Başkan Taşkın: “Şehitlerimizin Emaneti, Gazilerimizin Onuru Baş Tacımızdır.
Gündem, 23 Haziran 2026 18:19
Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü ve Şehit Aileleri Vakfı (EMŞAV) Malatya İl Başkanlığı ile Malatya İl Emniyet Müdürlüğü koordinesinde Babalar Günü dolayısıyla düzenlenen programa katıldı. Şehit yakınları ile gazi ve gazi aileleriyle bir araya gelen Başkan Taşkın, ailelerin her zaman yanlarında olduklarını ifade etti.
Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, Babalar Günü dolayısıyla Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü ve Şehit Aileleri Vakfı (EMŞAV) Malatya İl Başkanlığı ile Malatya İl Emniyet Müdürlüğü koordinesinde düzenlenen programda şehit yakınları, gaziler ve gazi aileleriyle bir araya geldi. Kırkgöz Sahil Parkı Düğün Salonu'nda gerçekleştirilen programa Battalgazi Kaymakamı Erkan Savar, Malatya İl Emniyet Müdür Yardımcısı Hakan Doğan, EMŞAV Malatya İl Başkanı Zeynel Selağzı ve emniyet teşkilatı mensupları da katıldı.
Başkan Taşkın: "Sizler Bize Aziz Şehitlerimizin Emanetisiniz"
Programda konuşan Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, şehit ve gazi aileleriyle aynı sofrada buluşmanın kendisi için anlamlı olduğunu belirtti. Şehit ailelerinin ve gazilerin milletin en kıymetli emanetleri olduğunu ifade eden Taşkın, devletin her zaman şehit yakınlarının yanında olduğunu söyledi.
Belediye olarak da her zaman ailelerin yanında olmaya gayret ettiklerini dile getiren Taşkın, "Sizler bizlere aziz şehitlerimizin emanetisiniz. Şehitlerimiz bu vatan için canlarını feda etti. Bizlere düşen görev ise onların ailelerine sahip çıkmak, her zaman yanlarında olduğumuzu hissettirmektir. Belediye olarak imkânlarımız ölçüsünde vakfımızın ve siz değerli ailelerimizin hizmetinde olmaya devam edeceğiz. Kapımız da gönlümüz de her zaman sizlere açıktır." dedi.
Kaymakam Savar: "Fedakârlığınızın Karşılığı Ödenemez"
Battalgazi Kaymakamı Erkan Savar da yaptığı konuşmada şehit ve gazi ailelerinin gösterdiği fedakârlığın hiçbir sözle tarif edilemeyeceğini ifade etti. Görev yaptığı süre boyunca Malatya'da birçok acıya ve zorluğa birlikte göğüs gerdiklerini belirten Savar, özellikle deprem sürecinde kamu kurumlarıyla birlikte yoğun bir çalışma yürüttüklerini söyledi.
Şehit ve gazi ailelerine teşekkür eden Savar, "Allah şehitlerimize rahmet eylesin, gazilerimize sağlık ve afiyet versin. Birlik ve beraberliğimiz daim olsun. Bu şehirde görev yaptığım süre boyunca sizlerle aynı ortamı paylaşmaktan büyük onur duydum. Nerede görev yaparsak yapalım gönül bağımız devam edecektir." ifadelerini kullandı.
İl Emniyet Müdür Yardımcısı Hakan Doğan: ‘’Şehit ve Gazi Aileleri Baş Tacımızdır’’
Programa katılan Malatya İl Emniyet Müdür Yardımcısı Hakan Doğan, şehit ve gazi ailelerinin emniyet teşkilatı için her zaman ayrı bir yere sahip olduğunu belirtti. Şehit ve gazi ailelerinin fedakârlıklarının hiçbir zaman unutulamayacağını ifade eden Doğan, emniyet teşkilatının her zaman ailelerin yanında olmaya devam edeceğini söyledi. Şehit ve gazi ailelerini baş tacı olarak gördüklerini vurgulayan Doğan, onların yanında olmanın ve ihtiyaçlarıyla yakından ilgilenmenin kendileri için önemli bir görev olduğunu kaydetti. Doğan, programın düzenlenmesinde emeği geçenlere ve katılım sağlayan şehit aileleri ile gazilere teşekkür etti.
EMŞAV Başkanı Selağzı: "Birliğimizi Korumaya Devam Edeceğiz"
Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü ve Şehit Aileleri Vakfı (EMŞAV) Malatya İl Başkanı Zeynel Selağzı da konuşmasında vakfın temel amacının şehit ve gazi aileleri arasındaki dayanışmayı güçlendirmek olduğunu belirtti. Şehit ve gazi ailelerinin kendileri için büyük bir emanet olduğunu vurgulayan Selağzı, birlik ve beraberliğin korunmasının önemine dikkat çekti.
