BATTALGAZİ BELEDİYESPOR FUTSAL TAKIMI AVRUPA YOLUNDA
Spor, 17 Mayıs 2025 05:10
Malatya’nın ilk ve tek futsal takımı Battalgazi Belediyespor, Süper Lig’de başarılı bir sezonun ardından çeyrek finale yükseldi. Takım, Şampiyonlar Ligi hedefiyle yoluna kararlılıkla devam ediyor.
Kurulduğu günden bu yana istikrarlı bir yükseliş gösteren Battalgazi Belediyespor Futsal Takımı, Malatya spor tarihinde önemli bir başarıya imza attı. Sezon başında Nevşehir’de düzenlenen Süper Lig yükselme müsabakalarında 3 maçta aldığı başarılı sonuçlarla Süper Lig’e katılma hakkı kazanan takım, Konya, Gaziantep, Afyon ve Erzurum gibi şehirlerde düzenlenen etaplarda mücadele ederek sezonu 5. sırada tamamladı ve play-off çeyrek finaline yükseldi.
Temsilcimiz, çeyrek finalde Sakarya’nın Karasu takımıyla eşleşti. İlk karşılaşma 19 Mayıs Pazartesi günü saat 15.00’te İnönü Üniversitesi Spor Salonu’nda oynanacak. Rövanş ise 23 Mayıs Perşembe günü Sakarya’da yapılacak. Bu eşleşmeyi geçen takım, yarı finale yükselerek şampiyonluk yolunda kritik bir adım atmış olacak. Battalgazi Belediyespor, gösterdiği azim ve mücadeleyle Malatya’yı ülke çapında gururla temsil etmeyi sürdürüyor. Hedef, Türkiye Şampiyonluğu’nu kazanarak Şampiyonlar Ligi’ne katılmak. Bu süreçte Malatyalı sporseverlerin desteği, takım için büyük önem taşıyor.
Battalgazi Belediyesi’nden Spora Tam Destek
Battalgazi Belediyesi, altyapıdan profesyonel seviyeye kadar her yaş grubuna hitap eden spor yatırımlarıyla örnek bir belediyecilik anlayışı ortaya koyuyor. Özellikle gençlerin fiziksel ve sosyal gelişimini desteklemek amacıyla sürdürülen projeler, ilçede spor kültürünün yaygınlaşmasına büyük katkı sağlıyor. Futsal, voleybol, badminton, yüzme gibi farklı branşlarda kurulan takımlar ve açılan kurslarla yüzlerce genç hem disiplinli bir spor ortamına kavuşuyor hem de yeteneklerini geliştirme imkânı buluyor.
Battalgazi Belediyespor Futsal Takımı’nın başarısı da bu vizyonun önemli bir meyvesi olarak öne çıkıyor. Gençlerin yeteneklerini keşfedebilecekleri, rekabetçi bir ruhla gelişim gösterebilecekleri ortamlar hazırlayan Battalgazi Belediyesi, sporu yalnızca fiziksel bir aktivite olarak değil, aynı zamanda bir eğitim ve karakter gelişim süreci olarak görüyor.
Belediye Başkanı Bayram Taşkın’ın liderliğinde yürütülen bu yaklaşım; sporun birleştirici gücünü, disiplin ve takım ruhunu merkeze alarak ilçede sürdürülebilir bir spor altyapısı inşa etmeyi amaçlıyor. Başkan Taşkın’ın spora ve gençliğe verdiği önem sayesinde, Battalgazi, bölgesel anlamda da dikkat çeken bir spor merkezi olma yolunda ilerliyor.
