BAŞKAN KAHVECİ MAHALLE BAŞKANLARIYLA BİR ARAYA GELDİ
Siyaset, 25 Aralık 2020 12:09AK Parti İlçe binasında mahalle başkanlarıyla bir araya gelen AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci, “AK Parti’nin kuruluşundan buyana mahalle başkanlarımız, bizim sahada elimiz ayağımız olmaya devam ediyor” dedi.
AK Parti İlçe binasında mahalle başkanlarıyla bir araya gelen AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci, “AK Parti’nin kuruluşundan buyana mahalle başkanlarımız, bizim sahada elimiz ayağımız olmaya devam ediyor” dedi.
Mahalle başkanlarına yapmış oldukları özverili çalışmalarından ötürü teşekkür eden Başkan Basri Kahveci, “Yıllardır bu partiye emek vermiş mahalle başkanları olarak birçok emek sarf ettiniz. AK Parti’nin kuruluşundan buyana mahalle başkanları olarak bizim sahada elimiz ayağımız oldunuz. Bu noktadan dolayı her birinize ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum. Zaten yaptığımız hizmetler Allah içindir. Bizler partimize hizmet ederken gönüllülük esasıyla çalışmaktayız. Kimse kimseden bir tek kuruş para almadan bu davaya elinden geldiğince hizmet etmeye çalışıyor. Bizler Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde bu davaya katkı sunmaya çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.
“Bu Parti Milletimizin Partisidir”
İstişare toplantılarının düzenli bir şekilde devam edeceğini belirten Kahveci, “Pandemi dolayısı ile mahalle başkanlarımızla gerçekleştireceğimiz bu toplantıları Allah izin verirse parça parça yapmayı düşünüyoruz. 103 mahallemizin başkanlarını da inşallah belirlediğimiz günler dâhilinde kısım kısım çağırarak istişare toplantılarımızı sürdüreceğiz. Mahalle başkanlarımızın sorumlulukları altında bulunan mahallelerine bizler ne zaman bir ziyarette bulunduysak her zaman en iyi şekilde ağırlanıp, yine aynı şekilde uğurlanıyoruz. Bugün bu toplantıyı gerçekleştirmemizdeki en büyük etken; siz değerli mahalle başkanlarımızın sorunlarını dinlemek ve sorunlarına nasıl bir çözüm yolu bulabiliriz bunu değerlendirmektir. Sizlerle birlikte görevli olduğunuz mahallelerdeki sorunları çözüme kavuşturmak ve teşkilatlarımızı güçlendirerek davamızı daha ileriye taşımak adına bugün bu istişare toplantılarımızı düzenli bir şekilde gerçekleştirmeye gayret edeceğiz. Bizler her şeyden önce burada bir aileyiz. Burada şahıs yoktur. Bu parti milletimizin partisidir” dedi.
“Gece Gündüz Demden Aralıksız Çalışmaya Devam Ediyoruz”
2023 hedefleri doğrultusunda teşkilatlarını güçlendirmek adına üye çalışmaları yaptıklarını belirten Başkan Kahveci, “Bu yıl genel merkezimiz tarafından başlatılan üye çalışmasında Battalgazi İlçemiz için toplamda 10 bin yeni üye hedefi konuldu. 3 ay önce başlamış olduğumuz bu çalışmada tüm teşkilatımızla birlikte gece gündüz demden aralıksız çalışmaya devam ediyoruz. Bizler AK Parti teşkilatı olarak hiçbir zaman doğru bildiğimiz bu yoldan şaşmadık. Ne olursa olsun davamıza sahip çıktık. 31 Mart seçimlerinde Battalgazi İlçemiz’de toplam 202 bin seçmenimiz içerisinden 146 bini partimize oy vermiş bulunmakta. Fakat üye sayılarımıza baktığımızda bu sayının sadece 3’te 1’inin partimize üye olduğunu görüyoruz. Bu konuda da çalışmalarımızı devam ettirmekteyiz. AK Parti’ye oy vermiş vatandaşlarımızdan ricamız; bu davaya katılıp bizlerle birlikte gece gündüz demeden çalışıp, partimizi 2023 hedeflerine ve daha ileriye taşımak için taşın altına ellerini koymalarıdır” ifadelerini kullandı.
