Başkan Çınar Yavuz Selim Mahallesinde Yapımı Süren Yeni Park Alanını İnceledi
Malatya, 13 Haziran 2023 17:43Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Yavuz Selim mahallesinde sosyal yaşamını hareketlendirecek yeni park alanını inceleyerek, yetkililerden bilgiler aldı.

Başkan Çınar Yavuz Selim Mahallesinde Yapımı Süren Yeni Park Alanını İnceledi
Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Yavuz Selim mahallesinde sosyal yaşamını hareketlendirecek yeni park alanını inceleyerek, yetkililerden bilgiler aldı.
Park yatırımları ve yeşil alan çalışmalarıyla birlikte kişi başına düşen yeşil alan miktarını 5.17’m2’ye çıkartıp, ilçe genelindeki yeşil alan miktarının ise 1 milyon 708 bin metrekareye yükselten Yeşilyurt Belediyesi TOKİ Yavuz Selim Mahallesinde, yapımı süren yeni park alanıyla birlikte ilçedeki park sayısı 235 ‘ya çıkarmaya hazırlanıyor.
Malatya’nın yeni yerleşim alanlarından TOKİ bölgesinde Yeşilyurt Belediyesi sınırlarındaki alanlarda ikamet eden vatandaşlara konforlu ve güzel alanlar sunmak için çalışan Yeşilyurt Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Yavuz Selim Mahallesinde atıl vaziyette olan toplam bin 300 metrekarelik alanı çocuk oyun grupları, spor aletleri, aydınlatmalar, oturma grupları ve yeşil alanlarıyla donatıp bölgeye yeni bir yaşam alanı kazandırmak için dört koldan çalışıyor.
Yeşilyurt İlçesindeki 235’ni park alanını Yavuz Selim Mahallesinde hizmete sunacaklarını söyleyen Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar ise, “İlçemizin dört bir tarafını yeni nesil park alanlarıyla donatıyoruz. Ferah, temiz ve düzenli yaşam alanlarımızı sayısını artırmak için başlattığımız hizmet seferberliğimiz kapsamında bu yılı da dolu dolu geçirdik. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz hem yeni park alanlarını hizmete sunarken diğer taraftan mevcut park ve yeşil alanlarımızın eksikliklerini gidererek mahallelerimizdeki yaşam seviyesini daha nitelikli hale getirdi.15 gün önce yapımına başladığımız TOKİ Yavuz Selim Mahallemizdeki yeni park alanımızda çalışmalar ise hız kesmeden devam ediyor. Kentimizin hızla gelişen bölgelerinden Yavuz Selim mahallemizin böylesine güzel bir parka ihtiyacı vardı. Bizlerde mahalle muhtarımız ve mahalle sakinlerimizle istişare ederek gerekli planlamaları yaptık. Atıl vaziyette olan bin 300 metrekarelik alanımızı ferah, düzenli ve konforlu hale getirmek için düğmeye bastık. Çocuk oyun grupları, aydınlatmalar, spor aletleri, yeşil alanlar ve oturma alanlarıyla birlikte burayı ferah ve güzel bir görüntüye kavuşturacağız. Buradaki parkımızla birlikte ilçemizdeki park sayısını 235’ya çıkarmış olacağız. Her yeni bir park kentimize yeni bir hava katıyor, farklı bir güzellik kazandırıyor.” diye konuştu.
Başkan Çınar, Yavuz Selim mahallesine yönelik hizmetlerin artarak devam edeceğini ifade ederken, “Önümüzdeki yıl itibariyle mahallemizin üst tarafında ki bölgelerde yeşil alan ve park çalışmalarına hız vereceğiz. Mahallemizin diğer eksikliklerini çözüme kavuşturmak için gerekli planlamaları yaptık. Yavuz Selim mahallemiz, yapılan ve yeni yapılacak hizmetlerle birlikte vatandaşlarımızın rahat, güvenli ve temiz ortamlarda hayatını sürdürdüğü, yaşam standarttı yüksek bir mahalle hüviyetine kavuşacaktır. Hizmetlerimizin gerçeğe dönüşmesinde desteklerini esirgemeyen mahalle muhtarımıza ve mahalle sakinlerimize teşekkür ediyorum. 235’ncI parkımız şimdiden Yeşilyurt’umuza ve Yavuz Selim Mahallemize hayırlı uğurlu olsun. El birliğiyle, gönül gönülle çalışarak daha başarılı ve daha güzel hizmetleri hemşerilerimizle buluşturmaya devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.
Mahalle sakinleri de, devam eden park çalışmasından dolayı Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’a teşekkürlerini sundular.
Malatya, 13 Haziran 2023 17:43
Yorumlar (0)

