BAŞKAN GEÇİT, KARLA MÜCADELE EKİPLERİNİ ZİYARET ETTİ
Gündem, 20 Şubat 2025 16:00
Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof.Dr. İlhan Geçit, ilçede ulaşımın aksamaması, yaya ve trafik güvenliğinin sağlanması ve yaşanabilecek mağduriyetlerin önüne geçmek adına ilçe genelinde yoğun bir mesai yapan karla mücadele ekiplerini ziyaret etti.
Malatya’da etkili olan yoğun kar yağışının ardından hareket geçen Yeşilyurt Belediyesi Karla Mücadele Ekipleri, kar küreme, tuzlama ve solüsyon çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Çalışmalar kapsamında kar yağışının başladığı andan itibaren daha önce belirlenen noktalarda konuşlandırılan iş makineleri, kapanan yolların açılmasının yanı sıra araç ve yaya trafiğinde oluşabilecek sıkıntıları bertaraf etmek için yoğun bir mesai yapıyor.
Alınan kış tedbirlerinin ardından yağışların başlamasıyla birlikte, aşırı buzlanma ve donmaya karşı yol tuzlama ve kar küreme çalışmaları devam ediyor. Öncelikle ana arterler, hastane önleri, okul bölgeleri, otogar ve otobüs güzergâhlarında karla mücadele çalışmaları yapılırken, kaldırımlarda da yaya ekipleri temizlik çalışmaları gerçekleştiriyor.
TOKİ Yavuz Selim Mahallesindeki kar küreme ve yol açma çalışmalarını yerinde inceleyen Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, otomatik tuzlama araçları, greyderler ve kar küreği araçları ile ilçenin her bölgesinde çalışmaların devam ettiğini söyledi.
Başkan Geçit, ilçe merkezi ve tüm mahallelerde yolların ulaşıma açık tutulması için görevlendirilen ekiplerin sahada büyük bir özveri ve fedakârlıkla çalıştığını dile getirirken, vatandaşların günlük yaşamının olumsuz etkilenmemesi için ekiplerin 24 saat esasına göre çalıştığını dile getirdi.
Gece saatlerinden sabahın ilk ışıklarına kadar ilçenin dört bir tarafında vatandaşların huzuru, sağlığı ve güvenliği için çalışan tüm personellere teşekkürlerini sunan Başkan Geçit, “Dün gece saatlerinden itibaren şehrimizde etkili olan kar yağışı ile birlikte hazır kıta bekleyen karla mücadele ekiplerimiz, yaya ve sürücülerimizin sorun yaşamaması için kar temizleme çalışmalarına aralıksız sürdürüyorlar. Dün gece yarısından itibaren 7/24 mesai mefhumu gözetmeksizin büyük bir fedakârlık ve özveriyle çalışan mesai arkadaşlarımıza öncelikle teşekkür etmek istiyorum. Şu an itibariyle 200 personelimiz ve iş makinelerimizle birlikte hastane önleri başta olmak üzere kamu kurum binaları, otobüs durakları, caddeler, sokaklar, yollar ve kaldırımlarda kar temizleme çalışmaları devam ediyor. Amacımız, ulaşımı aksatmadan şehirde hayatın normal akışında devam etmesini sağlamaktır. Hemşehrilerimizin gönlü rahat olsun. Büyükşehir Belediyemizle işbirliği halinde çalışmalarımızı ve planlamalarımızı yaptık, ilçemizin her noktasında çalışıyoruz. Mahalle muhtarlarımızla koordineli bir şekilde de çalışarak, oluşabilecek sıkıntıların önüne geçmeye çalışıyoruz. Tüm hemşerilerimiz olumsuz hava koşullarının oluşturduğu acil durumlarda belediyemizle iletişime geçebilirler.” dedi.
Gündem, 20 Şubat 2025 16:00
Yorumlar (0)

Mahmut Aslantaş Vefat Etti

Kadir Özkan Keskin’e Erşah Demirci Operasyonunda Büyük Darbe

Antalya’da Çete Operasyonu: Erşah Demirci Yapılanmasına Büyük Darbe

Başkan Geçit, “57 Km. Yol Yatırımıyla Kırsalın Çehresi Değişiyor”

Battalgazi Belediyesi’nden Aile Bağını Güçlendirecek Puzzle Yarışması

HASANBEY-TEMELLİ KAVŞAĞI GEÇİCİ OLARAK TRAFİĞE KATAPILACAKTIR!