Selağzı, "Şehit ve gazi ailelerimiz bizim için büyük bir değerdir. Onların yanında olmak, sorunlarıyla ilgilenmek ve dayanışmayı güçlendirmek en önemli görevlerimizden biridir. Birlik ve beraberliğimizi koruyarak bu emanete sahip çıkmaya devam edeceğiz." diye konuştu.
Gündem, 23 Haziran 2026 18:19
Yorumlar (0)
Sanayi Esnafını Heyecanlandıran Kura: 5 İşyerinin Hak Sahipleri Belirlendi.
Malatya’da Temmuz Ayında Güvenlik Alarmı: Veriler Açıklandı.
Sadıkoğlu: “Bodrum Katlarda Mücadele Eden Esnafımız Mağdur Edilmesin.
7 Kilometrelik Yeni Yol Yaka Mahallesi’nin Çehresini Değiştirecek.
Malatya Mutfağı İçin Büyük Hedef: “Hak Ettiği Yere Gelecek.
Malatya’da Uluslararası Bisiklet Heyecanı Ödül Töreniyle Sona Erdi.
Köprülü Mehmet Paşa’ya 10 Bin Metre Yeni İçme Suyu Hattı Döşeniyor.
Tecde Mahallesi’nde Kesici Aletli Yaralama: Şüpheli Yakalandı.
MAGİNDER Başkanı Karademir Tarih Verdi: “Önümüzdeki Hafta Açıklıyoruz!
Alpaslan’dan Malatya Şehir Kütüphanesi’ne Övgü Dolu Ziyaret.
Malatya’da Kültür Yolu Festivali Coşkusu Başladı.
Malatya’da Sokak Satıcılarına Narkotik Darbesi: 11 Şüpheli Tutuklandı.
Boyraz’dan Genç Girişimcilere Tam Destek: “İlk Günden Yol Arkadaşı Olacağız.
Malatya’da Bisiklet Heyecanı: Beydağı Yarışı Kortejle Başladı.
Hekimhan İçin Yeni Dönem: Geleceğe Güçlü Hazırlık.
Akçadağ’da Evde Bakım Hizmeti mi, “İstediğiniz Yere Şikâyet Edin” Hizmeti mi.?
TSO Başkanı Sadıkoğlu: “Kura Fazlası İşyerleri Mücadele Eden Esnafa Verilmeli.
UEFA Playmakers Kız Çocukları Malatya Programı'nda İlk Hafta Tamamlandı.
Battalgazi Meclisi Ağustos Oturumunda Önemli Kararlar Aldı.
Lezzetin Başkenti Malatya'da Gastronomi Şöleni İçin Geri Sayım.
Başkan Er: "Hekimhan İçin 1,5 Milyar Liralık Yatırımı Hayata Geçiriyoruz.
Büyükşehir Zabıtası Denetim Rekoru Kırdı: 16 Bin 500 Uygulama.
Başkan Er: "Malatya'yı Spor ve Kütüphaneler Şehri Yapacağız.
Pütürge'de Yoğun Mesai: Vali Seddar Yavuz Çalışmaları Yerinde Denetledi.
Trafik Bilinci Miniklere Aşılanıyor.
İkizce Mahallesi'nde Trafik Kazası: 1 Yaralı.
Battalgazi'de Şantiyede İş Kazası: Bir İşçi Yaralandı.
Malatya TSO'nun KDV İndirimi Çıkışı Ankara'da Yankı Buldu.
Pütürge Yediyol Mahallesi Alevlere Teslim! Ekipler Seferber Oldu.
Eser Üretmek Yerine Eser Sökmek Mi? Akçadağ'da Cevap Bekleyen Sorular.
Malatya'nın Spor Hafızası Aziz Yiğit: Bir Ömre Sığan Emek ve Başarı.
Malatya'da Spor Şöleni Başlıyor: Uluslararası Beydağı Dağ Bisikleti Yarışı Start Alıyor.
Battalgazi'de Yol Atağı: Ekipler Sahada, Çalışmalar Tam Gaz Devam Ediyor.
Sahte Altın Şebekesine Darbe! Malatya'da 2 Tutuklama.
Yeni Eğitim Yılı Öncesi Hazırlık ve Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirildi.
Malatya'nın Ekmeği Tehlikede, Sessizlik Kimsenin Vicdanını Rahatsız Etmiyor mu?
Çilesiz Mahallesi'nde Trafik Kazası: 1 Kişi Yaralandı.
Akçadağ'da İki Otomobil Çarpıştı: 8 Kişi Yaralandı.
Akçadağ'da Konteyner Yangını Paniği: İtfaiyenin Hızlı Müdahalesiyle Alevler Kontrol Altına Alındı.
