FİLENİN KAPLANLARINA EFELER LİGİ YOLUNDA MANEVİ DESTEK
Malatya, 05 Şubat 2021 09:27Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ve MHP Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, Malatya Büyükşehir Belediyespor Kulübünü ziyaret etti. Bu sezon voleybolda Efeler Ligi’ne yükselmeyi hedefleyen turuncu yeşilli takım hakkında bilgiler alan Fendoğlu ve Gürkan’a üzerlerinde isimleri yazılı 44 numaralı forma hediye edildi.
Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ve MHP Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu, yeni yerinde kulüp çalışmalarını sürdürmeye başlayan Malatya Büyükşehir Belediyespor Kulübü başkanı ve yönetim kurulunu ziyaret etti. Ziyarette Başkan Gürkan ve Milletvekili Fendoğlu’ya MHP Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı’da eşlik etti.
Ziyarette Malatya Büyükşehir Belediyespor Kulübü çalışmaları hakkında bilgiler veren Kulüp Başkanı Mahmut Cücemen, kulüp olarak bin 170 lisanslı sporcularının olduğunu belirtti. Cücemen, “Bu sezon içerisinde pandemiden de dolayı aktif olarak branşlarına göre sporlarını yapan 970 lisanslı sporcumuz bulunuyor. Şu anda atletizm, tekvando ve voleybol takımımız çalışmalarına ve müsabakalarına devam ediyor. Voleybolda, atletizm ve tekvandoda iyi yerdeyiz. Voleybol maçlarımız güzel bir şekilde devam ediyor. Ağırlığı voleybol takımımıza verdik. Şuanda 1. Lig’deyiz. Biz de Başkanımızla beraber bir hedef belirledik ve inşallah sezon sonunda Efeler Ligine yükseleceğiz” dedi.
SAMANLI: BAŞKANIMIZIN YAPTIĞI BİRÇOK DEĞİŞİMDEN BİRİSİ DE SPOR ALANIDIR
MHP Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı, MHP Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu ile Büyükşehir Belediyespor Kulübü’nü yeni yerlerinde ziyaret ettiklerini ifade ederek, “ Büyükşehir Belediye Başkanımız Selahattin Gürkan’ın göreve gelmesinden itibaren Malatya’da yaptığı birçok değişimden bir tanesi de spor camiasına verdiği katkılardır. Büyükşehir Belediyesi’nin ve Büyükşehirspor Kulübü’nün başarısı görülüyor. Bundan sonraki süreçte gerek kulüp başkanımızın gerekse de yöneticilerimizin Selahattin Başkanımızın verdiği desteklerle başarıdan başarıya koşacaklarından hiç şüphemiz yoktur. Başta Selahattin Başkanımız olmak üzere kulüpte emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Bundan sonraki süreçte bizlerde Milliyetçi Hareket Partisi olarak Büyükşehirspor Kulübümüzün her alanda destekçisi olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.
GÜRKAN: VEKİLİMİZİN DESTEĞİ BİZE MANEVİ GÜÇ KATACAK
Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, MHP Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu ve MHP Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı’nın Malatya Büyükşehir Belediyespor Kulübü’ne yaptığı ziyaretten dolayı memnuniyet duyduğunu söyledi. Başkan Gürkan, “Sayın Milletvekilimizle Belediyemizin işleriyle ilgili sürekli istişare halindeyiz. Özellikle Ankara’da takip edilecek iş ve işlemlerin yürütülmesi için bize verdiği destekle Sayın Mehmet Fendoğlu her zaman yanımızda olmuştur. Bu anlamda Sayın Milletvekilimiz Fendoğlu’nun ve il başkanımızın şahsında tüm Milliyetçi Hareket Partili kardeşlerime teşekkür ediyorum. Sayın vekilimiz ve il başkanımız nezaket göstererek Büyükşehir Belediyespor Kulübümüzü başkanımızı ve yönetimdeki arkadaşlarımızı yeni yerinde ziyaret etmek maksadıyla kulüp binamıza geldiler. Bu anlamda yaptıkları ziyaretten dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Bu ziyaret inanıyorum ki takımımıza manevi güç verecek. 1.170 faal sporcularımızdan pandemi dönemine rağmen 970 sporcumuz aktif spor alanında yoğun olarak sportif faaliyetlerde bulunuyor. Şuanda voleybol takımımız 1. Ligde ve başarıyla faaliyetlerini sürdürüyor. Nasip olursa önümüzdeki dönemde Efeler Ligi diye tabir ettiğimiz, futbol ile değerlendirdiğimizde Süper Lig’e geçecek. Bir taraftan da diğer branşlarımızda yoğun bir çalışma içerisindeler. Kulüp başkanımızın şahsında yönetim kurulunda bulunan arkadaşlarımızı ve sporcu kardeşlerimizi tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.
