Başkan Geçit, Yakınca Spor Adasını İnceledi
Gündem, 12 Haziran 2024 10:55
Başkan Geçit, Yakınca Spor Adasını İnceledi
Malatya’daki alternatif yaşam alanları arasında yerini alan Yeşilyurt Belediyesi Yakınca Spor Adası’nı inceleyen Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, “Gençlerimizin kişisel ve sosyal gelişimlerine destek sunacak alt yapıya sahip Yakınca Spor Adamızdaki modern tesislerimizdeki etkinliklerden faydalanan sporcularımızı, ülke sporuna kazandırıp şehrimizin sportif alt yapısını daha güçlü hale getirmeyi hedefliyoruz.” dedi.
Yeşilyurt İlçesinde sportif hizmetlerin daha fazla yaygınlaşması için bu alanda yapılacak yatırımların artırılması talimatını veren Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, içerisindeki Yakınca Yaşam ve Spor Merkezi, Kapalı Spor Salonu, Yarı Olimpik Yüzme Havuzu, Halı Saha, Basketbol ve Voleybol Sahalarıyla Malatya’nın yeni yaşam alanları içerisinde yer alan Yakınca Spor Adasını inceledi. Yakınca mahallesinde 110 dönümlük alan üzerinde hizmet veren Yakınca Spor Adasıyla alt yapı ve tesisleşme verilen önemi gözler önüne serdiklerini söyleyen Başkan Geçit, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından inşa edilen Gençlik Merkezinin de yer aldığı Yakınca Spor Adasının her yönüyle Malatya’ya ayrı bir değer kattığına dikkat çekti.
“Sağlıklı Bir Hayat İçin Spor Yapalım”
Vatandaşların sağlıklı ve güzel bir hayat yaşaması için yeni dönem hizmetlerinde sportif yatırımlara öncelik tanıyacaklarını ifade eden Başkan Geçit, “Gençlerin fiziksel ve sosyal gelişimlerine katkı sunacak yatırımlara ve sosyal sorumluluk projelerine ayrı bir önem veriyoruz ve gereken katkıyı sunuyoruz. Yakınca mahallemizde 110 dönüm alan üzerine hizmet veren Yakınca Spor Adamızda her yönüyle şehrimizin hem sportif yapısının daha güçlü hale gelmesine hem de gençlerimizin iyi şartlarda sportif faaliyetlere katılımına katkı sunmaktadır. Yeni dönemde bu tür yatırım alanlarını daha aktif hale getirip katılımcı sayısını artırmayı amaçlıyoruz. Farklı spor branşlarına ait modern spor tesislerine sahip Yakınca Spor Adamızda yapacağımız sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerle buranın cazibesini artıracağız. Sağlıklı ve güzel bir hayat için herkesi spor yapmaya davet ediyorum. Her alanda olduğu gibi spor ve gençlik yatırımlarında da öne çıkan, farkındalık oluşturan, herkesin hayatına güzel dokunuşlarda bulunan bir hizmet anlayışını sürekli ön planda tutacağız. Alt yapı ve tesisleşmeye vereceğimiz önemle birlikte şehrimizi ulusal ve uluslararası şampiyonalarda ülkemizi ve şehrimizi başarıyla temsil edecek sporcularımıza güçlü fırsatlar sunmuş olacağız. Şehrimizin spordaki güçlü potansiyelini modern tesislerimizde yetişecek sporcularla hareketlendirmek için çaba sarf ediyoruz. Yeter ki gençlerimiz spor yapmak istesin; geleceğimizin teminatı gençlerimizin için bizler bütün imkânlarımızı seferber ederiz. Spor yapmak isteyen herkese tesislerimizin kapıları sonuna kadar açıktır.” şeklinde konuştu.
Gündem, 12 Haziran 2024 10:55
Yorumlar (0)
“Doğru Fermentasyon Sağlık Getirir” Uzmandan Doğal Probiyotik Önerileri
Hazır Beton Endeksi Aralık Ayı Raporu Açıklandı!
