Ülkü Ocakları, depremzedeleri unutmadı, unutturmadı
Malatya, 30 Haziran 2023 17:33Ülkü Ocakları ve Avrupa Türk Konfederasyonu tarafından Kahramanmaraş merkezli depremlerden büyük oranda etkilenen Malatya’da ihtiyaç sahibi depremzedelere dağıtılmak üzere yaklaşık 300 kurbanlık hayvan kesimi gerçekleştirildi.

Ülkü Ocakları, depremzedeleri unutmadı, unutturmadı
Ülkü Ocakları ve Avrupa Türk Konfederasyonu tarafından Kahramanmaraş merkezli depremlerden büyük oranda etkilenen Malatya’da ihtiyaç sahibi depremzedelere dağıtılmak üzere yaklaşık 300 kurbanlık hayvan kesimi gerçekleştirildi.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçelinin talimatları ile Avrupa Türk Konfederasyonu ve Ülkü Ocakları Genel Merkezi aracılığı ile Malatya Ülkü Ocaklarının organizasyonu Avrupa’da yaşayan Türklerin kurban bağışlarıyla alınan yaklaşık 300 kurbanlık Malatya’da kurulan kesim ve dağıtım merkezi ile depremzede ailelere, şehit yakınlarına ile ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı. Kurbanlık etler ayrıca Elazığ, Bingöl, Muş, Bitlis illerindeki şehit yakınları ve ihtiyaç sahiplerine de ulaştırıldı.
Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım ve Avrupa Türk Konfederasyonu Genel Başkanı 27.Dönem İstanbul Milletvekili Cemal Çetin’in öncülüğünde Malatya Ülkü Ocakları Başkanı Turgay Şengönül’ün ekibiyle gerçekleştirilen organizasyon da yaklaşık 1.500 eve kurbanlık et ulaştırıldı.
Malatya Ülkü Ocaklarının Kurduğu Kesim ve Dağıtım Merkezine, MHP Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, Ülkü Ocakları Genel Başkan Yardımcısı Lütfü Nebioğlu, Avrupa Türk Konfederasyonu Yöneticileri, Elazığ, Bingöl, Muş, Bitlis Ülkü Ocakları İl Başkanları, TÜRKAV İl Başkanı, MHP ilçe başkan ve yöneticileri ile birlikte çok sayıda ülkücü de kesim merkezine giderek burada gönüllü olarak çalışmalara katıldı.
Malatya Ülkü Ocakları Başkanı Turgay Şengönül, “MHP Liderimizi Sayın Devlet Bahçeli’nin talimatları ile Ülkü Ocakları Genel Merkezimiz ve Avrupa Türk Konfederasyonu üzerinden bağışlanan kurbanların kesimleri Malatya’da tamamlanarak, ihtiyaç sahibi depremzede ailelerimize, şehit ailelerimize, Elazığ, Bingöl, Muş, Bitlis illerimizdeki şehitlerimizin ailelerine ulaştırıldı. Bu organizasyonun gerçekleştirilmesinden dolayı MHP Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’ye, Ülkü Ocakları Genel Başkanımız Sayın Ahmet Yiğit Yıldırım ve Avrupa Türk Konfederasyonu Genel Başkanımız Sayın Cemal Çetin’e şükranlarımı sunuyorum. Bize verilen emanetleri Malatya’mızın her köşesindeki ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ulaştırdık.” dedi.
MHP Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu ise, “Depremlerden dolayı mağdur olan vatandaşlarımıza Kurban Bayramı nedeniyle Ülkü Ocakları Genel Merkezimiz ve Avrupa Türk Konfederasyonun ortak organizasyonu ile gerçekleştirilen bu etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Malatya’da ülkücüler, her zaman mağdurun ve ihtiyaç sahibi insanların yanında olmuştur. Bunun en güzel örneğini yaşatan ve Malatya’nın her köşesine koşarak gönülleri fetheden Malatya Ülkü Ocakları Başkanımız Tugay Şengönül başkanımızın nezdinde tüm ocak mensuplarına ayrıca teşekkür ediyorum. Ülkü Ocaklarımız var olsun.” İfadelerini kaydetti.
Malatya, 30 Haziran 2023 17:33
Yorumlar (0)

