Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’ndan Yeşilyurt’a Müjde
Gündem, 30 Eylul 2020 10:30“Yeşiltepe ile Tren Garı Arasında ki Raylar Yer Altına Alınıyor”
“Yeşiltepe ile Tren Garı Arasında ki Raylar Yer Altına Alınıyor”
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’ın talebi üzerine Malatya Tren Garı ile Yeşiltepe bölgesi arasındaki tren raylarının yer altına alınmasına yönelik projenin başlatılması talimatını verdi.
BAŞKAN ÇINAR, BAKAN KARAİSMAİLOĞLU’NA YEŞİLYURT İÇİN TALEPLERİNİ İLETTİ
Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, çeşitli ziyaretler ve programlar için Malatya’ya gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’na, Yeşilyurt’ta devam eden yatırımların yanı sıra Malatya Tren Garı ile Yeşiltepe arasındaki rayların yer altına alınması ve Beylerderesine alternatif köprü yapılmasıyla ilgili hazırlanan raporları sunup destek istedi.
“YEŞİLTEPE’NİN GELİŞİMİ AÇISINDAN ÖNEMLİ BİR PROJE HAYATA GEÇECEK”
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’nu Malatya’da misafir ettikleri için mutlu olduklarını söyleyen Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ Yeşilyurt’umuzu her alanda geliştirmek ve büyütmek adına tüm gayretimizle çalışmaya devam ediyoruz. Bugün hayata geçen yatırımlar ve devam eden projeleri yerinde incelemek üzere şehrimize teşrif eden Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Adil Karaismailoğlu’nu ağırlıyoruz. Malatya’mızın alt ve üst yapı ile ulaşım açısından daha iyi bir seviyeye ulaşmasında desteklerini esirgemeyen Sayın Bakanımıza Yeşilyurt’umuzda hayata geçen, devam eden ve planladığımız yatırımlarla ilgili bilgilendirme sunumu yaptık. Malatya Tren Garı ile Yeşiltepe Bölgemiz arasından geçen tren raylarının yer altına alınması, Beylerderesine alternatif köprü ve kent girişinde hayata geçecek rekreasyon alanlarıyla ilgili Sayın Bakanımıza hazırladığımız raporları paylaşıp, desteklerini istedik. Bilgilendirme sunumumuz oldukça güzel ve faydalı geçti. Sayın Bakanımız Malatya Tren Garı ile Yeşiltepe Bölgemiz arasındaki tren raylarının yer altına alınmasına yönelik proje hazırlanması için çalışmaların başlatılmasının talimatını verdi. Tren rayları yer altına alınınca Yeşiltepe bölgemiz daha fazla gelişecek, her yönüyle güzel bir projeyi hayata geçireceğiz. Bununla birlikte Beylerderesine alternatif köprü yapılmasına yönelik hazırladığımız raporu da Sayın Bakanımıza arz ettik. Bizler süreci yakından takip edeceğiz. Milletvekillerimiz, Valimiz, Büyükşehir Belediye Başkanımız ve diğer kurumlarında destekleriyle ilettiğimiz taleplerin yerine gelmesi noktasında elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Bizim tek amacımız var o da; Malatya ve Yeşilyurt’umuzun yaşam standartını yükseltecek yatırımları ve hizmetleri hayata geçirmek, hemşerilerimizin hayat standartlarını daha kaliteli hale getirmektir. Sayın Bakanımıza kentimize ve ilçemizde hayata geçen dev yatırımlar ve bundan sonra ki dönemler için planlanan diğer yatırımlar için şahsım ve hemşerilerim adına saygılarımı ve şükranlarımı sunuyorum. “ diye konuştu.
BAKAN KARAİSMAİLOĞLU’DA, BAŞKAN ÇINAR’A TEŞEKKÜR ETTİ
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’da, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’a yaptığı sunum ve verdiği bilgilerden dolayı teşekkürlerini sundu.
