YEŞİLYURT BELEDİYESİ KIRSAL MAHALLELERDEKİ YOL YATIRIMLARINA AĞIRLIK VERİYOR
Gündem, 19 Ağustos 2023 17:53
“Duruldu Mahallemizi Güvenli ve Akıcı Yollarla Buluşturuyoruz”
Yeşilyurt’un kırsal mahallelerindeki yol yatırımlarına ağırlık veren Yeşilyurt Belediyesi, yaşanan deprem felaketi ve hava şartlarından dolayı yol ağında yıpranmalar oluşan Duruldu Mahallesinde araç ve yaya trafiğinin güvenli bir şekilde sağlanması için sathi kaplama çalışmalarına hız verdi.
Yeşilyurt Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri, ihtiyaç duyulan tüm mahallelerde yol yapım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor. Yapılan tespitler ve vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda çalışmalarına aralıksız bir şekilde devam eden Yeşilyurt Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri, belirlenen program dahilinde mahallelerin yol sorununu teker teker çözüyor.
Yaşanan deprem felaketinin yanı sıra kış dönemindeki aşırı yağışlardan kaynaklanan sorunlar nedeniyle ulaşım ağında birtakım sorunlar yaşayan Duruldu Mahallesinin yol problemleri de yapılan planlama doğrultusunda gideriliyor.
Yeşilyurt Belediyesine devam eden yol çalışmalarından dolayı teşekkürlerini sunan Duruldu Mahalle Muhtarı Uğurcan Aytekin, “Mahallemizde yoğun bir çalışma söz konusu, Belediye Başkanımıza ve Fen İşleri Müdürlüğünün tüm ekiplerine teşekkür ediyoruz. Sıcak havada asfalt dökmek, yol açmak ve tadilat yapmak gerçekten zor bir iş, burada çalışan personellerimizin emeklerini takdirle karşılıyoruz. Yeniden Malatya yeniden Yeşilyurt için herkes seferber oldu, bizlerde elimizden geldiğince bu sürece katkı sunmaya çalışıyoruz.” diye konuştu.
Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar ise, kırsal mahallelerin sorunlarını güçlü ve kalıcı yatırımlarla çözmeye devam ettiklerini söyledi.
Duruldu Mahallesine ulaşımı sağlayan yolları güvenli ve konforlu hale getirmek için ekiplerin büyük bir özveriyle çalıştığını ifade eden Başkan Çınar, temel ilkelerinin vatandaşların yaşam konforu için nerede ihtiyaç varsa oraya ihtiyaç duyulan o hizmeti hızlı bir şekilde ulaştırmak olduğunu söyledi.
Yeşilyurt Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ekiplerinin sıcak havaya rağmen büyük bir özveriyle çalışarak planlanan hizmetleri kusursuz bir şekilde ilçenin dört bir tarafına ulaştırdığını sözlerine ekleyen Başkan Çınar, “Vatandaşlarımızın ilçemizdeki yollarda sorun yaşamaması için ekiplerimizle birlikte özveriyle çalışıyoruz. Biz birlik ve beraberlik içerisinde bir ekip olarak şehrimize, ilçemize ve hemşehrilerimize hizmet ediyoruz. Bu ekibin tek mutluluğu insanlarımıza hizmet etmektir. İlçemizin muhtelif bölgelerinde yaşanan deprem felaketi ve hava şartlarından dolayı bozulan ve yıpranan yollarımızın sorunlarını teker teker çözüp, araç ve yaya trafiğini sağlıklı hale getiriyoruz. Duruldu Mahallemizin yollarını bu planlama doğrultusunda sağlıklı, güvenli ve akıcı hale getirmek için ekiplerimiz büyük bir özveriyle çalışıyorlar. Pandemi süreci ve deprem olaylarından sonra vatandaşlarımız bağ ve bahçe işlerine ağırlık verince doğal olarak kırsal bölgelerimizin ihtiyaçları da artmış oldu. Bizlerde burada ikamet eden vatandaşlarımızın güvenli yollarda yolculuk etmelerine imkan sunmak için yol yatırımlarına ağırlık veriyoruz. Şehir merkezine yakınlığının yanı sıra buradaki konteyner kentlerden dolayı nüfus yoğunluğu son dönemlerde artan Duruldu Mahallemizde bağ ve bahçe işleriyle birlikte ziraat ve hayvancılık işlerinin de yoğunlaşmasıyla birlikte bu bölgeye ulaşımı kolaylaştırmak ve rahatlatmak içinde çalışmalarımızı artırdık. Son dönemlerde gelişen bölgeler arasında yerini alan Duruldu Mahallemizin temel ihtiyaçlarını çözüme kavuşturup, hemşehrilerimizin yaşam standartını yükseltmek için 7/24 çalışıyoruz.Burada çalışma takvimine alınan yolumuzun alt yapısını tamamladıktan sonra sathi kaplama ile güzel bir görüntüye kavuşturacağız. Yolumuzun kaliteli ve uzun ömürlü olması için çalışmalarımızın her aşamasında ince eleyip sık dokuyoruz. İlçemizin tüm yaşam alanlarına ulaşımı sağlayan yolların konforunu artırmak için durmadan dinlenmeden çalışmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.