Mahmut Aslantaş Vefat Etti

Kadir Özkan Keskin’e Erşah Demirci Operasyonunda Büyük Darbe

Antalya’da Çete Operasyonu: Erşah Demirci Yapılanmasına Büyük Darbe

Başkan Geçit, “57 Km. Yol Yatırımıyla Kırsalın Çehresi Değişiyor”

Battalgazi Belediyesi’nden Aile Bağını Güçlendirecek Puzzle Yarışması

HASANBEY-TEMELLİ KAVŞAĞI GEÇİCİ OLARAK TRAFİĞE KATAPILACAKTIR!

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ AĞUSTOS AYI TOPLANTILARI SONA ERDİ

MALATYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NDEN ÜRETİCİLERE CAN SUYU

TRAC, 17 Ağustos 1999 Marmara Depremi’ni Anıyor: “Deprem Öldürmez, Hazırlıksızlık Öldürür”

MELEKBABA SAKİNLERİ, YEŞİLYURT AİLE ŞENLİKLERİNDE DOYASIYA EĞLENDİ

Battalgazi Belediyesi’nden Ailelerin Yükünü Alacak Kırtasiye Desteği

BATTALGAZİ BELEDİYESİ’NDEN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMINA ÖZEL AYAK TENİSİ TURNUVASI

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü

Ordu Şehir Hastanesi’ni de Mimsan Isıtacak

Spor Yaparken Sağlığınızdan Olmayın!

Malatya İl Yaşlı Çalıştayı Gerçekleştirildi

Dünyanın İlk Hastanesi Geleceğin Hekimlerini Ağırlıyor

Okullar Açılmadan Çocukların Göz Muayenelerini Yaptırın!

Ekonomist Hikmet Baydar: Halka Arz Süreçlerinde Nelere Dikkat Edilmeli?

THBB Başkanı Yavuz Işık, 17 Ağustos depreminin 26. yıl dönümünde açıklamalarda bulundu!

Başoğlu Kablo IDEF 2025’e Türkiye’nin Savunma Sanayisine Milli Çözümleriyle Güç Kattı!

Kalıcı Makyajda Türkiye’nin Yükselen Standardı: Doğal Görünüm, Güvenlik ve Şeffaflık

Turgut Özal Bulvarı Üzerinde Trafik Kazası

Malatya’da Eğitime 593 Bin Avro Katkı

MAHARETLİ ELLER, EN GÜZEL ANALI-KIZLI YEMEĞİNİ YAPMAK İÇİN YARIŞTI

Çavuşoğlu Mahallesin'de Zincirleme Kaza

Battalgazi’de Parklar Yenilendi, Yeşil Alanlar Genişletildi

AK Parti Milletvekili Babacan’dan İletişim Başkanlığına Ziyaret

AK PARTİ’MİZ 24 YAŞINDA: MİLLETİN İRADESİYLE YÜKSELEN, TÜRKİYE YÜZYILI’NA YÜRÜYEN KADRO

Battalgazi İlçsi Solmaz Caddesin'de Trafik Kazası

Turgut Özal Bulvarın'da Trafik Kazası

KADINLARIN EL EMEĞİ GÖZ NURU ESERLERİ ‘KURS MERKEZLERİ-YILSONU’ SERGİSİNDE BEĞENİYE SUNULDU

Battalgazi Engelsiz Yaşam Merkezi’nde Hayvanlarla Rehabilitasyon Başladı

İl Başkanı Bakan’dan AK Parti’nin kuruluş yıl dönümü mesajı

Çavuşoğlu Mahallesinde Kavga

Akçadağ İlçesin'de Ölümlü Trafik Kazası

KÜÇÜKÇEKMECE BELEDİYESİ’NDEN ÇOCUKLAR İÇİN EĞLENCE DOLU YAZ ATÖLYELERİ

Orman Yangınlarında Bir Depo, Binlerce Hektarı Kurtarabilir

BAŞKAN GEÇİT, “BANAZI, KONAK VE HORATA’NIN GELİŞİMİ YEŞİLYURT İÇİN ÖNEMLİ”
