YEŞİLYURT BELEDİYESİNİN ‘AİLE ÇADIR KAMPI’ KEYİFLİ ANLARA SAHNE OLDU
Eğitim, 23 Eylul 2025 06:08
Yeşilyurt Belediyesi tarafından Beydağı Tabiat Parkı’nda düzenlenen ‘Aile Çadır Kampı’, keyifli anlara sahne oldu. Kampa yoğun ilgi gösteren aileler, çocuklarıyla birlikte neşeli ve unutulmaz vakit geçirdi. Gün boyu süren etkinliklerde çocuklar ve aileler çeşitli oyunlar, doğa yürüyüşleri ve eğlenceli aktivitelerle keyifli anlar yaşadı.
Toplumun çekirdeği olan aile kavramını önemseyen, destekleyen ve aile bireyleri arasındaki iletişimi güçlendirecek etkinliklere sınırsız destek sunan Yeşilyurt Belediyesi, Malatya Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği (MAFSAD) tarafından yürütülen ve İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü tarafından kabul edilen ‘Aile Her Şeydir Projesi’ kapsamında düzenlenen Aile Çadır Kampı’na ev sahipliği yaptı.
‘2025 Aile Yılına’ Yakışan Etkinliklere Bir Yenisi Daha Eklendi
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 2025 yılını ‘Aile Yılı’ olarak ilan etmesinin ardından aile bağlarını güçlendirecek projelere ağırlık veren Yeşilyurt Belediyesi, Yeşilyurt İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile işbirliği halinde 20-21 Eylül 2025 tarihlerinde Beydağı Tabiat Parkı’nda düzenlediği ‘Aile Çadır Kampı’ ile bu etkinliklerine hizmetlerine bir yenisini daha ekledi.
Aileler Unutulmaz Anılar Biriktirdi
Kampa katılan aileler; fotoğraf çekimleri, doğa yürüyüşleri, gökyüzü ve samanyolu gözlemleri, sanat etkinlikleri ve müzik dinletileriyle dolu dolu bir hafta sonu geçirerek unutulmaz anılar biriktirdi. Samimi bir ortamda geçen kampa yoğun ilgi gösteren aileler, çocuklarıyla birlikte doğayla iç içe bir ortamda vakit geçirmenin mutluluğunu yaşadı. Gün boyu süren etkinliklerde çocuklar ve aileler çeşitli oyunlar, doğa yürüyüşleri ve eğlenceli aktivitelerle keyifli anlar yaşadı.
“Yeşilyurt Belediyesine Teşekkürler”
Katılımcılar, kamp sayesinde hem birlikte kaliteli vakit geçirdiklerini hem de aile bağlarını güçlendirdiklerini ifade ederek Yeşilyurt Belediyesine teşekkür ettiler.
“Aile Kurumunu Güçlendiren Etkinlikleri Önemsiyor, Destekliyoruz”
Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, hedeflerinin Malatya’yı sadece yolları, parkları ve binalarıyla değil; insanı önceleyen, birlik ve beraberliği güçlendiren sosyal etkinliklerle de geliştirmek olduğunu söyledi. Aile kurumunu destekleyen organizasyonlara önem verdiklerini vurgulayan Başkan Geçit, şunları kaydetti: “Beydağı Tabiat Parkı’nda İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzle ortaklaşa düzenlediğimiz Aile Çadır Kampı, sadece bir kamp etkinliği değil; aynı zamanda aile bağlarımızı güçlendirdiğimiz, çocuklarımızla daha fazla vakit geçirdiğimiz, komşuluk ilişkilerimizi pekiştirdiğimiz anlamlı bir buluşma oldu. Biz biliyoruz ki güçlü bir toplumun temeli güçlü ailelerden geçer. Bu nedenle ailelerimizi bir araya getiren, çocuklarımızı doğayla buluşturan etkinliklere büyük önem veriyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızın 2025 yılını ‘Aile Yılı’ olarak ilan etmesinin ardından şehrimizde ve ilçemizde bu yöndeki kültürel ve sosyal çalışmalara destek vermeyi sürdürüyoruz. Aile Çadır Kampı da bu desteklerimizin güzel bir örneğidir. Gayemiz; aile bağlarını güçlendirmek, hemşehrilerimizin mutlu ve huzurlu bir yaşam sürmesine katkı sunmaktır. Bu güzel organizasyonda emeği geçen Malatya Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneğine, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze ve belediyemizdeki mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.
