BAŞKAN ÇINAR, YEŞİLYURT’TAKİ GENÇLİK VE SPOR YATIRIMLARINI İNCELEDİ
Gündem, 22 Ocak 2024 19:33
‘Gençliğin ve Gençlerin Belediyesi’ sloganı altında hayata geçirdiği projelerle gençlere yönelik yatırımlarına her geçen gün bir yenisini daha ekleyen Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Yakınca mahallesinde ki Yakınca Spor Adası içerisinde yapımı devam eden spor alanlarını inceledi.
Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, göreve geldikleri günden bugüne kadar ilçenin dört bir yanını çok amaçlı yeni spor tesisleriyle donattıklarını söyledi.
Malatya’dan ulusal ve ulusalar arası şampiyonlarda temsil edecek sporcu sayısını artırmak için alt yapıya ve tesisleşmeye ayrı bir önem verdiklerini söyleyen Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “İlçemizin dört bir tarafında hizmete sunduğumuz spor tesislerimizin tamamı daha donanımlı, kendini geliştiren, akıllı ve bilinçli bir nesil yetiştirmek içindir. Bu yatırımlarımız sayesinde inşallah ilçemizden şampiyon sporcular çıkaracağız. Yakınca mahallesinde 110 dönümlük alan üzerine inşa ettiğimiz Yakınca Spor Adamız ise sportif yatırımlara örnek gösterilecek çok kıymetli bir eserdir. Yakınca Yaşam ve Spor Merkezi, Kapalı Spor Salonu, Yarı Olimpik Yüzme Havuzu, Halı Saha, Basketbol ve Voleybol Sahalarıyla burayı spor ve yaşam alanına dönüştürdük. Burada Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından inşa edilen Yeşilyurt Gençlik Merkezi de bitmek üzere, bizlerde buradaki çalışmaları yakından takip ediyoruz. Gençlerimiz burada sporunu yapacak, etkinliklere katılabilecek, kültürel ve sosyal organizasyonlarda yer alabilecek. Gençlerimizin kişisel ve sosyal gelişimlerine destek sunacak çok değerli bir yatırımın ilçemizde olması bizleri mutlu ediyor. Yüzme Havuzumuzla, halı sahamızla, açık ve kapalı spor alanlarımızla gençlere yönelik yatırımlarımıza bir yenisini daha eklemiş oluyoruz. İlçemizde gençlere çok büyük önem veriyoruz, onların doğru ve güzel bir hayat yaşamaları, sosyal hayatlarında başarılı olmaları için imkanlarımızı seferber ettik. Gençler için ne yapılması gerekiyorsa onu layıkıyla yerine getirdik. Gençlerimizle aramızdaki gönül bağlarımızı her daim diri ve canlı tuttuk. Yeşilyurt gençlerle güzel, gençlere yapılan yatırım yapan her zaman kazanır. Her alanda olduğu gibi spor ve gençlik yatırımlarında iddialı bir belediye olduk. Spor yapmak isteyen herkese tesislerimiz açıktır.” diye konuştu.
Gençlerin taleplerine kayıtsız kalmadıklarını ifade eden Başkan Çınar, “ Spor, bizim en çok önem verdiğimiz hizmet alanlarımızdan birisidir. Gençlerimizin bizden isteklerini yerine getirmeye ayrı bir önem veriyoruz. Gençlerimiz istedi biz ise spora yatırım yaptık, sanata yatırım yaptık, kültüre yatırım yaptık, hangi alanda ihtiyaç varsa en güzel yatırımı hemşehrilerimizle buluşturduk. Alt yapıya önem verirseniz başarıda kendiliğinden gelir. İnşallah bu tesislerimiz sayesinde ulusal ve uluslararası şampiyonalara katılan takım ve sporcu sayımızı artırmış olacağız. Spor konusunda örnek ilçe olma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. Bu tür güçlü ve kalıcı eserlerin Yeşilyurt İlçemize kazandırılmasında desteklerini eksik etmeyen başta Sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere Bakanlıklarımıza, Milletvekillerimize ve tüm kurumlara teşekkürlerimi sunuyorum.” diye konuştu.
Gündem, 22 Ocak 2024 19:33
Yorumlar (0)
YEŞİLYURT SPOR’DA YENİ SEZON ÖNCESİ GÖREV DAĞILIMI BELLİ OLDU
Başkan Geçit’ten Kırsal Mahallelere Ulaşım Müjdesi.