Gündem, 30 Eylul 2020 10:30
Yorumlar (0)
Attarlar Odası’nda Birlik Rüzgârı: Başkan Basri Orhan’a Yoğun Destek
Okul Servisleri ve Çevreleri Kontrol Altında: Geleceğe Güvenle Bakıyoruz
Şevket Keskin’den Net Mesaj: “Yasa Dışı Taşımacılığa Asla İzin Vermeyeceğiz
Vali Seddar Yavuz’un 26 Şubat Hocalı Katliamı’nı Anma Mesajı
Akıllı telefonlar boyun fıtığı sebebi
Mücevherlerinizin Ömrünü Uzatmanın 6 Altın Kuralı
Türkiye Obezitede Avrupa Birincisi...
Boğaziçi Üniversitesi’nde Tarihi Dönüşüm: 8 Milyar TL’yi Aşan Yatırım Hamlesi
Geleceğin Temeli Aile: Yeşilyurt’ta Anlamlı Proje Hayata Geçti
Battalgazi Belediyesi’nden Yenice Mahallesi’nde Yol Atağı
Battalgazi’de Silahlı Soygun Aydınlatıldı: 3 Şüpheli Tutuklandı
Başkan Er: “Birlikte Çalışacağız, Malatya’yı Daha Güzel Günlere Kavuşturacağız
Başkan Er, Geceyi Gençlerle Paylaştı: Sahur Sofrasında Birlik Mesajı
İş Dünyasından Eğitime Güçlü Dokunuş: Mahmut Boyraz Gençlerle Buluştu
Akçadağ’da Birlik ve Beraberliğin En Güzel Tablosu: Ev İftarları
Ramazan Neşesi Büyükşehir’le Çocukların Yüzünü Güldürüyor
Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er’den Hafız Öğrencilere Moral Ziyareti
Başkan Er: “Gençlerimizin Her Zaman Yanındayız”
Yeşilyurt Belediyesi’NDEN RAMAZAN’A ÖZEL YOĞUN TEMİZLİK MESAİSİ
YEŞİLYURT’TA SİLAHLI SOYGUN GİRİŞİMİ: 2 ŞÜPHELİ YAKALANDI
Çamurlu TOKİ Camii ve Çevresi Modern Bir Görünüme Kavuştu
Malatya Büyükşehir Belediyesi’nden Ramazan Ayına Özel Kültür ve Sanat Programı
Büyükşehir Belediyesi’nden Eğitime Tam Destek
Yatırım Yağmuru Pütürge’de: 37 Milyon TL’lik Dev Projeler
Sadıkoğlu’ndan Doğrudan Girişim: KOSGEB Talebi Bakanlığa Taşındı
Diş Hekimliği Fakültesi Sayısına Düzenleme Getirilmeli
Araştırmalara göre süt ürünleri, susuzluğu gidermede etkili bir seçenek
Malatya Su ve Kanalizasyon Idaresi’den Çevre Duyarlılığı Atağı: Öğrencilere Su Temalı Yarışma
GÖZKAPAĞI ESTETİĞİNDE DOKU KORUYUCU YÖNTEMLER ÖN PLANA ÇIKIYOR
Yeşilyurt Kent Konseyi’nde Kur’an-ı Kerim Tilaveti ve Eğitim Programı Yoğun İlgiyle Başladı
Abdurrahman Babacan: “Terörsüz Türkiye İçin Kararlılıkla İlerliyoruz”
Battalgazi’de Bıçaklı Kavga: 1 Kişi Yaralandı
Zehir Tacirlerine Nefes Aldırılmadı: 212 Gram Sıvı Metamfetamin Ele Geçirildi
Malatya Esnafında Yeni Sayfa: Hasan Basri Orhan Mazbatasını Teslim Aldı
Arguvan’da Ev Sahibi ile Kiracı Arasında Silahlı Kavga: 1 Tutuklama
AKÇADAĞ ESNAF ODASI SEÇİMİ: SANDIKTA ESNAF, PERDE ARKASINDA KİMLER?
Engeller Kalkıyor, Kariyer Yolculuğu Başlıyor
Yeşilyurt’ta “Kasten Yaralama ve Silahlı Tehdit” Olayında 1 Tutuklama
Hareketsizlik, Alkol ve Sigara, Kolon Kanseri Riskini Artırıyor