Eğitim, 23 Eylul 2025 06:08
Yorumlar (0)
Aspuzu Caddesi’nde Sulama Kanalına Düşen Otomobilde Yaralanmalı Kaza
Yeşilyurt’ta Şüpheli Ölüm Olayı: Bir Kişi Hayatını Kaybetti
Başkan Geçit, Asrın Felaketinin Toplumda Açtığı Derin Yaralara Dikkat Çekti
Malatya Bizim Evimiz”: Ekmeğine ve Şehrine Sahip Çıkan Duruş
Türkiye–Mısır İş Forumu’nda Malatya Rüzgârı: Sadıkoğlu Katılım Sağladı.
6 Şubat’ta Sahadaydılar: Malatya Ülkü Ocakları Milletin Yanında
Depremin Üzerinden Yıllar Geçti, Malatya Hâlâ Aynı Sorularla Baş Başa
6 Şubat’ın 3. Yılında Başkan Er’den Duygu Yüklü Mesaj
Ulaşımı Rahatlatacak Proje: Başkan Er Alternatif Yolu Açıkladı
Battalgazi’de Sevindiren Haber: Kayıp Çocuk Bulundu
Vali Seddar Yavuz’un 6 Şubat Depremleri Yıl Dönümü Mesajı
Malatya’da Konteyner Yangını Korkuttu: Can Kaybı Yok
Deprem Sonrası Malatya’nın Enerji Altyapısına 3,5 Milyar TL’lik Dev Yatırım
Deprem Senesi Malatya: Enkaz Altında Kalan Hayatlar, Yarım Kalan Umutlar
BAŞKAN GEÇİT, MECLİS’TE KONUŞTU: “6 ŞUBAT’IN ACISI VE KAYIPLARIMIZ HÂLÂ YÜREĞİMİZDE”
Battalgazi’de Kanalboyu ve Orduzu Temizlikle Yenileniyor
Eğitime Destek Mesajı: Başkan Sami Er Barguzu Ortaokulu’nu Ziyaret Etti
Vali Seddar Yavuz Yenilenen Acil Servis Açılışına Katıldı
MAGİNDER ve Hekimhan Muhtarlar Derneği Güçlerini Birleştirdi
Battalgazi’de Korkutan Kaza: Araçta Sıkışan Vatandaşı İtfaiye Kurtardı
Trafikte Akrobasiye Son: Motosikletler Men Edildi, Ehliyetlere El Konuldu
Battalgazi Belediyesi Meclisi Şubat Ayı Toplantısında Önemli Kararlar Aldı
Kadın Eli Değen Yeşilyurt’ta Üretim Bereketleniyor
Muhtarlar Bağımlılıkla Mücadele Konusunda Bilgilendirildi
Öğrenci Güvenliği İçin Okul Çevrelerinde Trafik Denetimleri Devam Ediyor
Büyükşehir Belediyesi Karla Mücadele Çalışmaları Başkan Er’den Tam Not Aldı
Yeşilyurt’ta Trafik Kazası: 5 Kişi Yaralandı
Vefanın Adresi Yeşilyurt: Büyükler Yine Baştâcı
Demir Eksikliği Tedavisinde Süreklilik Önemli
MÜZİKLE TERAPİ TOPLULUĞU'NDAN TÜRK SANAT MÜZİĞİ ZİYAFETİ
Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli” Törenine Vali Seddar Yavuz Damga Vurdu
Kalplerin Arındığı, Duaların Semaya Yükseldiği Gece: Berat Kandili
Katarakt Tedavisinde Femtosaniye Lazer Yöntemi
Gençleşme Uygulamalarında Tartışmalı Yöntem: Sünnet Derisi Kök Hücreleri
Vali Seddar Yavuz’un Berat Kandili Dolayısıyla Yayımladığı Mesaj
Başkan Er: “Berat Kandili, Arınma ve Affın Gecesidir
BAL Ligi’nde Malatyaspor Kahta Deplasmanından Puan Çıkaramadı
Malatya’nın Sessiz Gücü: Her Kapıyı Çalan, Her Yüreğe Dokunan Vekil
Battalgazi’de Otobüs ile Otomobil Çarpıştı: 2 Yaralı
