İYİ PARTİ ADAYLARI OTO GALERİ ESNAFLARIYLA İLE BİR ARAYA GELDİ
Siyaset, 06 Mart 2024 02:49
2024 Yılı Mahalli İdareler Genel Seçimleri kapsamında İYİ Parti Malatya Belediye Başkan Adayları Yeşiltepe Oto Galeri Esnafı ile kahvaltılı toplantıda bir araya geldi.
İYİ Parti Malatya İl Başkanı Serdar Yıldız, İYİ Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Şeyhmus Göçmez, İYİ Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Ali Helvacı, İYİ Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Emircan Eren parti il ve ilçe yöneticileriyle belediye meclis üyesi adaylarının da katıldığı toplantıda Malatya esnafının deprem süreci ve sonrasında yaşadığı mağduriyetler ve İYİ Parti adaylarının çözüm projeleri konuşuldu.
Toplantıda söz alan Yeşiltepe Galericiler Sitesi Başkanı İzzet Atsız 6 Şubat Deprem Felaketinde Malatya’nın sesinin yeteri kadar duyurulmadığına vurgu yaparak “Malatya’nın deprem bölgesinde sesini duyamadık varsa yoksa Hatay konuşuldu. Bizim siyasilerimizde Malatya’da sorun yok dediler. Sesimizi duyuramadık” dedi.
Atsız’ın ardından söz alan İYİ Parti Malatya İl Başkanı Serdar Yıldız ise “Malatyalılara sahipsizlik hissini veren yalnızlık hissi yaratan 22 yıl Malatyalıların destek verdiği ak parti iktidarı karşısında yapabileceği bir şey yetenekli bilgili Malatya’yı ayağa kaldıracak belediye başkan adayları ile huzurunuza gelmekti.” Dedi.
İl Başkanı Yıldız’ın ardından söz alan İYİ Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Şeyhmus Göçmez ise “Bizim ne kadar akıcı ve anlaşılır konuştuğumuzu söylüyorlar çünkü biz inandığımızı söylüyoruz. Biz doğru yapılanı alkışlarız. Fakat şu gün ki geldiğimiz noktada sıkıntı büyük bunu çözümü liyakatli ve dürüst insanlar la çalışacaksınız. 13 ay geçti Allah’tan korksunlar böyle mi olmalıydı?” Dedi.
İYİ Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Emekli Müsteşar Doktor Yüksek Mühendis Ali Helvacı “Kamuda önemli görevler yaptım bir süre siyasetten uzak kaldım. Enkazı sıkıntıyı gördüm arkadaşlarımızda gel dediler şimdi buradayız. Marmara depreminde bakanlık müsteşarı olarak deprem koordinasyon başkanıydım, bu depremden daha küçük değildi ama yaptığımız koordinasyon ile 5 ayda enkazların tamamını kaldırmıştık.” Dedi.
İYİ Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Avukat Emircan Eren ise yaptığı konuşmada “Baroda depremde imar komisyon başkanıyım bir büyü mücadele veriyoruz. Battalgazi Belediye Başkan Adayı olarak 3 temel prensibim var. Bunlar daha yaşanılabilir Battalgazi, daha güvenilebilir Battalgazi ve daha ulaşılabilir Battalgazi hedefidir teveccühünüzü bekliyoruz dedi.
Konuşmaların ardından İYİ Parti Belediye Başkan Adayları Yeşiltepe Oto Galeri Esnafı ile hatıra fotoğrafı çektirdi.
Siyaset, 06 Mart 2024 02:49
Yorumlar (0)
Battalgazi Belediye Meclisi Aralık Dönemini İlk Birleşimle Açtı”
Cizre’de Skandalın Ardından Hesap Zamanı
GOLDEN GLOBAL PORTFÖY FAALİYETE BAŞLADI
Dünya AIDS Günü / BİLGİYLE GÜÇLEN, DAMGALAMAYA SON VER!
Cansu Durkun'dan Açık Çağrı: Güzellik Uğruna Geleceğinizi Riske Atmayın!
