızda her mahallemize, köyümüze yatırım planları hazırladık. Büyükşehir Belediye Başkanımız Selahattin Gürkan bizlere hem yatırım programımızı devam ettirmemizi hem de depremin yaralarını sarmamızı söyledi. 7 aydır saha da aktif çalışıyoruz. Bir insanoğlunun karşılaşacağı zor bir tablo ile karşı karşıyayız. Bu süreçte sizler de bizlerle birlikte vatandaşın ihtiyaçlarını karşılamak adına ciddi bir çalışmalar yaptınız. Dayanışmayla el ele vererek bu dönem elbette ki geçecek. Şehrimize hep beraber sahip çıkmamız gerekiyor. İnşallah planladığımız yatırım programımızı tamamlayacağız. Herkese çok teşekkür diyorum” dedi.
Malatya Muhtarlar Derneği Başkanı Şahin Demirci ise, “6 Şubat’ta şehrimiz çok büyük bir felaket yaşadı. Yıkımlar oldu. Bu yıkımların altında en çok ezilenler muhtarlar ve belediye çalışanları oldu. Bu duruma rağmen şehrimizi terk etmedik. Vatandaşlarımıza yardımcı olduk. Ölenlerimize Allah’tan rahmet yaralılarımıza en kısa zamanda sağlık diliyorum. Bu memleket hepimizin. Bu memleketi ayağa kaldırmak için birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Selahattin Gürkan göreve geldiğinde borçların olduğunu söyledi. 1-2 yıl müsaade edin bana dedi. Gerçekten düzeni oturttuktan sonra bizleri dinledi. İhtiyaçlarımızı not aldı. Bizler de şehir merkezinden önce kırsala hizmet götürülmesini istedik. Planlar projeler hazırlandı. İlçe belediyelerin yapması gereken işleri Büyükşehir Belediyemiz ve MASKİ Genel Müdürlüğümüz yaptı. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Selahattin Gürkan başta olmak üzere MASKİ Genel Müdürümüz Mehmet Mert ve ekibine teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Hekimhan Mahalle Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Tunç, “Malatya’nın hemen hemen her bölgesinde muhtarımız toplantıya katıldı. MASKİ’nin ve Büyükşehir Belediyesi’nin elinin değmediği bir yer kalmamış. Tabi bu hizmetleri yaptıran bir güç var. Hizmetin bir sahibi var. Bu hizmetleri yaptıran Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Selahattin Gürkan. Öncelikle ona teşekkür ediyorum. Allah başımızdan eksik etmesin. Allah uzun ömürler versin. Kat be kat hizmet aldık. Bazı illerde bile olmayan teknoloji ile yapılıyor. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.
Gündem, 29 Eylul 2023 18:54
Yorumlar (0)
Malatya Yeşilyurt’ta 3.6 Büyüklüğünde Deprem Meydana Geldi
Meşher’in Hikâye İstanbul’da Geçiyor sergisini ziyaret etmek için son günler
Kale’de Altyapıya Güçlü Dokunuş: MASKİ’den 81,9 Milyon TL
Depremin Ardından Güçlü Adımlar: Su Altyapısı Yenileniyor
Battalgazi’de Miraç Kandili Programı Düzenlenecek
Soğuk Günlerde Sıcak Buluşma: Yeşilyurt’ta El Sanatları Kursları
Vali Seddar Yavuz Başkanlığında Afet Koordinasyon Toplantısı Gerçekleştirildi
Yoğun Kar Yağışı Nedeniyle Eğitim Kurumlarında 1 Gün Ara
Mesut İnce, Minibüsçüler Odası Başkanlığı Seçimini Açık Farkla Kazandı
Akçadağ Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Fatih Şahin, 1 Oy Farkla Güven Tazeledi
10 Ocak’ta Basına Vefa: Ali Karakuş’tan Ziyaret
Ev Alırken, Zemine de Dikkat Edilmeli...
Uyuşturucu Tacirlerine Geçit Yok: Sokak Satıcısına Darbe
Gelecek Partisi İl Başkanı Bedri Aslan’dan Basına Anlamlı Ziyaret
Gazeteciler Günü’nde Sadece Kutlama Değil, Çözüm Odaklı Ziyaret
ŞEVKET KESKİN GÜVEN TAZELEDİ
Yeşilyurtspor’da Yeni Dönem: Güçlü Yapılanma, Büyük Hedefler
Karla Mücadele Seferberliği: 107 Mahallede 2 Bin 475 Kilometre Yol Ulaşıma Açıldı
Vali Seddar Yavuz’un 10 Ocak İdareciler Günü Mesajı
Narkotik Ekiplerinden Sokak Satıcılarına Darbe: Çok Sayıda Uyuşturucu Madde Ele Geçirildi
Göçmen: Basın Özgürlüğü Olmadan Demokrasi Olmaz
İŞ İNSANI MUSTAFA KILIÇ’TAN 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI
Ali Aslan: “Basın Özgürlüğü Demokrasinin Vazgeçilmezidir.
İZDO, 3'üncü Yaş Üniversitesi Öğrencilerini Bilgilendirdi
Kış Depresyonuna Dikkat: Uzmanlardan Mevsimsel Duygu Durumu Bozukluğu Uyarısı
Vali Seddar Yavuz Başkanlığında İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu 1. Olağan Toplantısı Gerçekleştirildi
MAGİNDER Başkanı Karademir’den Yangın Bölgesine Ziyaret
Milletvekili Ölmeztoprak’tan Malatya’da Güvenlik Vurgusu: “Huzurun Teminatı Sizlersiniz”
Fuzuli Caddesi’nde Sahada İnceleme: Başkan Er’den “Dirençli Malatya” Vurgusu
Merkez ve İlçelerde Muhtarlık Tartışması: Hizmet mi, Gösteri mi?
Malatya’da Zehir Tacirlerine Büyük Darbe: 14 Şüpheli Yakalandı, 13’ü Tutuklandı
Elektronik Sigaralar Akciğer Kanserine Neden Oluyor!
Kronik Ağrıya Dikkat: Uzun Vadede Yüksek Tansiyon Riski Doğurabilir
Yerinde Dönüşüm Alarm Veriyor: Sadıkoğlu’ndan Hakediş Tepkisi
Ölmeztoprak Açık Konuştu: Kira Yardımı Anahtar Teslimine Kadar Devam Edecek
Battalgazi Belediyesi, Bir Yılda Hayata Geçirilen Hizmetlerle Dikkat Çekti
Yeşilyurt’ta Yeni Yıl Mesaisi Başladı: Belediye Meclisi İlk Toplantısını Yaptı
Bakan Yusuf Tekin’den Eğitime Destek: Yeni Eğitim Yatırımları Hizmete Açıldı
Malatya ASMYD’de Bayrak Değil, İstikrar: Aziz Yiğit Yeniden Seçildi
