Başkan Güder’den Başmüdür Zaif’e Hayırlı Olsun Ziyareti
Gündem, 05 Aralık 2020 09:25Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Malatya PTT Başmüdürlüğü görevine atanan Hüseyin Zaif’e iade-i ziyarette bulunarak ‘hayırlı olsun’ temennilerini iletti.
Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Malatya PTT Başmüdürlüğü görevine atanan Hüseyin Zaif’e iade-i ziyarette bulunarak ‘hayırlı olsun’ temennilerini iletti.
Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci ve AK Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Muhammed Emin Yalçınkaya ile birlikte geçtiğimiz günlerde Malatya PTT Başmüdürü Mustafa Coşkun’un yerine Malatya PTT Başmüdürlüğüne atanan Hüseyin Zaif’e iade-i ziyarette bulundu. Başmüdür Zaif’e hayırlı olsun temennilerini ileten Başkan Güder, Posta ve Telgraf Anonim Şirketi'nin (PTT), yenilikçi bakış açısıyla, teknolojik yatırımlarını, kaliteli ve güvenli hizmet anlayışı ile ürün ve hizmet çeşitliliğini her geçen gün arttırdığına dikkat çekti.
BAŞMÜDÜR ZAİF: “MALATYALILARIN HER DAİM HİZMETİNDEYİZ”
Gerçekleştirilen ziyaretten dolayı memnuniyeti dile getiren Malatya PTT Başmüdürü Hüseyin Zaif, “Göreve yeni gelmemiz hesabiyle sayın Battalgazi Belediye Başkanımız Osman Güder’e ve ekibine yapmış oldukları bu nazik ziyaretten dolayı teşekkür ederim. Bu ziyaret beni çok memnun etti. PTT, 180 yıllık bir kurum. 10 iş yerimizle Malatyalıların her daim hizmetindeyiz. Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder ve AK Parti Battalgazi ve Yeşilyurt ilçe başkanlarımıza tekrardan teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
YALÇINKAYA: “YENİ GÖREVİNİZ HAYIRLI OLSUN”
Başmüdür Zaif’a hayırlı olsun temennilerini ileten AK Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Muhammed Emin Yalçınkaya, “Battalgazi Belediye Başkanımız Osman Güder, Battalgazi İlçe Başkanım Basri Kahveci ile birlikte PTT İl Müdürümüzü ziyaret ettik. Uzunca bir süre kurumda hizmet veren il müdürümüzün, şehrimize hayırlı hizmetler sunacağına ve katkı sunacağına inancımız çok şükür tam. Yeni görevinin hayırlara vesile olmasını diliyoruz. Hayırlı olsun.”
KAHVECİ: “MÜDÜRÜMÜZ GÜZEL HİZMETLER SUNACAKTIR”
Başmüdür Zaif’in Malatya’ya güzel hizmetler sunacağını belirten AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci, “Battalgazi Belediye Başkanımız Osman Güder, AK Parti Yeşilyurt İlçe Başkanımız Muhammed Emin Yalçınkaya ve Başkan yardımcılarımızla Malatya PTT İl Müdürlüğüne atanan Hüseyin Zaif’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Rabbim çıkmış olduğu bu yolda kendisini utandırmasın. Göreve yeni atanan müdürümüz güzel ve başarılı işlere imza atacağına inanıyoruz. Yeni görevinin öncelikle kendisine, ailesine ve Malatya’mıza hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.
BAŞKAN GÜDER: “TÜRKİYE’NİN EN KÖKLÜ KURUMLARI ARASINDA YER ALIYOR”
Posta ve Telgraf Anonim Şirketi’nin Türkiye’nin en köklü kurumları arasında yer aldığının altını çizen Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “PTT İl Başmüdürlüğümüze yeni atanan Hüseyin Zaif’e, arkadaşlarımızla birlikte hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Posta ve Telgraf Anonim Şirketi’nin Türkiye’nin en köklü kurumları arasında yer alıyor. Yenilikçi bakış açısıyla, teknolojik yatırımlarını, kaliteli ve güvenli hizmet anlayışı ile ürün ve hizmet çeşitliliğini her geçen gün arttırıyor. Müdürümüzün Malatyalı olması ve İl Müdürlüğü bünyesinde bulunması, kurumu tanıyor olması bizler için önemli bir avantaj. Malatya için önemli işlere imza atacağından bizlerin hiçbir şüphesi yoktur. Ben yeni görevinin kendisi için, ailesi için ve Malatya’mız için hayırlı olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum” dedi.
