Başkan Çınar’ın Yeni Dönem Vaatlerinden ‘Et Entegre Tesisi’ Hizmete Girdi
Gündem, 22 Mart 2022 06:52“Et Entegre Tesisimiz Yeşilyurt’umuza Hâyırlı Olsun”
Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’ın yeni dönem vaatlerinden olan ‘Et Entegre Tesisi’, Yeşilyurt İŞGEM bünyesindeki Yemek Fabrikasında hizmete girdi.
2019 yılındaki Mahalli İdareler Seçimlerinde Yeşilyurt’lulara verdiği sözleri teker teker yerine getiren Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’ın ‘Et Entegre Tesisi’ projesi de tamamlanarak Yeşilyurt’a kazandırıldı.
Yeşilyurt İŞGEM bünyesindeki Yemek Fabrikasında faaliyete geçen ‘Et Entegre Tesisi’ alanını inceleyen Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, vatandaşlara sözünü verdikleri yatırımlara bir yenisini daha eklediklerini söyledi.
Et Entegre Tesisinin Yeşilyurt’a hâyırlı olmasını temenni eden Başkan Çınar, hijyenik, temiz ve düzenli bir alanda hizmete sunulan tesisin, ilçenin farklı noktalarında hizmete sunulan sosyal tesislerdeki yemek ihtiyacının karşılanmasında önemli bir misyon üstleneceğini sözlerine ekledi.
Yeşilyurt’lulara verdikleri bir sözü daha gerçeğe dönüştürmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Başkan Çınar, “ 2019 Yılındaki Mahalli İdareler Seçimlerinde sosyal tesislerimizde kullanacağımız et ve et ürünlerinin temiz ve hijyenik ortamlarda muhafaza edilmesi, hazırlanması ve yemeklerde kullanılması için ‘Et Entegre Tesisi’ sözünü vermiştik. Bugün itibariyle bu sözümüzü yerine getirip, Yeşilyurt İŞGEM bünyesindeki Yemek Fabrikamızda bu tesisimizi hizmete sunduk. Hemşehrilerimize verdiğimiz bir sözümüzü daha yerine getirmiş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İlçemizin farklı bölgelerinde hizmete sunduğumuz sosyal tesislerimiz, marketlerimiz, düğün salonumuz ve yemek fabrikamızda kullanılan ve satışı yapılan etlerimizi kendi tesislerimizde ki hijyenik ve temiz ortamlarda hazırlıyoruz, güvenilir ortamlarda muhafaza ediyoruz. Alanında deneyimli ekiplerin gözetiminde kesimi yapılan, depolanan ve hazır hale getirilen kaliteli, güvenilir ve hijyenik et ve et ürünlerimizi, vatandaşlarımıza ulaştırıyoruz. Burada kurduğumuz tesislerimizde kendi markamızla sucuk ve kavurma üretimi de yaparak hizmet yelpazesini genişletmeyi hedefliyoruz. Bununla birlikte, bu tür yatırımlarla belediyemizi ek bir maliyetten daha kurtarmış oluyoruz. Yemeklerde kullanılan ya da marketlerde satışını yaptığımız et ürünlerimizi kendi tesisimizde hazırlayarak, bir yandan ek bir maliyetten kurtulurken diğer taraftan hizmetlerimizin daha hızlı ve akıcı olmasını sağlıyoruz. Güzel ve temiz bir alanda hizmet vermeye başlayan Et Entegre Tesisimizde görevli kasaplarımız, yemek ustalarımız ve diğer çalışanlarımıza başarılar diliyorum. Et Entegre Tesisimiz Yeşilyurt’umuza hâyırlı uğurlu olsun.” diye konuştu.
