BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNİ ZİYARET EDEN BAKAN ÖZHASEKİ
Gündem, 03 Mayıs 2024 18:14
· Özhaseki, “İyi niyetle yola çıktık. İyi niyetle yola çıkanın en büyük yardımcısının önce Cenab-ı Allah sonra vatandaşımız olduğuna inanıyorum. İnşallah bu hasarların altından da en kısa sürede kalkacağız.”
Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki beraberindeki heyet ile birlikte Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er’i makamında ziyaret etti.
Ziyarete Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’nin yanı sıra Malatya Valisi Ersin Yazıcı, AK Parti Malatya Milletvekilleri, İlçe Belediye Başkanları ile parti yöneticileri katıldı.
Er: İnşallah hep birlikte beraberce kısa süre içerisinde Malatya’yı ayağa kaldıracağız
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er yaptığı konuşmada, “Malatya’nın Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığından ve sizden beklentileri oldukça fazla. İnşallah hep birlikte beraberce kısa süre içerisinde Malatya’yı ayağa kaldıracağız. Sizleri Malatya’da ağırlamaktan ve misafir etmekten büyük bir memnuniyet duyduğumu ifade etmek isterim” şeklinde konuştu.
Özhaseki: Eksiklerin giderilmesi dönemidir
Yerel seçimler sonrasında Malatya’da vatandaşların tercihlerini özgür bir şekilde kullandıklarını belirten Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, “Literatürümüzde güzel bir söz vardır: Seçim biter geçim başlar. Şimdi iş başında koşturma dönemi. Eksiklerin giderilmesi dönemidir. 14 ay kadar önce çok büyük bir deprem yaşadık. 9 saat arayla iki büyük depremle Türkiye sarsıldı. Bundan daha büyük bir felaketle herhalde bugüne kadar karşılaşmamıştık. 850 bin bağımsız birim yerle bir oldu. Zararların tespit edilmesiyle birlikte büyük bir gayretle çalışıyoruz. 1240 yerde şantiyemiz bulunmakta, 110 bin kişilik çalışan ordusuyla zararların giderilmesi için gayret gösteriyoruz. 4333 köyümüzde evler yapılıyor” dedi.
Özhaseki: Yapılanları tek tek gözden geçireceğiz
Bakan Özhaseki konuşmasının devamında, “Hiç kimsenin endişesi olmasın bu hasarların altından kalkacağız. Malatya’mızda özellikle kaç tane hak sahibi var, ne kadar konut yapmamız lazım, ne kadar işyeri yapmamız lazım inşaatlarımız ne durumda ayrıca merkez dışında 8 ilçemizde de inşaatlarımız devam ediyor. Yapılanları tek tek gözden geçireceğiz arkadaşlarımızla istişare edeceğiz. Yapmamız gerekenleri daha hızlı bir şekilde yapmanın gayretinde olacağız. İyi niyetle yola çıktık. İyi niyetle yola çıkanın en büyük yardımcısının önce Cenab-ı Allah sonra vatandaşımız olduğuna inanıyorum. İnşallah bu hasarların altından da en kısa sürede kalkacağız” ifadelerine yer verdi.
Gündem, 03 Mayıs 2024 18:14
Yorumlar (0)

Mahmut Aslantaş Vefat Etti

Kadir Özkan Keskin’e Erşah Demirci Operasyonunda Büyük Darbe

Antalya’da Çete Operasyonu: Erşah Demirci Yapılanmasına Büyük Darbe

Başkan Geçit, “57 Km. Yol Yatırımıyla Kırsalın Çehresi Değişiyor”

Battalgazi Belediyesi’nden Aile Bağını Güçlendirecek Puzzle Yarışması

HASANBEY-TEMELLİ KAVŞAĞI GEÇİCİ OLARAK TRAFİĞE KATAPILACAKTIR!

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ AĞUSTOS AYI TOPLANTILARI SONA ERDİ

MALATYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NDEN ÜRETİCİLERE CAN SUYU

TRAC, 17 Ağustos 1999 Marmara Depremi’ni Anıyor: “Deprem Öldürmez, Hazırlıksızlık Öldürür”

MELEKBABA SAKİNLERİ, YEŞİLYURT AİLE ŞENLİKLERİNDE DOYASIYA EĞLENDİ

Battalgazi Belediyesi’nden Ailelerin Yükünü Alacak Kırtasiye Desteği

BATTALGAZİ BELEDİYESİ’NDEN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMINA ÖZEL AYAK TENİSİ TURNUVASI

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü

Ordu Şehir Hastanesi’ni de Mimsan Isıtacak

Spor Yaparken Sağlığınızdan Olmayın!

Malatya İl Yaşlı Çalıştayı Gerçekleştirildi

Dünyanın İlk Hastanesi Geleceğin Hekimlerini Ağırlıyor

Okullar Açılmadan Çocukların Göz Muayenelerini Yaptırın!

Ekonomist Hikmet Baydar: Halka Arz Süreçlerinde Nelere Dikkat Edilmeli?

THBB Başkanı Yavuz Işık, 17 Ağustos depreminin 26. yıl dönümünde açıklamalarda bulundu!

Başoğlu Kablo IDEF 2025’e Türkiye’nin Savunma Sanayisine Milli Çözümleriyle Güç Kattı!

Kalıcı Makyajda Türkiye’nin Yükselen Standardı: Doğal Görünüm, Güvenlik ve Şeffaflık

Turgut Özal Bulvarı Üzerinde Trafik Kazası

Malatya’da Eğitime 593 Bin Avro Katkı

MAHARETLİ ELLER, EN GÜZEL ANALI-KIZLI YEMEĞİNİ YAPMAK İÇİN YARIŞTI

Çavuşoğlu Mahallesin'de Zincirleme Kaza

Battalgazi’de Parklar Yenilendi, Yeşil Alanlar Genişletildi

AK Parti Milletvekili Babacan’dan İletişim Başkanlığına Ziyaret

AK PARTİ’MİZ 24 YAŞINDA: MİLLETİN İRADESİYLE YÜKSELEN, TÜRKİYE YÜZYILI’NA YÜRÜYEN KADRO

Battalgazi İlçsi Solmaz Caddesin'de Trafik Kazası

Turgut Özal Bulvarın'da Trafik Kazası

KADINLARIN EL EMEĞİ GÖZ NURU ESERLERİ ‘KURS MERKEZLERİ-YILSONU’ SERGİSİNDE BEĞENİYE SUNULDU

Battalgazi Engelsiz Yaşam Merkezi’nde Hayvanlarla Rehabilitasyon Başladı

İl Başkanı Bakan’dan AK Parti’nin kuruluş yıl dönümü mesajı

Çavuşoğlu Mahallesinde Kavga

Akçadağ İlçesin'de Ölümlü Trafik Kazası

KÜÇÜKÇEKMECE BELEDİYESİ’NDEN ÇOCUKLAR İÇİN EĞLENCE DOLU YAZ ATÖLYELERİ

Orman Yangınlarında Bir Depo, Binlerce Hektarı Kurtarabilir

BAŞKAN GEÇİT, “BANAZI, KONAK VE HORATA’NIN GELİŞİMİ YEŞİLYURT İÇİN ÖNEMLİ”