Gündem, 05 Aralık 2020 09:25
Yorumlar (0)
Malatya’da Akraba Kavgası Kanlı Bitti.
AKÇADAĞ’DA TOPLANTI VAR, İCRAAT YOK MU? SORULAR BÜYÜYOR.
Şantiyede Korkutan Kaza: İşçi Ağır Yaralandı.
Beylerderesi Viyadüğü–Çöşnük Kavşağı Hattında İkinci Etap Başlıyor
Gençlerle Geleceğe Yatırım: Başkan Er’den Kütüphane Ziyareti.
AKÇADAĞ’DA NİSAN ŞOKU: KAR YAĞIŞI KAYISIYI TEHDİT EDİYOR, ÇİFTÇİ ENDİŞELİ
Seyran Mahallesi’nde Trafik Kazası: 2 Kişi Yaralandı.
Kayısı Tartışmasında Sessizlik Krizi: Açıklama Var, Yanıt Yok.
Seyran Mahallesi’nde Trafik Kazası: 1 Yaralı
Üniversite Mahallesi’nde Trafik Kazası: 2 Yaralı.
Miniklerden Büyük Keşif: Yeşilyurt’ta Kültür ve Sanat Etkinliği.
Gençlere Yol Gösteren Tavsiyeler: Bonus Hoca Konuştu.
Büyükşehir’den Öğrencilere Sanat Desteği: Resim Yarışması Düzenlendi.
Başkan Er: “Şehrimiz Gastronomi ve Turizmde Yükselişe Hazır.
Başkan Er’den İmam Hatipli Öğrencilere İlham Veren Buluşma.
Türk Polis Teşkilatı 181. Yılında Aziz Şehitlerini Andı
Başkan Ulutaş’tan Polis Teşkilatına 181. Yıl Ziyareti: “Güvenliğimizin Teminatı Sizlersiniz.
Akçadağ Belediyesi Personellerini Taşıyan Araç Şarampole Savruldu
Uyuşturucuyla Mücadelede En Büyük Güç: Anneler.
GÜZELLİK SEKTÖRÜNDE YENİ DÖNEM: CANSU DURKUN DEĞERLENDİRDİ
AKPINAR ÇARŞISI’NDA YOĞUN TEMİZLİK MESAİSİ
MALATYA GALATA SPOR KULÜBÜ’NDEN POLİS HAFTASI TURNUVASINA DAMGA.
Yeşilyurt’ta Silahlı Kavga: 1 Kişi Ağır Yaralandı, 1 Şüpheli Gözaltında.
Battalgazi’de Kritik Buluşma: Alper Gürsoy Muhtarları Aynı Masada Topladı.
Yöneticilere Özel Eğitim Programı Başarıyla Gerçekleştirildi.
Başkan Geçit: “Polisimizle Her Zaman Gurur Duyduk, Duyacağız.
Yeşilyurt Belediyesi’nden Spora Büyük Destek: İkizce’ye Yeni Salon
AK Parti Malatya, Asrın İnşasında Genel Merkez’in Takdirini Kazandı
Battalgazi’de Kadın Kolları Projeleri Yerinde Dinledi
Yazıhan’da Büyük Adım: Tesis ve Taziye Evi İçin Anlaşma Sağlandı
İhracatta Gerileme: Malatya 2026’ya Kötü Başladı.
Yavuz: “Polisimiz, Huzur ve Güvenliğin Teminatıdır.
MALATYA MERKEZLİ FETÖ OPERASYONU: 23 ŞÜPHELİ YAKALANDI, 10’U TUTUKLANDI
Büyükşehir’de Kritik Toplantı: Encümen ve Komisyon Üyeleri Açıklandı.
Battalgazi’de Aileler Yarışıyor: Sofralar Şölene Dönüştü.
Yeşilyurt Belediyesi’nden Dilek’e Dev Hizmet: Yol Kalitesi Yükseliyor.
Başkan Sami Er: “Malatya İçin Şantiye Şefi Gibi Mücadele Verdik.
ODUNLUK YANGINI KORKUTTU: İTFAİYE EKİPLERİNDEN HIZLI MÜDAHALE
Ulaşımda Rahat Nefes: Yan Yollarda Asfalt Çalışması Start Aldı