Mahmut Aslantaş Vefat Etti

Kadir Özkan Keskin’e Erşah Demirci Operasyonunda Büyük Darbe

Antalya’da Çete Operasyonu: Erşah Demirci Yapılanmasına Büyük Darbe

Başkan Geçit, “57 Km. Yol Yatırımıyla Kırsalın Çehresi Değişiyor”

Battalgazi Belediyesi’nden Aile Bağını Güçlendirecek Puzzle Yarışması

HASANBEY-TEMELLİ KAVŞAĞI GEÇİCİ OLARAK TRAFİĞE KATAPILACAKTIR!

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ AĞUSTOS AYI TOPLANTILARI SONA ERDİ

MALATYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NDEN ÜRETİCİLERE CAN SUYU

TRAC, 17 Ağustos 1999 Marmara Depremi’ni Anıyor: “Deprem Öldürmez, Hazırlıksızlık Öldürür”

MELEKBABA SAKİNLERİ, YEŞİLYURT AİLE ŞENLİKLERİNDE DOYASIYA EĞLENDİ

Battalgazi Belediyesi’nden Ailelerin Yükünü Alacak Kırtasiye Desteği

BATTALGAZİ BELEDİYESİ’NDEN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMINA ÖZEL AYAK TENİSİ TURNUVASI

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü

Ordu Şehir Hastanesi’ni de Mimsan Isıtacak

Spor Yaparken Sağlığınızdan Olmayın!

Malatya İl Yaşlı Çalıştayı Gerçekleştirildi

Dünyanın İlk Hastanesi Geleceğin Hekimlerini Ağırlıyor

Okullar Açılmadan Çocukların Göz Muayenelerini Yaptırın!

Ekonomist Hikmet Baydar: Halka Arz Süreçlerinde Nelere Dikkat Edilmeli?

THBB Başkanı Yavuz Işık, 17 Ağustos depreminin 26. yıl dönümünde açıklamalarda bulundu!

Başoğlu Kablo IDEF 2025’e Türkiye’nin Savunma Sanayisine Milli Çözümleriyle Güç Kattı!

Kalıcı Makyajda Türkiye’nin Yükselen Standardı: Doğal Görünüm, Güvenlik ve Şeffaflık

Turgut Özal Bulvarı Üzerinde Trafik Kazası

Malatya’da Eğitime 593 Bin Avro Katkı

MAHARETLİ ELLER, EN GÜZEL ANALI-KIZLI YEMEĞİNİ YAPMAK İÇİN YARIŞTI

Çavuşoğlu Mahallesin'de Zincirleme Kaza

Battalgazi’de Parklar Yenilendi, Yeşil Alanlar Genişletildi

AK Parti Milletvekili Babacan’dan İletişim Başkanlığına Ziyaret

AK PARTİ’MİZ 24 YAŞINDA: MİLLETİN İRADESİYLE YÜKSELEN, TÜRKİYE YÜZYILI’NA YÜRÜYEN KADRO

Battalgazi İlçsi Solmaz Caddesin'de Trafik Kazası

Turgut Özal Bulvarın'da Trafik Kazası

KADINLARIN EL EMEĞİ GÖZ NURU ESERLERİ ‘KURS MERKEZLERİ-YILSONU’ SERGİSİNDE BEĞENİYE SUNULDU

Battalgazi Engelsiz Yaşam Merkezi’nde Hayvanlarla Rehabilitasyon Başladı

İl Başkanı Bakan’dan AK Parti’nin kuruluş yıl dönümü mesajı

Çavuşoğlu Mahallesinde Kavga

Akçadağ İlçesin'de Ölümlü Trafik Kazası

KÜÇÜKÇEKMECE BELEDİYESİ’NDEN ÇOCUKLAR İÇİN EĞLENCE DOLU YAZ ATÖLYELERİ

Orman Yangınlarında Bir Depo, Binlerce Hektarı Kurtarabilir

BAŞKAN GEÇİT, “BANAZI, KONAK VE HORATA’NIN GELİŞİMİ YEŞİLYURT İÇİN ÖNEMLİ”