Siyaset, 25 Aralık 2020 12:09
Yorumlar (0)
Boyraz’dan Genç Girişimcilere Tam Destek: “İlk Günden Yol Arkadaşı Olacağız.
Malatya’da Bisiklet Heyecanı: Beydağı Yarışı Kortejle Başladı.
Hekimhan İçin Yeni Dönem: Geleceğe Güçlü Hazırlık.
Akçadağ’da Evde Bakım Hizmeti mi, “İstediğiniz Yere Şikâyet Edin” Hizmeti mi.?
TSO Başkanı Sadıkoğlu: “Kura Fazlası İşyerleri Mücadele Eden Esnafa Verilmeli.
UEFA Playmakers Kız Çocukları Malatya Programı'nda İlk Hafta Tamamlandı.
Battalgazi Meclisi Ağustos Oturumunda Önemli Kararlar Aldı.
Lezzetin Başkenti Malatya'da Gastronomi Şöleni İçin Geri Sayım.
Başkan Er: "Hekimhan İçin 1,5 Milyar Liralık Yatırımı Hayata Geçiriyoruz.
Büyükşehir Zabıtası Denetim Rekoru Kırdı: 16 Bin 500 Uygulama.
Başkan Er: "Malatya'yı Spor ve Kütüphaneler Şehri Yapacağız.
Pütürge'de Yoğun Mesai: Vali Seddar Yavuz Çalışmaları Yerinde Denetledi.
Trafik Bilinci Miniklere Aşılanıyor.
İkizce Mahallesi'nde Trafik Kazası: 1 Yaralı.
Battalgazi'de Şantiyede İş Kazası: Bir İşçi Yaralandı.
Malatya TSO'nun KDV İndirimi Çıkışı Ankara'da Yankı Buldu.
Pütürge Yediyol Mahallesi Alevlere Teslim! Ekipler Seferber Oldu.
Eser Üretmek Yerine Eser Sökmek Mi? Akçadağ'da Cevap Bekleyen Sorular.
Malatya'nın Spor Hafızası Aziz Yiğit: Bir Ömre Sığan Emek ve Başarı.
Malatya'da Spor Şöleni Başlıyor: Uluslararası Beydağı Dağ Bisikleti Yarışı Start Alıyor.
Battalgazi'de Yol Atağı: Ekipler Sahada, Çalışmalar Tam Gaz Devam Ediyor.
Sahte Altın Şebekesine Darbe! Malatya'da 2 Tutuklama.
Yeni Eğitim Yılı Öncesi Hazırlık ve Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirildi.
Malatya'nın Ekmeği Tehlikede, Sessizlik Kimsenin Vicdanını Rahatsız Etmiyor mu?
Çilesiz Mahallesi'nde Trafik Kazası: 1 Kişi Yaralandı.
Akçadağ'da İki Otomobil Çarpıştı: 8 Kişi Yaralandı.
Akçadağ'da Konteyner Yangını Paniği: İtfaiyenin Hızlı Müdahalesiyle Alevler Kontrol Altına Alındı.
Darende Alevlerle Mücadele Ediyor! Vali Seddar Yavuz: "Tüm Gücümüzle Sahadayız.
Darende'de Yerleşim Yerine Yakın Alanda Çıkan Yangın Korkuttu.
Mahmut Boyraz: "Malatya'nın Ekonomik Geleceğini Birlikte İnşa Edeceğiz.
Malatya Akçadağ'da Acı Olay: Traktör Kazasında 1 Kişi Hayatını Kaybetti.
Malatya Polisi Sahada: NARKOALAN-3 Uygulamasında Uyuşturucu Ele Geçirildi.
Malatya'da Mutfak Yangını Büyüyor: Patates ve Soğan Rekor Kırdı.
Malatya Merkezli Operasyonda Zehir Tacirlerine Ağır Darbe.
İki Ana Arterde Çalışmalar Hız Kesmeden Devam Ediyor.
CHP Malatya İl Başkanlığı, Vali Seddar Yavuz’u Makamında Ziyaret Etti.
MTSO Başkanı Sadıkoğlu: "Üyelerimizin Güveniyle Büyümeye Devam Ediyoruz.
Battalgazi'de Kumarla Mücadelede Kararlı Adım: İş Yerleri Mühürlendi.
Öğrencilerin Tercihi Büyükşehir Belediyesi Şehir Kütüphanesi.
