MİLLETVEKİLİ ÖLMEZTOPRAK’TAN İNŞAAT ALANLARINDA İNCELEME
Gündem, 13 Kasım 2024 19:19
“2025’İN İLK YARISI MALATYA’DA MEMNUNİYET DÖNEMİ OLACAK”
AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, Çöşnük Mahallesi’nde 407 konut, 2 adet 5 dükkanlı ticaret merkezi yapımında çalışmalarının hız kesmeden devam ettiğini ve 18 blok halinde planlanan konutların 2025’in Haziran ayına kadar tamamlanmasını hedeflediklerini söyledi. Milletvekili Ölmeztoprak, “2025’in ilk yarısında Malatya’mızda yeni bir memnuniyet dönemine adım atacağız” dedi.
“KADINLARIMIZIN SOSYAL VE KÜLTÜREL GELİŞİMİ İÇİN YAPILAN BÜYÜK BİR YATIRIM”
AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Kernek Külliyesi'nde açılan Kadın Kültür, Yaşam, Sanat ve Spor Merkezinin açılışına katıldı. Merkezin açılışında özellikle kadınlar başta olmak üzere vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaşan Milletvekili Ölmeztoprak, vatandaşlarla bir süre sohbet etti.
Milletvekili Ölmeztoprak; “Kadın Kültür, Yaşam, Sanat ve Spor Merkezi’mizin açılışı, fiziki olarak yalnızca bir binanın kapılarının açılması değil; aynı zamanda kadınlarımızın sosyal, kültürel ve sanatsal gelişimlerine yapılan büyük bir yatırım ve desteğin simgesi oldu. Bu özel merkez, kadınlarımızın hayallerine dokunarak; şehrimizin manevi dokusuna da katkı sunacaktır. Kur’an-ı Kerim kursları, hat kursları gibi geleneksel sanatlar, yağlı boya resimden el sanatlarına, elbise dikiminden pastacılığa ve kuaförlüğe kadar farklı alanlarda eğitim alarak yeteneklerini geliştirebilecekleri, güçlü bireyler olarak toplum içinde daha da parlayabilecekleri bir merkez olacak. Hemşehrilerimizle bir arada olmak, kadınlarımızla bu anlamlı günü paylaşmak bizlere mutluluk verdi. Toplumumuzda kadınlarımızın yerini güçlendirmek, yeteneklerini desteklemek ve onlara daha fazla fırsat sunmak için atılan bu adımda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.
ÇÖŞNÜK MAHALLESİ’NDE KONUT VE TİCARET MERKEZLERİ YÜKSELİYOR
AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, Battalgazi İlçesi Çöşnük Mahallesi 34’üncü bölgede rezerv alan kapsamında devam eden konut ve ticaret merkezi inşaatlarını da inceledi.
Çalışmaların son durumu hakkında bilgiler alan Milletvekili Ölmeztoprak, “Malatya’mızın inşası ve ihyası noktasında yürütülen çalışmaları şantiye alanlarında inceliyoruz. Çalışmalarda ne aşamadayız ve kış aylarında hangi aşamalara gelinecek, alınması gereken tedbirler neler? Bakanlık düzeyinde görüşmemiz gereken konuları, bizzat işin içerisinde hem takip ediyor hem de detaylı bir şekilde değerlendiriyoruz. Bürokratik diyaloglarımız ile sürecin takipçisi olmaya devam ediyoruz” dedi.
“2025’İN İLK YARISINDA MALATYA’MIZDA YENİ BİR MEMNUNİYET DÖNEMİNE ADIM ATACAĞIZ”
Çöşnük Mahallesi’nde 407 konut, 2 adet 5 dükkanlı ticaret merkezi yapımında çalışmalarının hız kesmeden devam ettiğini ve 18 blok halinde planlanan konutların 2025’in Haziran ayına kadar tamamlanmasını hedeflediklerini vurgulayan Milletvekili Ölmeztoprak, açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Battalgazi Merkez, Çöşnük Mahallemizde 407 konut, 2 adet 5 dükkanlı ticaret merkezi ile altyapı ve çevre düzenleme çalışmalarını yerinde inceledik. 407 konuttan oluşan bu projemizde, 18 blok halinde planlanan konutların inşallah 2025’in Haziran ayına kadar tamamlanmasını hedefliyoruz. Şu ana kadar, şantiye alanında 6 bloğu inceledik; 4 blokta inşaat büyük ölçüde tamamlanmışken, 2 blokta çalışmalar devam ediyor. Diğer 12 blokta ise yapım süreci sürüyor. Zeminin oldukça sağlam olması nedeniyle fore kazık sistemine gerek duyulmuyor. Güvenliği üst düzeye çıkaracak şekilde 2 bodrum katı bulunan bloklarımız da projemize dahil edilmiştir. Ayrı parsellerde konumlanan ve 5'er dükkanlık ticaret merkezleri de konutlarla eş zamanlı olarak teslim edilecek. Proje kapsamında, %15’in üzerinde bir ilerleme hızı yakalanmış durumda. 2025’in ilk çeyreği ve ilk yarısında, kalıcı konutlarımız ve iş yerlerimizle Malatya’mızda yeni bir memnuniyet dönemine adım atacağız. Bu projelerimizle, hemşehrilerimize güvenli ve modern yaşam alanları kazandırma yolunda var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz.”
