"Bizim ana gündemimiz deprem”
Malatya, 23 Mayıs 2023 09:25AK Parti Malatya Milletvekilleri Bülent Tüfenkci ve İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder birlikte Orduzu Fuar Merkezindeki çadır Kenti ziyaret ederek, burada kalan vatandaşlarla bir araya geldiler. Depremzedelerin sorun ve taleplerini dinleyen Tüfenkci ve Ölmeztoprak, Çadır Kent alanında Halk Eğitimi Merkezi tarafından açılan kurslara katılan depremzede kursiyeri de ziyaret ettiler.
AK Parti Malatya Milletvekilleri Bülent Tüfenkci ve İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder birlikte Orduzu Fuar Merkezindeki çadır Kenti ziyaret ederek, burada kalan vatandaşlarla bir araya geldiler. Depremzedelerin sorun ve taleplerini dinleyen Tüfenkci ve Ölmeztoprak, Çadır Kent alanında Halk Eğitimi Merkezi tarafından açılan kurslara katılan depremzede kursiyeri de ziyaret ettiler.
.jpg)
Milletvekili Tüfenkci “Önceliğimiz Malatya’da depremin yaralarını mümkün olan en kısa sürede sarılmasını sağlamaktır. Bizim tek gündemimiz var, Malatyalıların bir an önce evlerine, esnafımızın işyerlerine kavuşmasını sağlamaktır. Malatya’nın yeniden imar ve inşa edilmesi konusundaki bütün aşamaları takip ediyoruz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde Malatya’mızı yerinde dönüşümle imar edeceğiz.” dedi.
Milletvekili Ölmeztoprak ise, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti kadroları bundan önce nasıl vatandaşımızı açıkta bırakmamışsa, nasıl yaraları kısa sürede sarmışsa, depremden dolayı da kimseyi açıkta bırakmaz. Malatya’nın inşa, imar ve ihya sürecini hep birlikte takip ediyoruz. Bizim ana gündemimiz her zaman deprem olacaktır.” İfadelerini kaydetti.
AK Parti MKYK Üyesi Öznur Çalık, Malatya Teknopark Konteyner Kenti ziyaret ederek, burada vatandaşlarla görüştü.
AK Parti Malatya İl Başkanı Namık Gören ve AK Parti MKYK Üyesi Öznur Çalık, Darende ilçesini ziyaret ederek burada vatandaşlar, partililer ve muhtarlarla bir araya geldiler.(1).jpg)
AK Parti İl Başkanı Namık Gören, “Milletimiz, Türkiye üzerinde oynana senaryoları bir kez daha bozmak suretiyle çöpe attı. 28 Mayıs günü sandığa gitmek isteyen ama dışarıda bulunan vatandaşlarımızın listesi bizlere ulaştırılacak. Biz öncelikle seçime katılımı arttırma noktasında, dışarıda bulunan vatandaşlarımızı sandığa getirmek için bir çaba ve gayret sarf edeceğiz. Rehavete kapılmadan Darende’deki Cumhurbaşkanımıza olan desteği yüzde 90'a çıkarmak istiyoruz.” dedi.
AK Parti MKYK Üyesi Öznur Çalık ise Darendelilere AK Parti ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a verilen destekler için teşekkür etti. Çalık şunları söyledi, “Kandilin adayı kim, bir dönüp bakın? Kandil'deki teröristler kime oy istiyor, kim için oy istiyor? HDP kim için oy istiyor? Peki. FETÖ ve ayakçıları oyu kimin için istiyor? Millet İttifakı dediler, milletin adına yazık ettiler. Biz terör örgütlerine dünde karşıydık, bugünde karşıyız, biz Allah nasip ederse yarında Başkomutanımız Recep Tayyip Erdoğan ile karşı duracağız.”
.jpg)
Malatya, 23 Mayıs 2023 09:25
Yorumlar (0)
Malatya’da Akraba Kavgası Kanlı Bitti.
AKÇADAĞ’DA TOPLANTI VAR, İCRAAT YOK MU? SORULAR BÜYÜYOR.
