Beydağı Gençlik Kampında İncelemelerde Bulunan Başkan Gürkan,
Gündem, 11 Mart 2024 21:45
Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan Beydağı Tabiat Parkı içerisinde bulunan Beydağı Gençlik Kampında İncelemelerde bulundu. Başkan Gürkan, Gençlik kampının kısa süre zarfında açılacağı söyledi.
Gençlik Kampını yerinde inceleyen Başkan Gürkan, “Türkiye’deki tüm parkların içerisinde olan her türlü sosyal aktivitelerin icra edileceği bir yerdir. Gençlik kampımız Türkiye’nin en büyük ve en donanımlı parklarından biridir” dedi.
Malatya’ya önemli hizmetler kazandırdıklarını vurgulayan Başkan Gürkan, “Malatya Büyükşehir Belediyesi olarak yapmış olduğumuz spor, jimnastik, voleybol salonlarını, gençlik karşılama merkezlerini, gençlik kamplarını, parkları, kültür merkezlerini, sosyal tesisleri, Recep Tayyip Erdoğan Dünya Kayısı Ticaret Merkezini, Buğday Pazarını, Arslantepe Karşılama Merkezini önümüzdeki günlerde açacağız.
Beydağı Gençlik Kampı, 250 kişinin rahatlıkla kalacağı süit odalar, spor merkezleri, eğitim merkezleri, kapalı spor salonları, yürüyüş yolları, gençlik kampları, amfi tiyatrosu, macera adası yani kısaca Türkiye’deki tüm parkların içerisinde olan her türlü sosyal aktivitelerin icra edileceği bir yerdir. Gençlik Kampımız, 3 milyon 500 bin metrekarelik alan üzerine kurulmuştur. İçerisinde bulunduğumuz park Gençlik kampımız Türkiye’nin en büyük ve en donanımlı parklarından biridir.
Gerçekten devasa hizmetlerle Malatya’yı buluşturduk. Bu süreçte bütün Malatya halkına ve hemşehrilerime göstermiş oldukları ilgi ve alakadan dolayı sonsuz müteşekkir olduğumu ifade etmek istiyorum. Mesai arkadaşlarım gecesini gündüzüne katarak, çalıştı ve önemli hizmetleri Malatya ile buluşturdular. Malatya’mızda asfaltsız hiçbir yerleşim yeri bırakmadık. Altyapı, üstyapı, arıtma tesisleri, sosyal tesisler, sportif tesisler, gençlik kampları, Polis Evi, Ekmek ve Yemek Fabrikası, Recep Tayyip Erdoğan Dünya Kayısı Ticaret Merkezi, Buğday Pazarı, kültürel ve sosyal merkezler yani belediyecilikle alakalı yapılması gereken her türlü hizmet ve işlerin yaşanan pandemi ve depremlere rağmen Malatya ile buluşturulması sağlandı. Malatya’nın gelecek yüz yılına hitap edecek hizmetler ya yapıldı ya da bitme aşamasına geldi. Bu hizmetlerin yapılmasında bizlere destek veren başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, bakanlarımıza, bürokratlarımıza ve mesai arkadaşlarıma ve değerli Malatyalı hemşehrilerime sonsuz teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
Gündem, 11 Mart 2024 21:45
Yorumlar (0)
Malatya’da Zehir Tacirlerine Darbe: 5 Şüpheli Gözaltında
Afetlere Hazırlık Güçleniyor: YAKUT Ekibine AFAD Eğitimi
Kadınlar Günü’nde Duygulandıran Ziyaret: Şehit Yarbay Songül Yakut’un Annesi Yalnız Bırakılmadı
Büyükşehir’in Düzenlediği Voleybol Ligi’nde Kupayı Millî Eğitim Müdürlüğü Kaldırdı
Malatyalılar İlahi Sanatçısı Fadıl Aydın ile Manevi Bir Gece Yaşadı
Başkan Er’den Kadınların Gücüne Vurgu
Kadınlar Günü mü, Vicdan Günü mü?
Kadınlar Günü’nde Mesaj: “Kadınların Gücü Toplumun Gücüdür
Gökhan Gök’ten Yeni Seçilen Oda Başkanlarına Tebrik Ziyareti
Vali Seddar Yavuz: “Kadınlarımız Toplumun En Güçlü Teminatıdır”
Malatya’da Narkotik ve Asayiş Operasyonu: Uyuşturucu ve Ruhsatsız Silah Ele Geçirildi
Vali Yavuz: “Kadınlarımız Toplumun En Değerli Gücüdür
Malatya’da Ayrıştırma Tesisi İçin Önemli Adım: Başkan Er Fransız Heyetle Sahada
Başkan Er’den Malatya’nın Geleceğine Yönelik Büyük Yatırım Girişimi
Yavuz Selim Mahallesi’nde Sorunlar Masada: Başkan Geçit’ten Kalıcı Çözüm Sözü
Yeşilyurt’ta Bıçaklı Kavga: 6 Kişi Gözaltında
Ramazan Yardımlarında Fotoğraf Tartışması: Ağbaba Sahada, Diğer Vekiller Nerede?
Kuluncak’ta Ramazan Kültürü Okullarda Anlatılıyor
Bakanlık harekete geçti: ‘İyileştiren Hastane’ tedavi süresini kısaltıyor
Ramazan’ın Bereketi Battalgazi’de Yetim Çocuklarla Paylaşıldı
Kayısı Üreticilerine Uyarı: İlkbahar İlaçlama Dönemi Başladı
Topsöğüt’te Taziye Evi İçin İlk Adım Atıldı
Toplum Destekli Polislikten Öğrencilere ve Vatandaşlara Bilgilendirme Çalışması
Battalgazi’de Tek Taraflı Trafik Kazası: Bir Kişi Yaralandı
Malatya’da İftar Sofraları Gösteri Alanına mı Döndü?
Yeniden Refah Partisi Malatya’da Ramazan Sofrasında Kritik Mesajlar Verdi
Malatya’da “Üst Düzey” Tartışması: Alkışı Kendi Çalanlar Sahneye Çıkmış!
Spor Köyü Atletizm Pisti İnşaatına Başlandı “MALATYA’NIN KALBİ BURADA ATACAK”
Uyuşturucuya Karşı Sıfır Tolerans: Gençlerimiz Güvende
Battalgazi’de Derme Deresi Parkı Temizlenip Yıkandı
Zorlaşan Hayatlar: Etiket Büyüyor, Sofra Küçülüyor
Vali Seddar Yavuz’un Dünya Yetimler Günü Mesajı
Malatya Attarlar Odası Başkanı Orhan: "KOSGEB Kredileri 2 Yıl Ertelenmeli"
Malatya 4,3’lük Depremle Sarsıldı: Kentte Kısa Süreli Panik
Vali Yavuz, Yeşilay Haftası’nda Toplumsal Dayanışmaya Dikkat Çekti
Yeşilyurt’ta Ramazan Bereketi Etkinliklerine Yoğun İlgi
Battalgazi’de Ulaşım Seferberliği: Mahalle Yolları Yenileniyor
Malatya’da Sokak Satıcılarına Darbe: 8 Tutuklama
Akçadağ’da Siyasetin Nabzı: Gönültaş’ın Belediye ile Yakınlığı Ne Anlama Geliyor?
