Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Yanık, Malatya'da Ziyaretlerde Bulundu
Gündem, 25 Eylul 2022 07:27Başkan Gürkan’ı ziyaret eden Bakan Derya Yanık, Büyükşehir Belediyemizin Çalışmaları Örnek Olmaya Devam Edecek

Bazı temas, ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Malatya’ya gelen Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Salahattin Gürkan’ı ziyaret etti.
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Şeref defterini imzaladıktan sonra, Başkan Gürkan ile makamında görüştü.
Görüşmeye AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, AK Parti MKYK Üyesi Öznur Çalık, AK Parti Malatya Milletvekili Ahmet Çakır, AK Parti İl Başkanı İhsan Koca, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Özlem Pelitoğlu, Meclis Üyeleri, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları, Daire Başkanları katıldı.
Başkan Gürkan, Malatya’da yapılan yatırım ve hizmetler hakkında slayt eşliğinde Bakan Yanık’a bilgiler verdi. Başkan Gürkan, “Malatya’yı mazisine layık istikbale hazırlamak için gece gündüz demeden yoğun bir gayret gösteriyoruz. Malatya Büyükşehir Belediyesi olarak altyapı ve üstyapı yatırımları başta olmak üzere, sosyal ve kültürel hizmetler, Malatya’yı enerji üssü haline getirmek için HES, GES ve biyogaz teknolojisiyle enerji üretimi, her ilçeye arıtma tesislerinin yapımı, kütüphaneler, meydanlar, parklar, Yeni Sanayi Sitesi, Buğday Pazarı gibi hizmetlerin yanında ayrıca Malatya ekonomisine büyük bir katma değer sağlayan kayısı için Dünya Kayısı Ticaret Merkezi gibi önemli projeleri Malatya’mıza kazandırıyoruz. Ayrıca Malatya’nın en büyük sorunlarından biri olan trafik sorununu çözmek için mevcut yollarımıza alternatif olarak Kuzey ve Güney Kuşak Yolları ile bulvarlar, caddeler açarak Malatya trafiğine nefes aldırıyoruz.
Ayrıca Malatya’nın tanıtımına da büyük önem veriyoruz. Arslantepe’nin UNESCO Dünya Kültür Mirası Kalıcı Listesine girmesinin ardından hazırlamış olduğumuz tanıtım materyalleri ve Kültür Envanteri ile Malatya’yı hem ülkemizde hem de dünyada daha iyi bir şekilde tanıtmaya gayret gösteriyoruz” dedi.
Malatya’nın büyük bir şehir olduğunu belirten Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, “Malatya Büyükşehir Belediyemizin çalışmaları inşallah örnek olmaya devam edecek. Belediyelerimizin hizmeti bizim merkezi iktidar yolculuğumuzu bir anlamda güçlendiren hizmetler Allah kolaylıklar versin. Çalışmalarınızdan dolayı sizleri tebrik ediyoruz. Rabbim gücünüzü artırsın” şeklinde konuştu.
Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ziyaretin anısına Bakan Yanık’a Arslan Heykeli’nin replikası, Tablo, Tespih ve kayısı hediye etti.
Gündem, 25 Eylul 2022 07:27
Yorumlar (0)

Yeşilyurt İlçesi Kiltepe Mahallesi'nde İş Kazası

Yazar Hayati İnanç Battalgazili Gençlerle Buluşuyor

BAŞKAN GEÇİT, “EMNİYET MENSUPLARIMIZA MİNNETTARIZ”

Başkan Şengönül, Ezgi Kardeşimizin İsteğini Geri Çevirmedi

Darende Aşağı Ulupınar'da Trafik Kazası

BAŞKAN ER BÜYÜKŞEHİR MECLİSİ’NDE GENEL DURUM HAKKINDA BİLGİLENDİRMELERDE BULUNDU

Fendoğlu Malatya’da Kayısı Üreticisine Acil Destek Şart”

Sıtmapınarı Alt Geçidinde Kaza

İlimizde Kariyer Fuarı Hazırlıkları İstişare Toplantısıyla Değerlendirildi

YEŞİLYURT BELEDİYE MECLİSİ’NDE ENCÜMEN VE İHTİSAS KOMİSYON ÜYELERİ BELLİ OLDU

BATTALGAZİ BELEDİYE MECLİSİ NİSAN AYI TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

Yeşilyurt İlçemiz Çavuşoğlu Mahallesinde Hırsızlık Olayı

Battalgazi İlçemiz Cevherizade Mahallesinde Hırsızlık Olayı

Akçadağ İlçemiz Doğu Mahallesinde Trafik Kazası

Battalgazi İlçesin'de İntar Vakası

YEŞİLYURT KENT KONSEYİ’NDEN ANNELERE ÖZEL ATÖLYE: “PUSULAMIZ AİLE” SEMİNERLERİ BAŞLIYOR!

BATTALGAZİ’DE BAYRAM TATİLİ HİZMETLE GEÇTİ

Yılın ilk çeyreğinde Malatya’dan 97 milyon dolar ihracat

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNDEN GENÇLİK MERKEZİ VE SPOR SAHALARI

Malatya Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Tekerlekli Basketbol Takımı 1. Lige Yükseldi

MAGİNDER, AVUKATLAR GÜNÜ'NDE HUKUK MÜCADELESİNİN KAHRAMANLARINI UNUTMADI KARDEMİR: "6 ŞUBAT KAHRAMANI

Malatya Büyükşehir Belediyespor Ampute Futbol Takımı

Keskin’den Milletvekillerine Çağrı, “KAYISI ÜRETİCİSİNE SAHİP ÇIKIN”

Başkan Karademir: "Zarar büyük"

GEÇMİŞ OLSUN MALATYA

Battalgazi İlçemiz Cevherizade Mahallesi'nde İntar

Battalgazi İlçesi Çamurlu Mahallesi'nde İş Kazası

İstiklal Mahallesinde Şüpheli Ölüm’

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü

MAGİNDER’den Samanköy Konteyner Kentte Bayram Sevinci

İş İnsanı Cihangir Solak'da Ramazan Bayramı Kutlama Mesajı Yayımladı.

Anahtar Partisi Malatya İl Başkanı Erdoğan Zelyurt Ramazan Bayramı Kutlama Mesajı Yayımladı

İş İnsanı Mahmut Boyraz Ramazan Bayramı Kutlama Mesajı Yayımladı

Yeniden Refah Partisi Malatya İl Başkanı Burhan Kılıç’tan Ramazan Bayramı Mesajı

İş İnsanı Erdal Üstün'de Ramazan Bayramı Kutlama Mesajı Yayımladı

İş İnsanı Mustafa Kılınç Ramazan Bayramı Kutlama Mesajı

İş İnsanı Mustafa Kırteke Ramazan Bayramı Kutlama Mesajı Yayımladı.

Celal Artan 'da Ramazan Bayramı Kutlama Mesajı Yayımladı

Gibilik...