FENDOĞLU: BAŞKANIMIZ SPORA, TURİZME, EKONOMİYE VE SOSYAL BELEDİYECİLİĞE KATKI VERİYOR
MHP Malatya Milletveki Mehmet Fendoğlu ise, “Belediyecilik denilince ilk akla gelen, şehrin sosyal sorunları, yolları, köy yolları, şehrin mimarisi, şehrin mobilyası, şehri ön plana çıkaracak güzelliklerdir. Bunların yanına tarihi, kültürü ve turizmi de katarsak bir bütünlük içerisinde tüm çalışmalarda başarılı bir şekilde özellikle ilk karnesini Battalgazi Belediyesi’nden alan Sevgili Başkanımızın aynı hassasiyetle bütün bu unsurları Malatya Büyükşehir Belediyesinde birleştirerek bütünleştirmiştir. Başkanımızın dikkat çekmek istediğimiz bir başka çalışması da ki sosyal belediyeciliğin en önemli özelliği halkla birebir temas etmektir. Halkla birebir temas eden yapının kulüp binamızın da içerisinde bulunduğu aynı binada yaklaşık 400 bin vatandaşımıza yakın ulaşılmış sosyal belediyecilik anlayışıyla yardım dağıtılıyor. Bunu görmek beni memnun etti. Çünkü yol açmanın kültür ve turizm anlamında şehre katkı sağlayacağı gibi şehrin içerisinde yaşayan vatandaşlarımızın sorunlarının birebir yerinde görerek temas edip destek vermek bence çok büyük bir iş. Yine başarıdan başarıya koşmuş Malatya Büyükşehir Belediyespor Kulübümüzün 2. Lig’den 1. Lig’e ve sezon sonunda da inşallah Efeler Ligi’ne yükselecek olan voleybol takımımızı, başarıları devam eden ampute takımımızı tebrik ediyorum. Bunların yanı sıra Malatya Büyükşehir Belediyespor kulübümüz, 1.170 sporcu kardeşimize kucak açmış bir spor kulübümüz. Spor kulübümüzün başarıdan başarıya koşması ve Türkiye içerisinde Malatya Büyükşehir Belediyesi adıyla sahalara çıkması bir Malatya Milletvekili olarak ve Malatya’nın adının geçtiği her yerde beni onurlandırıyor ve gurur veriyor. Kulübümüzün başarılarının devamını dilerim. Bu konuda spordan tutunda turizme, ekonomiye ve sosyal belediyecilik anlayışında her şeye yetişen ve katkı veren sevgili başkanımıza da teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ve MHP Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu’nun ziyareti sonrasında Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Mahmut Cücemen, Başkan Gürkan ve Milletvekili Fendoğlu’na isimlerinin yazdığı 44 numaralı Büyükşehir Belediyespor forması hediye etti.