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ AĞUSTOS AYI TOPLANTILARI SONA ERDİ

MALATYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NDEN ÜRETİCİLERE CAN SUYU

TRAC, 17 Ağustos 1999 Marmara Depremi’ni Anıyor: “Deprem Öldürmez, Hazırlıksızlık Öldürür”

MELEKBABA SAKİNLERİ, YEŞİLYURT AİLE ŞENLİKLERİNDE DOYASIYA EĞLENDİ

Battalgazi Belediyesi’nden Ailelerin Yükünü Alacak Kırtasiye Desteği

BATTALGAZİ BELEDİYESİ’NDEN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMINA ÖZEL AYAK TENİSİ TURNUVASI

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü

Ordu Şehir Hastanesi’ni de Mimsan Isıtacak

Spor Yaparken Sağlığınızdan Olmayın!

Malatya İl Yaşlı Çalıştayı Gerçekleştirildi

Dünyanın İlk Hastanesi Geleceğin Hekimlerini Ağırlıyor

Okullar Açılmadan Çocukların Göz Muayenelerini Yaptırın!

Ekonomist Hikmet Baydar: Halka Arz Süreçlerinde Nelere Dikkat Edilmeli?

THBB Başkanı Yavuz Işık, 17 Ağustos depreminin 26. yıl dönümünde açıklamalarda bulundu!

Başoğlu Kablo IDEF 2025’e Türkiye’nin Savunma Sanayisine Milli Çözümleriyle Güç Kattı!

Kalıcı Makyajda Türkiye’nin Yükselen Standardı: Doğal Görünüm, Güvenlik ve Şeffaflık

Turgut Özal Bulvarı Üzerinde Trafik Kazası

Malatya’da Eğitime 593 Bin Avro Katkı

MAHARETLİ ELLER, EN GÜZEL ANALI-KIZLI YEMEĞİNİ YAPMAK İÇİN YARIŞTI

Çavuşoğlu Mahallesin'de Zincirleme Kaza

Battalgazi’de Parklar Yenilendi, Yeşil Alanlar Genişletildi

AK Parti Milletvekili Babacan’dan İletişim Başkanlığına Ziyaret

AK PARTİ’MİZ 24 YAŞINDA: MİLLETİN İRADESİYLE YÜKSELEN, TÜRKİYE YÜZYILI’NA YÜRÜYEN KADRO

Battalgazi İlçsi Solmaz Caddesin'de Trafik Kazası

Turgut Özal Bulvarın'da Trafik Kazası

KADINLARIN EL EMEĞİ GÖZ NURU ESERLERİ ‘KURS MERKEZLERİ-YILSONU’ SERGİSİNDE BEĞENİYE SUNULDU

Battalgazi Engelsiz Yaşam Merkezi’nde Hayvanlarla Rehabilitasyon Başladı

İl Başkanı Bakan’dan AK Parti’nin kuruluş yıl dönümü mesajı

Çavuşoğlu Mahallesinde Kavga

Akçadağ İlçesin'de Ölümlü Trafik Kazası

KÜÇÜKÇEKMECE BELEDİYESİ’NDEN ÇOCUKLAR İÇİN EĞLENCE DOLU YAZ ATÖLYELERİ

Orman Yangınlarında Bir Depo, Binlerce Hektarı Kurtarabilir

BAŞKAN GEÇİT, “BANAZI, KONAK VE HORATA’NIN GELİŞİMİ YEŞİLYURT İÇİN ÖNEMLİ”