Gündem, 13 Kasım 2024 19:19
Yorumlar (0)
Meşher’in Hikâye İstanbul’da Geçiyor sergisini ziyaret etmek için son günler
Kale’de Altyapıya Güçlü Dokunuş: MASKİ’den 81,9 Milyon TL
Depremin Ardından Güçlü Adımlar: Su Altyapısı Yenileniyor
Battalgazi’de Miraç Kandili Programı Düzenlenecek
Soğuk Günlerde Sıcak Buluşma: Yeşilyurt’ta El Sanatları Kursları
Vali Seddar Yavuz Başkanlığında Afet Koordinasyon Toplantısı Gerçekleştirildi
Yoğun Kar Yağışı Nedeniyle Eğitim Kurumlarında 1 Gün Ara
Mesut İnce, Minibüsçüler Odası Başkanlığı Seçimini Açık Farkla Kazandı
Akçadağ Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Fatih Şahin, 1 Oy Farkla Güven Tazeledi
10 Ocak’ta Basına Vefa: Ali Karakuş’tan Ziyaret
Ev Alırken, Zemine de Dikkat Edilmeli...
Uyuşturucu Tacirlerine Geçit Yok: Sokak Satıcısına Darbe
Gelecek Partisi İl Başkanı Bedri Aslan’dan Basına Anlamlı Ziyaret
Gazeteciler Günü’nde Sadece Kutlama Değil, Çözüm Odaklı Ziyaret
ŞEVKET KESKİN GÜVEN TAZELEDİ
Yeşilyurtspor’da Yeni Dönem: Güçlü Yapılanma, Büyük Hedefler
Karla Mücadele Seferberliği: 107 Mahallede 2 Bin 475 Kilometre Yol Ulaşıma Açıldı
Vali Seddar Yavuz’un 10 Ocak İdareciler Günü Mesajı
Narkotik Ekiplerinden Sokak Satıcılarına Darbe: Çok Sayıda Uyuşturucu Madde Ele Geçirildi
Göçmen: Basın Özgürlüğü Olmadan Demokrasi Olmaz
İŞ İNSANI MUSTAFA KILIÇ’TAN 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI
Ali Aslan: “Basın Özgürlüğü Demokrasinin Vazgeçilmezidir.
İZDO, 3'üncü Yaş Üniversitesi Öğrencilerini Bilgilendirdi
Kış Depresyonuna Dikkat: Uzmanlardan Mevsimsel Duygu Durumu Bozukluğu Uyarısı
Vali Seddar Yavuz Başkanlığında İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu 1. Olağan Toplantısı Gerçekleştirildi
MAGİNDER Başkanı Karademir’den Yangın Bölgesine Ziyaret
Milletvekili Ölmeztoprak’tan Malatya’da Güvenlik Vurgusu: “Huzurun Teminatı Sizlersiniz”
Fuzuli Caddesi’nde Sahada İnceleme: Başkan Er’den “Dirençli Malatya” Vurgusu
Merkez ve İlçelerde Muhtarlık Tartışması: Hizmet mi, Gösteri mi?
Malatya’da Zehir Tacirlerine Büyük Darbe: 14 Şüpheli Yakalandı, 13’ü Tutuklandı
Elektronik Sigaralar Akciğer Kanserine Neden Oluyor!
Kronik Ağrıya Dikkat: Uzun Vadede Yüksek Tansiyon Riski Doğurabilir
Yerinde Dönüşüm Alarm Veriyor: Sadıkoğlu’ndan Hakediş Tepkisi
Ölmeztoprak Açık Konuştu: Kira Yardımı Anahtar Teslimine Kadar Devam Edecek
Battalgazi Belediyesi, Bir Yılda Hayata Geçirilen Hizmetlerle Dikkat Çekti
Yeşilyurt’ta Yeni Yıl Mesaisi Başladı: Belediye Meclisi İlk Toplantısını Yaptı
Bakan Yusuf Tekin’den Eğitime Destek: Yeni Eğitim Yatırımları Hizmete Açıldı
Malatya ASMYD’de Bayrak Değil, İstikrar: Aziz Yiğit Yeniden Seçildi
AKÇADAĞ ESNAFI İÇİN “BİRLİK VE DAYANIŞMA” ÇAĞRISI