Gündem, 19 Ağustos 2023 17:53
Yorumlar (0)
Malatya Yeşilyurt’ta 3.6 Büyüklüğünde Deprem Meydana Geldi
Meşher’in Hikâye İstanbul’da Geçiyor sergisini ziyaret etmek için son günler
Kale’de Altyapıya Güçlü Dokunuş: MASKİ’den 81,9 Milyon TL
Depremin Ardından Güçlü Adımlar: Su Altyapısı Yenileniyor
Battalgazi’de Miraç Kandili Programı Düzenlenecek
Soğuk Günlerde Sıcak Buluşma: Yeşilyurt’ta El Sanatları Kursları
Vali Seddar Yavuz Başkanlığında Afet Koordinasyon Toplantısı Gerçekleştirildi
Yoğun Kar Yağışı Nedeniyle Eğitim Kurumlarında 1 Gün Ara
Mesut İnce, Minibüsçüler Odası Başkanlığı Seçimini Açık Farkla Kazandı
Akçadağ Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Fatih Şahin, 1 Oy Farkla Güven Tazeledi
10 Ocak’ta Basına Vefa: Ali Karakuş’tan Ziyaret
Ev Alırken, Zemine de Dikkat Edilmeli...
Uyuşturucu Tacirlerine Geçit Yok: Sokak Satıcısına Darbe
Gelecek Partisi İl Başkanı Bedri Aslan’dan Basına Anlamlı Ziyaret
Gazeteciler Günü’nde Sadece Kutlama Değil, Çözüm Odaklı Ziyaret
ŞEVKET KESKİN GÜVEN TAZELEDİ
Yeşilyurtspor’da Yeni Dönem: Güçlü Yapılanma, Büyük Hedefler
Karla Mücadele Seferberliği: 107 Mahallede 2 Bin 475 Kilometre Yol Ulaşıma Açıldı
Vali Seddar Yavuz’un 10 Ocak İdareciler Günü Mesajı
Narkotik Ekiplerinden Sokak Satıcılarına Darbe: Çok Sayıda Uyuşturucu Madde Ele Geçirildi
Göçmen: Basın Özgürlüğü Olmadan Demokrasi Olmaz
İŞ İNSANI MUSTAFA KILIÇ’TAN 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI
Ali Aslan: “Basın Özgürlüğü Demokrasinin Vazgeçilmezidir.
İZDO, 3'üncü Yaş Üniversitesi Öğrencilerini Bilgilendirdi
Kış Depresyonuna Dikkat: Uzmanlardan Mevsimsel Duygu Durumu Bozukluğu Uyarısı
Vali Seddar Yavuz Başkanlığında İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu 1. Olağan Toplantısı Gerçekleştirildi
MAGİNDER Başkanı Karademir’den Yangın Bölgesine Ziyaret
Milletvekili Ölmeztoprak’tan Malatya’da Güvenlik Vurgusu: “Huzurun Teminatı Sizlersiniz”
Fuzuli Caddesi’nde Sahada İnceleme: Başkan Er’den “Dirençli Malatya” Vurgusu
Merkez ve İlçelerde Muhtarlık Tartışması: Hizmet mi, Gösteri mi?
Malatya’da Zehir Tacirlerine Büyük Darbe: 14 Şüpheli Yakalandı, 13’ü Tutuklandı
Elektronik Sigaralar Akciğer Kanserine Neden Oluyor!
Kronik Ağrıya Dikkat: Uzun Vadede Yüksek Tansiyon Riski Doğurabilir
Yerinde Dönüşüm Alarm Veriyor: Sadıkoğlu’ndan Hakediş Tepkisi
Ölmeztoprak Açık Konuştu: Kira Yardımı Anahtar Teslimine Kadar Devam Edecek
Battalgazi Belediyesi, Bir Yılda Hayata Geçirilen Hizmetlerle Dikkat Çekti
Yeşilyurt’ta Yeni Yıl Mesaisi Başladı: Belediye Meclisi İlk Toplantısını Yaptı
Bakan Yusuf Tekin’den Eğitime Destek: Yeni Eğitim Yatırımları Hizmete Açıldı
Malatya ASMYD’de Bayrak Değil, İstikrar: Aziz Yiğit Yeniden Seçildi
