Yeşilyurt, Kış Sezonu Öncesinde Çalışmaları Hızlandırdı
Gündem, 26 Kasım 2020 06:12“Planlı ve Titiz Çalışarak Yol Konforunu Artırmaktayız”
“Planlı ve Titiz Çalışarak Yol Konforunu Artırmaktayız”
Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ Ulaşım ağımızdaki konfor seviyesini planlı ve titiz çalışarak artırmaktayız. İlçemizin bütün bölgelerine ulaşımı rahatlatmak, ferah ve güzel yollara kavuşmak adına ekiplerimiz büyük bir özveriyle çalışıyorlar.“ diye konuştu.
BAŞKAN ÇINAR, HAVA LOJMANLARINDA Kİ YOL YENİLEME HİZMETLERİNİ İNCELEDİ
Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Cevatpaşa Mahallesindeki Hava Lojmanlarında doğalgaz ve alt yapı çalışmaları tamamlanan yollarda devam eden yol yenileme ve düzenleme çalışmalarını inceledi.
“ALT YAPISI TAMAMLANAN YOLUMUZ, KALİTELİ VE MODERN HALE GELDİ”
Yeşilyurt Belediyesine gerçekleşen yol yenileme hizmetlerinden dolayı teşekkürlerini sunan Cevatpaşa Mahalle Muhtarı Murat Dikenli, “ Askeri hava lojmanlarında yaz döneminde doğalgaz ve alt yapı çalışması yapılan yollarımız, tam kaplamalı sıcak asfalt ile güzel bir görüntüye kavuştu. Bugün yolumuzun son kısımları da tamamlanıyor. Bölgemizin daha akıcı ve güzel yollara kavuşmasında desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Çınar’a mahalle sakinleri adına teşekkürlerimi sunuyorum.” şeklinde konuştu.
“DAHA FERAH, DAHA MUTLU VE DAHA HUZURLU BİR YEŞİLYURT İÇİN CANLA BAŞLA ÇALIŞIYORUZ”
Cevatpaşa mahallesindeki Hava Lojmanları içerisinde yolları baştan aşağıya yenileyerek konforlu hale getirdiklerini ifade eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Doğalgaz başta olmak üzere alt yapı çalışmalarına tabi tutulan Hava Lojmanlarında ki bu yolumuzda oluşan bozulmalar ve yıpranmaları ortadan kaldırmak adına yol yenileme çalışmalarımız sürmektedir. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz daha önceden bu yolumuzun tadilat ve bakım yapmışlardı. Alt yapı ve üst yapı çalışmalarından sonra fınısherli tam kaplamalı sıcak asfalt ile yolumuzun konfor seviyesini artırmaktayız. Bölgemiz hızla gelişip büyürken, tüm vatandaşlarımızın rahat ve konforlu yollarda evine ve işine gitmesi adına yatırımlarımıza hız kesmeden devam ediyoruz.Mevcuttaki yollarımızın kalitesini artırırken alternatif yol güzergahları açarak trafik akışını rahatlatmaya, ferah ve güzel yollarda yolculuk yapılması adına elimizden geleni yapıyoruz.İlçemizin farklı noktalarında bu tür yol açma, yenileme, kaldırım düzenleme, çevre düzenleme, aydınlatma ve kilit taşı çalışmalarımız tüm hızıyla sürmektedir.Malatya’nın daha fazla gelişmesi için ekiplerimizle birlikte var gücümüzle çalışıyoruz.Kış sezonun yaklaşmasıyla birlikte tüm bölgelerdeki çalışmaları tamamlamak adına ekiplerimiz büyük bir özveriyle çalışıyorlar.2020 yılındaki hedeflerimizin üzerine çıkarak hemşerilerimizinde memnuniyetini kazandık.Çalışma takvimine göre hareket ederek, ilçemizi sağlıklı ve planlı bir şekilde geleceğe hazırlıyoruz.Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz tüm bölgelerde olduğu gibi Cevatpaşa mahallemizde de büyük bir özveriyle güzel bir çalışmanın altına imza attı, emeği geçen tüm mesai arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. Çalışmalar sırasında ekiplerimize her türlü desteği veren Mahalle Muhtarımıza da ayrıca teşekkür ediyorum. Yenilenen yollarımız mahalle sakinlerimize hayırlı uğurlu olsun. Daha güzel, daha ferah, daha mutlu bir Yeşilyurt için 7/24 görev başındayız.” diye konuştu.
