TanUrla'da Yaşam Bahar Aylarında Başlayacak
Ekonomi, 28 Aralık 2025 14:04
Tanyer Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Münir Tanyer, Urla Bademler'de yapımı devam eden TanUrla'da 2 etabın Mart 2026'da teslim edileceğini ve yaşamın başlayacağını söyledi.
Projenin planlama doğrultusunda hızla devam ettiğini belirten Tanyer, altyapı ve daire inşaatlarının yanı sıra; peyzaj ve çevre düzenleme çalışmalarının da eş zamanlı yürütüldüğünü dile getirdi.
TanUrla'nın Ege kültürünü yansıtan yapısı ve doğal yaşam içindeki konumuyla aranan müstakil hayatın kapılarını araladığını vurgulayan Münir Tanyer, projede Urla'nın gastronomi zenginliğiyle bütünleşecek restoranların da yer alacağını söyledi.
İLK İKİ ETAP MART AYINDA TESLİM
TanUrla'da ilk iki etabını önümüzdeki mart ayında teslim edeceklerini hatırlatan Tanyer, sözlerine şöyle devam etti: “Bu bizim için de önemli bir dönüm noktası olacak. Burada yaşamın başlıyor olması, projenin ileriye dönük daha fazla ilgi odağı olmasını sağlayacak. Ocak ayı itibariyle ticari alanlara da başlıyoruz, bu konuya özel bir önem veriyoruz. Çünkü yakın çevrede böyle bir habitat yok. Toplamda 20 bin metrekarelik bir ticari alan planladık. Çok büyük ve işlevsel olacak. İçinde site sakinlerinin aradığı her şey bulunacak. Zaten projenin önündeki Gölcük Gödence yolu da bağ yolu olarak geçiyor. Biz TanUrla'nın gastronomi yönüyle de ön plana çıkmasını arzu ediyoruz. Kendi markamız olan Eşlikçi'yi de buraya taşıyacağız. Ayrıca Ege lezzetlerinin sunulduğu ev yemekleri restoranı, balık restoranı ve farklı chef restoranları da bu yapı içinde hizmet verecek. Ticari tarafta, alışverişten spora, eczaneden veterinere kadar kendi içinde birbirini dengeleyen, tamamlayan bir yapı kurguladık”
ZEMİNDE BAŞARILI BİR YIL GEÇİRDİK
Tanyer Yapı olarak inşaat ve zemin grubunda verimli bir yılı geride bıraktıklarını kaydeden Münir Tanyer, şu ifadeleri kullandı: “Hem inşaat, hem de zeminde 2025 yılı bizim için gayet verimli geçti. Özellikle zemin tarafında önemli işlere imza attık. İstanbul'da Haramidere'de çok büyük bir projeyi bitirdik. AVM ve bir hastane projesinin zemin işlerini yaptık. İzmir'de de büyük yapı firmalarının zemin işleri konusunda çözüm ortaklığı sunuyoruz. 2026 yılında yine yoğun bir döneme gireceğimizi tahmin ediyoruz. Geniş makine parkımız ve deneyimli personelimizle aynı zamanda bir mühendislik hizmeti de veriyoruz. Zemin Grubu Koordinatörümüz İnşaat Yüksek Mühendisi Batuhan Tozburun'un geoteknik alanında doktorası da bulunuyor. Bütün zemin süreçlerini bir mühendis titizliğiyle, olması gerektiği şekilde, zamanında tamamlayıp teslim ediyoruz. Türkiye'de zemin alanında güçlü bir oyuncu olduğumuzu ve diğer bazı firmalardan ayrıştığımızı gösterdik. Kendimizi yaptığımız işlerle ve referanslarımızla bunu ispat ettik. Bu da bize büyük gurur veriyor”
Sektör olarak 2026 yılına pozitif bakmak istediklerini dile getiren Tanyer, sözlerini şöyle sürdürdü: “Enflasyonun düşmesiyle birlikte faizlerin daha da gerileyeceğini, böylece konuta olan talebin daha da artarak devam edeceğini düşünüyorum. Özellikle 2026 yılının ikinci yarısından itibaren konut talebinde bir patlama yaşanacağını tahmin ediyorum”
Fotoğrafları indirmek için lütfen üzerlerine tıklayınız!.