Şantiyede Korkutan Kaza: İşçi Ağır Yaralandı.
Beylerderesi Viyadüğü–Çöşnük Kavşağı Hattında İkinci Etap Başlıyor
Gençlerle Geleceğe Yatırım: Başkan Er’den Kütüphane Ziyareti.
AKÇADAĞ’DA NİSAN ŞOKU: KAR YAĞIŞI KAYISIYI TEHDİT EDİYOR, ÇİFTÇİ ENDİŞELİ
Seyran Mahallesi’nde Trafik Kazası: 2 Kişi Yaralandı.
Kayısı Tartışmasında Sessizlik Krizi: Açıklama Var, Yanıt Yok.
Seyran Mahallesi’nde Trafik Kazası: 1 Yaralı
Üniversite Mahallesi’nde Trafik Kazası: 2 Yaralı.
Miniklerden Büyük Keşif: Yeşilyurt’ta Kültür ve Sanat Etkinliği.
Gençlere Yol Gösteren Tavsiyeler: Bonus Hoca Konuştu.
Büyükşehir’den Öğrencilere Sanat Desteği: Resim Yarışması Düzenlendi.
Başkan Er: “Şehrimiz Gastronomi ve Turizmde Yükselişe Hazır.
Başkan Er’den İmam Hatipli Öğrencilere İlham Veren Buluşma.
Türk Polis Teşkilatı 181. Yılında Aziz Şehitlerini Andı
Başkan Ulutaş’tan Polis Teşkilatına 181. Yıl Ziyareti: “Güvenliğimizin Teminatı Sizlersiniz.
Akçadağ Belediyesi Personellerini Taşıyan Araç Şarampole Savruldu
Uyuşturucuyla Mücadelede En Büyük Güç: Anneler.
GÜZELLİK SEKTÖRÜNDE YENİ DÖNEM: CANSU DURKUN DEĞERLENDİRDİ
AKPINAR ÇARŞISI’NDA YOĞUN TEMİZLİK MESAİSİ
MALATYA GALATA SPOR KULÜBÜ’NDEN POLİS HAFTASI TURNUVASINA DAMGA.
Yeşilyurt’ta Silahlı Kavga: 1 Kişi Ağır Yaralandı, 1 Şüpheli Gözaltında.
Battalgazi’de Kritik Buluşma: Alper Gürsoy Muhtarları Aynı Masada Topladı.
Yöneticilere Özel Eğitim Programı Başarıyla Gerçekleştirildi.
Başkan Geçit: “Polisimizle Her Zaman Gurur Duyduk, Duyacağız.
Yeşilyurt Belediyesi’nden Spora Büyük Destek: İkizce’ye Yeni Salon
AK Parti Malatya, Asrın İnşasında Genel Merkez’in Takdirini Kazandı
Battalgazi’de Kadın Kolları Projeleri Yerinde Dinledi
Yazıhan’da Büyük Adım: Tesis ve Taziye Evi İçin Anlaşma Sağlandı
İhracatta Gerileme: Malatya 2026’ya Kötü Başladı.
Yavuz: “Polisimiz, Huzur ve Güvenliğin Teminatıdır.
MALATYA MERKEZLİ FETÖ OPERASYONU: 23 ŞÜPHELİ YAKALANDI, 10’U TUTUKLANDI
Büyükşehir’de Kritik Toplantı: Encümen ve Komisyon Üyeleri Açıklandı.
Battalgazi’de Aileler Yarışıyor: Sofralar Şölene Dönüştü.
Yeşilyurt Belediyesi’nden Dilek’e Dev Hizmet: Yol Kalitesi Yükseliyor.
Başkan Sami Er: “Malatya İçin Şantiye Şefi Gibi Mücadele Verdik.
ODUNLUK YANGINI KORKUTTU: İTFAİYE EKİPLERİNDEN HIZLI MÜDAHALE
Ulaşımda Rahat Nefes: Yan Yollarda Asfalt Çalışması Start Aldı