Vali Seddar Yavuz’un 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Mesajı
Bir Adım Sağlık’tan Kış Aylarında Bağışıklığınızı Güçlendirecek 10 İpucu
Paşa Country ED, Lüksün Tanımını Yeniden Yapıyor
Kültür ve Medeniyet Yolculuğu
Başkan Geçit: Engelli Bireylerimizin Azmi ve Başarısı Toplumumuzun En Büyük Gücüdür
Akçadağ Durulova’da Trafik Kazası: İtfaiye Ekiplerinden Hızlı ve Profesyonel Müdahale
MALATYA’DA “KASTEN ÖLDÜRME” SUÇUNDAN 34 YIL CEZASI BULUNAN ŞAHIS YAKALANDI
Kale’de Silahlı Kavga: 3 Kişi Yaralandı, 5 Şüpheli Yakalandı
“Fırat EDAŞ: İzinsiz Kazılar 10 Ayda 2.219 Elektrik Kesintisine Neden Oldu”
Büyükşehir Belediye Meclisi Toplantısında Konuşan Başkan Er;
Yeşilyurt Belediyesi’nden ÖNEM Projesine Moral ve Motivasyon Dolu Şenlik
Kadının Gücü Toplumu Güçlendirir: Başarı Hikâyeleri İlham Veriyor
Eğitim Merkezlerinde Satranç Rüzgârı Esti: Öğrenciler Kıyasıya Yarıştı
Başkan Kılıç: Engelliler Bugün de Yarın da Emek Piyasasının Vazgeçilmez Değerleridir
Kernek Mahallesi’nde Silahlı Kavga: 7 Şüpheli Yakalandı
Gelen İddialara Göre Ziraat Odaları Seçimleri Erteleniyor:
Türkiye Gençlik ve Eğitim Federasyonu Başkanlığına Ahmet Bayduz seçildi.
Şanlıurfa Şehir Hastanesi’nde Mimsan’ın Yüksek Teknoloji Isıtma Çözümleri Tercih Edildi
Fırat EDAŞ’tan Akçadağ’a 21 Milyon TL’lik Altyapı Güçlendirme Yatırımı
Başkan Geçit’ten Dört Kuşağın Bir Arada Yaşadığı Aileye Ziyaret!
İZDO'dan Konak Engelsiz Yaşam Köyüne Ağız ve Diş Sağlığı Eğitimi
AĞBABA, ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞI BÜTÇESİ’NDE KONUŞTU
YEŞİLYURT BELEDİYESİ’NDE SOSYAL DENGE SÖZLEŞMESİ %120 ARTIŞLA YENİLENDİ
BÜYÜKŞEHİR ZABITASI, KURALLARA UYMAYAN İŞYERLERİNİ MÜHÜRLEDİ
MALATYA, 2025 HELAL ZİRVESİ’NE ‘TEK KONUK İL’ OLARAK ÇIKARMA YAPTI
Asayiş Şube’den Yağma, Tefecilik ve Kumar Operasyonu: 31 Şüpheli Adliyeye Sevk Edildi
KOM’dan Peş Peşe Operasyonlar: Şahıslar, İkametler ve İşyerlerinde Aramalar Yapıldı
BATTALGAZİ BULGURLU’DA OTOMOBİL VE MOTOSİKLET ÇARPIŞTI: YARALI VAR
Hayırlı Günler Komşum” Ziyaretlerinde Dikkat Çeken Eksiklik
NARKOTİKTEN ‘TORBACI’ OPERASYONU: 2 İKAMET, 2 ARAÇ VE 6 ŞAHSA ŞAFAK BASKINI
Anahtar Parti Malatya İl Başkanlığı Stk ve Medya Temsilcilerini Ağırladı
Kadın Kolları’nda Çalışma Disiplini ve “Bankamatik Personeli” Tartışmaları Gündemde
Boğaziçi Üniversitesi Küresel Bir Projeye İmza Atıyor
Aranan Şahıslara Şafak Operasyonu: Çok Sayıda Gözaltı