Spor, 17 Mayıs 2025 05:10
Yorumlar (0)
Hayırlı Günler Komşum” Ziyaretlerinde Dikkat Çeken Eksiklik
NARKOTİKTEN ‘TORBACI’ OPERASYONU: 2 İKAMET, 2 ARAÇ VE 6 ŞAHSA ŞAFAK BASKINI
Anahtar Parti Malatya İl Başkanlığı Stk ve Medya Temsilcilerini Ağırladı
Kadın Kolları’nda Çalışma Disiplini ve “Bankamatik Personeli” Tartışmaları Gündemde
Boğaziçi Üniversitesi Küresel Bir Projeye İmza Atıyor
Aranan Şahıslara Şafak Operasyonu: Çok Sayıda Gözaltı
Radyasyon Onkolojisinde Farkındalık Seferberliği: Üç Büyük İlde Etkinlikler Düzenlendi
Yeşilyurt’ta Söz Verilen Yatırımlar Teker Teker Hayata Geçiyor
Büyükşehir Belediyesinden Malatya’ya 2,5 milyarlık spor tesisi
Şehir İçinde Seyreden Beton Mikserleri Vatandaşın Kâbusu Oldu
Büyükşehir Meclisi Kasım Ayı 5. Birleşiminde Gündem Maddeleri Görüşüldü
MOTAŞ’a Yeni Şoför Alımı: Başvurular İstihdam Merkezi Üzerinden Başladı
Palladium Ataşehir'den Şehir Stresine Çözüm: AVM'de Wellness Dönemi
Musluktan Akan Su, Göründüğü Kadar Temiz Olmayabilir!
Estetikte Yeni Trend; Yapay Yüzler Dönemi Bitiyor
Erkunt Traktör’den Çiftçiye Destek: EURO5 eCapra Motora 5 Yıl Garanti
Başkan Geçit’in Vaadi Gerçekleşti: Meslek Edindirme Akademisi Tamamlandı
Vatandaşın Yanında: Battalgazi Belediyesi 30 Milyon TL’lik Yardımda Bulundu.
AĞBABA ADALET BAKANLIĞI BÜTÇESİNDE KONUŞTU
BAŞKAN ER: “HAFRİYAT ALANI MALATYA’NIN YENİ CAZİBE MERKEZİNE DÖNÜŞECEK”
Ölmeztoprak’tan Saha, Şifa ve Vefa Mesaisi: Muhtarlarla İstişare, Hastanede Umut, Öğretmenler Günü’nde Anlamlı Buluşma”
Akşam Saatlerinde Trafik Kazası: Yaralanmalı ve Maddi Hasarlı Çarpışma
AK Parti Milletvekili Prof. Dr. Abdurrahman Babacan’dan “Terörsüz Türkiye” Vizyonu: Önemli Açıklamalar
Malatya’da Suç Çetelerine Darbe: Eş Zamanlı Operasyonda Çok Sayıda Gözaltı
GOLDEN GLOBAL MÜŞTERİLERİNE ÇOKLU HESAP YÖNETİMİ İMKANI SUNUYOR
BAŞKAN GEÇİT, “7 BİN 300 ÖĞRENCİYE SIFIR ATIK EĞİTİMİ VERDİK”
BATTALGAZİ’DE 3 BANT BİLARDO TURNUVASI SONA ERDİ
AĞBABA, “MİLLET PERİŞAN SAYIN BAKAN”
Malatya Büyükşehir Belediyesi’nden ağaçlandırma seferberliği
BAŞKAN ER, “ÖĞRETMENLERİMİZ TOPLUMUN YENİDEN İNŞASINDA EN BÜYÜK PAYA SAHİPTİR”
MAGİNDER Dost Meclisi’nin Bu Ayki Konuğu Prof. Dr. Hasan Pekdemir Oldu
KADINA ŞİDDET: TOPLUMUN YÜZÜNE ÇALINAN EN BÜYÜK LEKE
Kalıcı Makyajın Ciltte Etkisi: Farklı Etnik Kökenlerde Nelere Dikkat Etmeli?
Vali Seddar Yavuz’un 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü Mesajı
ARGUVAN DOĞALGAZA KAVUŞUYOR
Başkan Sadıkoğlu: “Mücbir Sebep hali devam etmeli”
BAŞKAN GEÇİT, EĞİTİMİN KAHRAMANLARINI UNUTMADI!
BAŞKAN GEÇİT, “ÖĞRETMENLERİMİZİN ÖZVERİ VE GAYRETİ HER TÜRLÜ TAKDİRİN ÜZERİNDEDİR”
ATATÜRK (KIŞLA) VE İNÖNÜ CADDESİ GEÇİCİ OLARAK TRAFİĞE KAPATILACAKTIR