Gündem, 22 Mart 2022 06:52
Yorumlar (0)
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’tan Başkan Er’e Destek Mesajı
Başkan Kılıç’tan 28 Şubat Mesajı: “Millet İradesine Vurulmuş Bir Darbedir
Malatyalı Kadınlar Ankara’da Tek Yürek Oldu
Gençlik ve Spor Bakanlığı Desteğiyle İlçelere Spor Hamlesi: Pütürge’ye Ekipman Teslimi
Hazır Beton Endeksi Ocak Ayı Raporu Açıklandı!
Başkan Geçit: “Vatandaşımız İçin Sahadayız
Hareketsiz Yaşam Alarm Veriyor: Uzmanlardan Ofis ve Ev Çalışanlarına Kritik Uyarılar
BAŞKAN TAŞKIN’DAN KAR MESAİSİNE GECE DENETİMİ
MALATYA’DA OKUL SPORLARI SATRANÇ İL BİRİNCİLERİ BELLİ OLDU
YEŞİLYURT’TA PARK HALİNDEKİ 3 ARACA ÇARPAN ŞÜPHELİ YAKALANDI
Kahramanmaraş’ta 4.9 Büyüklüğünde Deprem: Nurhak Sallandı
Gururlu Anlar: Başkan Taşkın Şampiyon Folklor Ekibiyle Buluştu
Yoğun Kar Yağışıyla Mücadelede Büyükşehir 7/24 Görev Başında
EGELİ DİŞ HEKİMLERİ DENİZLİ'DE BULUŞACAK
Geçit: “Vatandaşlarımızın Sofrasına Güvenli Ürünler Ulaşmalı
Keskin: “Zor Şartlarda Mücadele Eden Esnafımıza Destek Şart”
Kar Sonrası Battalgazi’de Hummalı Çalışma
Zelyurt: “Hocalı Katliamı Unutulmayacak Bir İnsanlık Dramıdır”
Karademir’den Esnaf İçin Acil Çağrı: KOSGEB Borçlarına 2 Yıl Erteleme Şart
Malatya TSO’dan Vahap Munyar’a Vefa ve Onur Plaketi
KAR ENGELİNE GEÇİT YOK! BÜYÜKŞEHİR EKİPLERİ GECE GÜNDÜZ SAHADA
Attarlar Odası’nda Birlik Rüzgârı: Başkan Basri Orhan’a Yoğun Destek
Okul Servisleri ve Çevreleri Kontrol Altında: Geleceğe Güvenle Bakıyoruz
Şevket Keskin’den Net Mesaj: “Yasa Dışı Taşımacılığa Asla İzin Vermeyeceğiz
Vali Seddar Yavuz’un 26 Şubat Hocalı Katliamı’nı Anma Mesajı
Akıllı telefonlar boyun fıtığı sebebi
Mücevherlerinizin Ömrünü Uzatmanın 6 Altın Kuralı
Türkiye Obezitede Avrupa Birincisi...
Boğaziçi Üniversitesi’nde Tarihi Dönüşüm: 8 Milyar TL’yi Aşan Yatırım Hamlesi
Geleceğin Temeli Aile: Yeşilyurt’ta Anlamlı Proje Hayata Geçti
Battalgazi Belediyesi’nden Yenice Mahallesi’nde Yol Atağı
Battalgazi’de Silahlı Soygun Aydınlatıldı: 3 Şüpheli Tutuklandı
Başkan Er: “Birlikte Çalışacağız, Malatya’yı Daha Güzel Günlere Kavuşturacağız
Başkan Er, Geceyi Gençlerle Paylaştı: Sahur Sofrasında Birlik Mesajı
İş Dünyasından Eğitime Güçlü Dokunuş: Mahmut Boyraz Gençlerle Buluştu
Akçadağ’da Birlik ve Beraberliğin En Güzel Tablosu: Ev İftarları
Ramazan Neşesi Büyükşehir’le Çocukların Yüzünü Güldürüyor
Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er’den Hafız Öğrencilere Moral Ziyareti
Başkan Er: “Gençlerimizin Her Zaman Yanındayız”