Gündem, 26 Kasım 2020 06:12
Yorumlar (0)
Vali Seddar Yavuz Başkanlığında Afet Koordinasyon Toplantısı Gerçekleştirildi
Yoğun Kar Yağışı Nedeniyle Eğitim Kurumlarında 1 Gün Ara
Mesut İnce, Minibüsçüler Odası Başkanlığı Seçimini Açık Farkla Kazandı
Akçadağ Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Fatih Şahin, 1 Oy Farkla Güven Tazeledi
10 Ocak’ta Basına Vefa: Ali Karakuş’tan Ziyaret
Ev Alırken, Zemine de Dikkat Edilmeli...
Uyuşturucu Tacirlerine Geçit Yok: Sokak Satıcısına Darbe
Gelecek Partisi İl Başkanı Bedri Aslan’dan Basına Anlamlı Ziyaret
Gazeteciler Günü’nde Sadece Kutlama Değil, Çözüm Odaklı Ziyaret
ŞEVKET KESKİN GÜVEN TAZELEDİ
Yeşilyurtspor’da Yeni Dönem: Güçlü Yapılanma, Büyük Hedefler
Karla Mücadele Seferberliği: 107 Mahallede 2 Bin 475 Kilometre Yol Ulaşıma Açıldı
Vali Seddar Yavuz’un 10 Ocak İdareciler Günü Mesajı
Narkotik Ekiplerinden Sokak Satıcılarına Darbe: Çok Sayıda Uyuşturucu Madde Ele Geçirildi
Göçmen: Basın Özgürlüğü Olmadan Demokrasi Olmaz
İŞ İNSANI MUSTAFA KILIÇ’TAN 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI
Ali Aslan: “Basın Özgürlüğü Demokrasinin Vazgeçilmezidir.
İZDO, 3'üncü Yaş Üniversitesi Öğrencilerini Bilgilendirdi
Kış Depresyonuna Dikkat: Uzmanlardan Mevsimsel Duygu Durumu Bozukluğu Uyarısı
Vali Seddar Yavuz Başkanlığında İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu 1. Olağan Toplantısı Gerçekleştirildi
MAGİNDER Başkanı Karademir’den Yangın Bölgesine Ziyaret
Milletvekili Ölmeztoprak’tan Malatya’da Güvenlik Vurgusu: “Huzurun Teminatı Sizlersiniz”
Fuzuli Caddesi’nde Sahada İnceleme: Başkan Er’den “Dirençli Malatya” Vurgusu
Merkez ve İlçelerde Muhtarlık Tartışması: Hizmet mi, Gösteri mi?
Malatya’da Zehir Tacirlerine Büyük Darbe: 14 Şüpheli Yakalandı, 13’ü Tutuklandı
Elektronik Sigaralar Akciğer Kanserine Neden Oluyor!
Kronik Ağrıya Dikkat: Uzun Vadede Yüksek Tansiyon Riski Doğurabilir
Yerinde Dönüşüm Alarm Veriyor: Sadıkoğlu’ndan Hakediş Tepkisi
Ölmeztoprak Açık Konuştu: Kira Yardımı Anahtar Teslimine Kadar Devam Edecek
Battalgazi Belediyesi, Bir Yılda Hayata Geçirilen Hizmetlerle Dikkat Çekti
Yeşilyurt’ta Yeni Yıl Mesaisi Başladı: Belediye Meclisi İlk Toplantısını Yaptı
Bakan Yusuf Tekin’den Eğitime Destek: Yeni Eğitim Yatırımları Hizmete Açıldı
Malatya ASMYD’de Bayrak Değil, İstikrar: Aziz Yiğit Yeniden Seçildi
AKÇADAĞ ESNAFI İÇİN “BİRLİK VE DAYANIŞMA” ÇAĞRISI
Malatya’da Ruhsatsız Silah Operasyonu: 4 Şüpheliye Yasal İşlem
Henüz Zam Yok Ama Fiyat Hazır: “Ekmeğin Hakkı 20 TL’dir” Çıkışı Ne Anlama Geliyor?
Battalgazi Belediye Meclisi Yeni Yılın İlk Oturumunu Yaptı
Doğaya Vefa: Yeşilyurt Belediyesi’nden Yaban Hayvanlarına Yem Takviyesi
Vali Seddar Yavuz İnönü Üni. Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Merkezi Açılışı’na Katıldı