Malatya, 05 Şubat 2021 09:27
Yorumlar (0)
Hayırlı Günler Komşum” Ziyaretlerinde Dikkat Çeken Eksiklik
NARKOTİKTEN ‘TORBACI’ OPERASYONU: 2 İKAMET, 2 ARAÇ VE 6 ŞAHSA ŞAFAK BASKINI
Anahtar Parti Malatya İl Başkanlığı Stk ve Medya Temsilcilerini Ağırladı
Kadın Kolları’nda Çalışma Disiplini ve “Bankamatik Personeli” Tartışmaları Gündemde
Boğaziçi Üniversitesi Küresel Bir Projeye İmza Atıyor
Aranan Şahıslara Şafak Operasyonu: Çok Sayıda Gözaltı
Radyasyon Onkolojisinde Farkındalık Seferberliği: Üç Büyük İlde Etkinlikler Düzenlendi
Yeşilyurt’ta Söz Verilen Yatırımlar Teker Teker Hayata Geçiyor
Büyükşehir Belediyesinden Malatya’ya 2,5 milyarlık spor tesisi
Şehir İçinde Seyreden Beton Mikserleri Vatandaşın Kâbusu Oldu
Büyükşehir Meclisi Kasım Ayı 5. Birleşiminde Gündem Maddeleri Görüşüldü
MOTAŞ’a Yeni Şoför Alımı: Başvurular İstihdam Merkezi Üzerinden Başladı
Palladium Ataşehir'den Şehir Stresine Çözüm: AVM'de Wellness Dönemi
Musluktan Akan Su, Göründüğü Kadar Temiz Olmayabilir!
Estetikte Yeni Trend; Yapay Yüzler Dönemi Bitiyor
Erkunt Traktör’den Çiftçiye Destek: EURO5 eCapra Motora 5 Yıl Garanti
Başkan Geçit’in Vaadi Gerçekleşti: Meslek Edindirme Akademisi Tamamlandı
Vatandaşın Yanında: Battalgazi Belediyesi 30 Milyon TL’lik Yardımda Bulundu.
AĞBABA ADALET BAKANLIĞI BÜTÇESİNDE KONUŞTU
BAŞKAN ER: “HAFRİYAT ALANI MALATYA’NIN YENİ CAZİBE MERKEZİNE DÖNÜŞECEK”
Ölmeztoprak’tan Saha, Şifa ve Vefa Mesaisi: Muhtarlarla İstişare, Hastanede Umut, Öğretmenler Günü’nde Anlamlı Buluşma”
Akşam Saatlerinde Trafik Kazası: Yaralanmalı ve Maddi Hasarlı Çarpışma
AK Parti Milletvekili Prof. Dr. Abdurrahman Babacan’dan “Terörsüz Türkiye” Vizyonu: Önemli Açıklamalar
Malatya’da Suç Çetelerine Darbe: Eş Zamanlı Operasyonda Çok Sayıda Gözaltı
GOLDEN GLOBAL MÜŞTERİLERİNE ÇOKLU HESAP YÖNETİMİ İMKANI SUNUYOR
BAŞKAN GEÇİT, “7 BİN 300 ÖĞRENCİYE SIFIR ATIK EĞİTİMİ VERDİK”
BATTALGAZİ’DE 3 BANT BİLARDO TURNUVASI SONA ERDİ
AĞBABA, “MİLLET PERİŞAN SAYIN BAKAN”
Malatya Büyükşehir Belediyesi’nden ağaçlandırma seferberliği
BAŞKAN ER, “ÖĞRETMENLERİMİZ TOPLUMUN YENİDEN İNŞASINDA EN BÜYÜK PAYA SAHİPTİR”
MAGİNDER Dost Meclisi’nin Bu Ayki Konuğu Prof. Dr. Hasan Pekdemir Oldu
KADINA ŞİDDET: TOPLUMUN YÜZÜNE ÇALINAN EN BÜYÜK LEKE
Kalıcı Makyajın Ciltte Etkisi: Farklı Etnik Kökenlerde Nelere Dikkat Etmeli?
Vali Seddar Yavuz’un 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü Mesajı
ARGUVAN DOĞALGAZA KAVUŞUYOR
Başkan Sadıkoğlu: “Mücbir Sebep hali devam etmeli”
BAŞKAN GEÇİT, EĞİTİMİN KAHRAMANLARINI UNUTMADI!
BAŞKAN GEÇİT, “ÖĞRETMENLERİMİZİN ÖZVERİ VE GAYRETİ HER TÜRLÜ TAKDİRİN ÜZERİNDEDİR”
ATATÜRK (KIŞLA) VE İNÖNÜ CADDESİ GEÇİCİ OLARAK TRAFİĞE KAPATILACAKTIR