Vali Yavuz’dan Aşure Günü’nde Birlik ve Beraberlik Vurgusu.
Enerji Sektöründe Dijital Sıçrama: Fırat EDAŞ’tan EnergyMind Atağı.
Şehrin Geleceği İçin Sahada İnceleme: Başkan Taşkın Niyazi Mısri Rezerv Alanında.
Ayrılığa Değil Birliğe Sarılmalıyız” Mesajı CEM Vakfı Lokmasında Verildi.
Büyükşehir’den Trafik ve Ulaşıma Nefes Aldıran İki Önemli Dokunuş.
Sanatın Kalbi Bu Sergide Attı: Büyükşehir’den Örnek Organizasyon.
ALIŞVERİŞ MERKEZİ OTOPARKINDA YANGIN PANİĞİ.
ATATÜRK’ÜN PARTİSİNDE MALATYA’YA YAKIŞMAYAN TABLO!.
CHP’de Sular Durulmuyor! Satılmış’tan Eski Yönetime Sert Mesaj: “Sağduyu Göremedik.
Sevgi, Sabır ve Mücadele: Zamana Karşı Bir Anne-Baba Hikayesi.
Erdoğan Zelyurt Sahada, Peki İlçe Başkanları Nerede? Anahtar Parti’de Gözler Teşkilatlara Çevrildi.
Malatya’da Gururlandıran Tablo: Başarı ve Birlik Mesajı.
Başkan Taşkın: “Şehitlerimizin Emaneti, Gazilerimizin Onuru Baş Tacımızdır.
Ağbaba Ateş Püskürdü: “Ortaya Atılan İddiaları Kanıtlasınlar.
Malatya’da Siyasi Bir Dönem Sona Erdi: Millet Partisi Teşkilatı Kapatıldı.
Binlerce Öğrenciye Çevre Eğitimi: Yeşilyurt Belediyesi’nden Örnek Proje.
Ne Yapsanız Geçmeyen O Yorgunluğun Sebebi Bulundu: Evdeki "Gizli" Pandemi!.
Fahri Nalbant Karakucak Güreşleri, Sporseverleri Yeşilyurt’ta Buluşturacak.
Aileye Yönelik Karalama Kampanyasına Tepki.
Başkan Er Çarşı Merkezinde Devam Eden Çalışmaları Denetledi.
Başkan Er, Malatya’daki Değişimi Anlattı: “Yeni Bir Şehir İnşa Ettik.
Battalgazi’de Halkla Birebir İletişim: “Vatandaş Soruyor, Başkan Cevaplıyor.
Başkan Taşkın’dan Prof. Dr. Sezai Yılmaz’a Vefa ve İstişare Ziyareti.
MASKİ’den Ören Mahallesi’nde İçme Suyu Hattına Güçlü Dokunuş.
Yaz Akşamları Yeşilyurt’ta Müzik, Eğlence ve Coşkuyla Başladı.
Üreticinin Alın Teri Yarışmayla Taçlanacak: Yeşilyurt’ta Kiraz Heyecanı.
Anabilim’de Kültür ve Sanatla Taçlanan Muhteşem Final.
Akpınar Çarşısı’nda Temizlik ve Düzenleme Çalışmaları Sürüyor.
Turgut Özal Gençlik Merkezi Yıl Sonu Finaline Hazır.
Malatya 2. Amatör’de Büyük Sevinç: Üst Lige Çıkan Takımlar Netleşti
Zehir Tacirlerine Darbe: 7 Sokak Satıcısı Tutuklandı.
Malatya Büyükşehir Belediye Ampute Futbol Takımı, Türkiye Kupası’nda Tarih Yazdı: 3’üncü Oldu.
Mahmut Edebali: “Birlikte Güçlüyüz, Dayanışmayla Başaracağız.
Milletvekili Ölmeztoprak: “Babalık, Sevgi ve Sorumluluğun En Güçlü Temsilidir.
Gençler Üretti, Projeler Tamamlandı.
Vali Yavuz, Babalar Günü Dolayısıyla Mesaj Yayımladı.
Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, Çarmuzuluların Taleplerini Dinledi.