Göz Hastalıkları Uzmanı Bilgi Verdi: KERATOKONUSA ÇAPRAZ BAĞLAMA TEDAVİSİ
Pirinç ile Yapabileceğiniz 3 Yaratıcı Tarif
Malatya’da Ruhsatsız Silah Operasyonu: 3 Şüpheli Yakalandı
Başkan Er’den Vurgu: “Sosyal ve Kültürel Hayat Şehri Ayağa Kaldırır”
Büyükşehir Belediyesi Ekipleri 7/24 Görev Başında
U.S. Polo Assn., St. Moritz’in Resmi Forma ve Giyim Sponsoru Oldu
Keskin’ten Net Mesaj: “Sadece Esnaf ve Malatya Halkına Güveniyoruz”
Malatya Yeşilyurt’ta 3.6 Büyüklüğünde Deprem Meydana Geldi
Meşher’in Hikâye İstanbul’da Geçiyor sergisini ziyaret etmek için son günler
Kale’de Altyapıya Güçlü Dokunuş: MASKİ’den 81,9 Milyon TL
Depremin Ardından Güçlü Adımlar: Su Altyapısı Yenileniyor
Battalgazi’de Miraç Kandili Programı Düzenlenecek
Soğuk Günlerde Sıcak Buluşma: Yeşilyurt’ta El Sanatları Kursları
Vali Seddar Yavuz Başkanlığında Afet Koordinasyon Toplantısı Gerçekleştirildi
Yoğun Kar Yağışı Nedeniyle Eğitim Kurumlarında 1 Gün Ara
Mesut İnce, Minibüsçüler Odası Başkanlığı Seçimini Açık Farkla Kazandı
Akçadağ Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Fatih Şahin, 1 Oy Farkla Güven Tazeledi
10 Ocak’ta Basına Vefa: Ali Karakuş’tan Ziyaret
Ev Alırken, Zemine de Dikkat Edilmeli...
Uyuşturucu Tacirlerine Geçit Yok: Sokak Satıcısına Darbe
Gelecek Partisi İl Başkanı Bedri Aslan’dan Basına Anlamlı Ziyaret
Gazeteciler Günü’nde Sadece Kutlama Değil, Çözüm Odaklı Ziyaret
ŞEVKET KESKİN GÜVEN TAZELEDİ
Yeşilyurtspor’da Yeni Dönem: Güçlü Yapılanma, Büyük Hedefler
Karla Mücadele Seferberliği: 107 Mahallede 2 Bin 475 Kilometre Yol Ulaşıma Açıldı
Vali Seddar Yavuz’un 10 Ocak İdareciler Günü Mesajı
Narkotik Ekiplerinden Sokak Satıcılarına Darbe: Çok Sayıda Uyuşturucu Madde Ele Geçirildi
Göçmen: Basın Özgürlüğü Olmadan Demokrasi Olmaz
İŞ İNSANI MUSTAFA KILIÇ’TAN 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI
Ali Aslan: “Basın Özgürlüğü Demokrasinin Vazgeçilmezidir.
İZDO, 3'üncü Yaş Üniversitesi Öğrencilerini Bilgilendirdi
Kış Depresyonuna Dikkat: Uzmanlardan Mevsimsel Duygu Durumu Bozukluğu Uyarısı
Vali Seddar Yavuz Başkanlığında İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu 1. Olağan Toplantısı Gerçekleştirildi
MAGİNDER Başkanı Karademir’den Yangın Bölgesine Ziyaret
Milletvekili Ölmeztoprak’tan Malatya’da Güvenlik Vurgusu: “Huzurun Teminatı Sizlersiniz”
Fuzuli Caddesi’nde Sahada İnceleme: Başkan Er’den “Dirençli Malatya” Vurgusu
Merkez ve İlçelerde Muhtarlık Tartışması: Hizmet mi, Gösteri mi?