Ekonomi, 28 Aralık 2025 14:04
Yorumlar (0)
Fırat Mahallesi’nde İş Kazası: Asansör Boşluğuna Düşen İşçi Yaralandı
Salköprü’de Trafik Kazası: 1 Kişi Yaralandı
Malatya Büyükşehir Belediyesi’nden Çevreye Örnek Adım: ‘Sıfır Atık Günü’ Etkinliği
Geçit Sözünü Tutuyor: Topsöğüt’e Taziye Evi Kazandırılıyor
Valilikten Üreticiye Çağrı: Kayısıda Çil Hastalığıyla Mücadele Şart
Vali Yavuz: “Sağlık En Büyük Servetimizdir
Uyuşturucuya Geçit Yok: 4 Mahallede Eş Zamanlı Baskın
Battalgazi Belediyesi Harekete Geçti: Akpınar Çarşısı Teslime Hazırlanıyor
Türkiye’nin Dört Bir Yanından Gelen Yıldızlar Malatya’da Buluştu
Malatya Akçadağ’da CHP’de İstifa Depremi: Özkan Uçar Yönetim'de Ayrıldı
Vali Seddar Yavuz: “Kütüphaneler Medeniyetin Hafızasıdır.
MALATYA GENÇ GİRİŞİMCİLİK AKADEMİSİ KAPILARINI AÇTI.
MALATYA’DA SATRANÇ HEYECANI: YILDIZLAR TAKIM ŞAMPİYONASI TAMAMLANDI.
Esnafın Nabzını Tutan Başkan Er’den Önemli Ziyaret
BAŞKAN TAŞKIN YARDIM SEFERBERLİĞİNİN BAŞINDA.
GECE YARISI ACI OLAY: BEYLER DERESİ GÖLETİ’NDE ŞÜPHELİ ÖLÜM
MALATYA BŞB AMPUTE TAKIMI EVİNDE AĞIR YARA ALDI: 6-1
MALATYA BŞB ENGEL TANIMADI: DEPLASMANDA FARKLI GALİBİYET, LİDERLİK KOLTUĞU!
BATTALGAZİ BELEDİYESPOR SAHASINDA KAZANDI: 2-1
MALATYA’DA FECİ KAZA: 3 ARAÇ BİRBİRİNE GİRDİ, 1 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ.
Kırmızı Et Üreticileri Kararlı: ‘Söz Hakkı Sahada Olanın Olmalı.
Unutulmayan Lider Yazıcıoğlu İçin Gürbüz’den Güçlü Sözler.
KANSER YAŞ TANIMIYOR.
MALATYA’NIN YAŞAYAN DEĞERLERİNE VEFA ÇAĞRISI: “KIYMET BİLMEK İÇİN GEÇ KALMAYALIM
ERZURUM’DA UYUM VE HİZMET ATAĞI: SEKMEN YÖNETİMİ PROJELERLE ÖNE ÇIKIYOR
Afişin Sessiz İsyanı: Disiplin Nerede.
Sami Er’den Gelecek Mesajı: “Yeşil ve Güçlü Bir Malatya Kuruyoruz
Malatya’da Sanat Rüzgârı: “Kim Var?” Etkinliği Büyük İlgi Gördü
YEŞİLYURTSPOR PLAY-OFF YOLUNDA KRİTİK VİRAJDA.
Malatyalı Çiftçilere Büyük Destek: 86 Milyon TL’lik Ödeme Hesaplara Yatıyor
Dünya Tiyatro Günü’nde Sanat ve Gençlik Bir Arada.
Sadıkoğlu’ndan Dikkat Çeken Açıklama: “Bu Çağrıya Kulak Verin.
Esnaf Odalarıyla Kritik Toplantı: Teslim Süreci Netleşiyor
BAŞKAN GEÇİT, AŞAĞIBAĞLAR’DA VATANDAŞLA BULUŞTU: “HER ZAMAN SAHADAYIZ”
Teknolojiye İlk Adım: Gençlik Merkezi’nde Eğitimler Başlıyor
Diploma Var, İş Yok: Ağbaba İşsizlik Tablosunu Açıkladı
Kayısı Varsa Hayat Var: Malatya Ekonomisi Kritik Eşikte!.
Başkan Geçit: “Hedefi Olan Gençlik, Güçlü Gelecek Demektir
“Nasıl Olsa Konuşur” Demeden Önce… Uzmandan Uyarı
