Başkan Sadıkoğlu, Yeşiltepe Galericiler Sitesi Esnafıyla Bir Araya Geldi
Gündem, 11 Mayıs 2022 21:02Yeşiltepe Galericiler Sitesi Kooperatifi’nden teşekkür plaketi
Yeşiltepe Galericiler Sitesi Kooperatifi tarafından düzenlenen toplantıda Malatya TSO Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu’na ve MTSO Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür plaketi takdim edildi.
Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Yeşiltepe Galericiler Sitesi Kooperatifi tarafından düzenlenen kahvaltı toplantıda galerici esnafıyla bir araya geldi.
Yeşiltepe Galericiler Sitesi’nde düzenlenen toplantıyla Malatya TSO Yönetim Kurulu Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Celal Abbas Karaduman, Mehmet Gündüz, Yönetim Kurulu Üyeleri Zekeriya Çelebi, Özcan Dündar, Cumali Karahan, Selim Gültekin, Mesut Özdemir, Ömer Dinç, Yeşiltepe Galericiler Sitesi Kooperatifi Başkanı Yalçın Yalçın, kooperatif yönetimi ve Yeşiltepe Galericiler Sitesi esnafları katıldı.
SADIKOĞLU: “SADECE İLİMİZE DEĞİL BÖLGEMİZE DE HİTAP EDİYOR”
17 yıldır Malatya’da hizmet veren Yeşiltepe Galericiler Sitesi’nin şehir ekonomisi için önemli bir yere sahip olduğunu ifade eden Başkan Sadıkoğlu, “2005 yılında kurulan Yeşiltepe Galericiler Sitesinin sadece ilimize değil bölgemize hitap eden bir misyonu var. Burada bulunan 185 firmanın hepsi birbirinden önemli işler yapıyor. Ben buradan vatandaşlarımıza da seslenmek istiyorum. Otomobil alım satım işlerini galericiler sitelerimizden yaparlarsa herhangi bir sorun yaşamazlar. Çünkü burada bulunan esnaflarımızın satış yetki belgeleri var, maliye kayıtları var, vergi ödüyorlar. Galericileri sitesi dışında yapılan ayaküstü satışlarda bir takım sıkıntılar yaşandığını duyuyoruz. Halkımızın daha dikkatli olması gerekiyor. 7 yıldır büyük bir özveriyle görev yapan Yeşiltepe Galericiler Sitesi Kooperatifi Başkanı Yalçın Yalçın’a da teşekkür ediyorum. Sizlerin sorunlarını bizlere taşıma noktasında, gerekse sitenizin taleplerini şehrin dinamiklerinin gündemine taşıma noktasında gayret gösteriyor. Bugün sizlerle bir arada olmaktan dolayı büyük bir memnuniyet duyduğumuzu da belirmek isterim” dedi.
“MAĞDURİYETLER GİDERİLMELİ”
Ocak ayında yaşanan kar yağışında çöken sundurmalar sonrası meydana gelen maddi ve manevi mağduriyetleri yeniden gündemine alan Başkan Sadıkoğlu, “Yoğun kar yağışı nedeniyle 19 Ocak tarihinde Yeşiltepe Galericiler Sitemizde sundurma çökmeleri meydana gelmişti. O gün de site esnafımızı ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerimizi iletmiştik. Şehrimizin farklı noktalarında bulunan bazı depoların, halı sahaların da çatılarında çökmeler meydana gelmişti. O gün de mağduriyetin giderilmesi için ilgili yerlere çağrılarda bulunmuştuk, aynı çağrımızı yineliyoruz. Çünkü şu ana kadar ilgili kurumların gerekli adımları atmadığını görüyoruz. Mağdur olan işletmelerin bugün yanında olunmayacaksa ne zaman olunacak onu da merak ediyoruz. Bu konunun takipçisi olduğumuzu bir kez daha dile getiriyorum” diye konuştu.
YALÇIN: “OĞUZHAN BAŞKANIMIZ HER ZAMAN YANIMIZDA”
Yeşiltepe Galericiler Sitesi Kooperatifi Başkanı Yalçın Yalçın da şunları söyledi; “Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız her zaman site esnafımızın yanındadır. Ne zaman bir sıkıntımız olsa ve kendisine iletsek çözümü için gerekli desteği sunuyor. Şahsım ve site esnafımız adına Oğuzhan Başkanımıza şükranlarımı ve teşekkürlerimiz sunuyorum. Başkanımızın bugün olduğu gibi yarın da yanındayız.”
TEŞEKKÜR PLAKETİ TAKDİM EDİLDİ
Yapılan konuşmaların ardından Yeşiltepe Galericiler Sitesi Kooperatifi Başkanı Yalçın Yalçın, Malatya TSO Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu’na, Yeşiltepe Galericiler Sitesi’ne katkılarından dolayı teşekkür plaketi takdim etti. Malatya TSO Yönetim Kurulu Üyelerine de teşekkür plaketleri takdim edildi. Toplantının ardından Başkan Sadıkoğlu ve beraberindekiler, site esnaflarını iş yerinde ziyaret ederek sorun ve talepleri dinledi.
Gündem, 11 Mayıs 2022 21:02
Yorumlar (0)
Hayırlı Günler Komşum” Ziyaretlerinde Dikkat Çeken Eksiklik
NARKOTİKTEN ‘TORBACI’ OPERASYONU: 2 İKAMET, 2 ARAÇ VE 6 ŞAHSA ŞAFAK BASKINI
Anahtar Parti Malatya İl Başkanlığı Stk ve Medya Temsilcilerini Ağırladı
Kadın Kolları’nda Çalışma Disiplini ve “Bankamatik Personeli” Tartışmaları Gündemde
Boğaziçi Üniversitesi Küresel Bir Projeye İmza Atıyor
Aranan Şahıslara Şafak Operasyonu: Çok Sayıda Gözaltı
Radyasyon Onkolojisinde Farkındalık Seferberliği: Üç Büyük İlde Etkinlikler Düzenlendi
Yeşilyurt’ta Söz Verilen Yatırımlar Teker Teker Hayata Geçiyor
Büyükşehir Belediyesinden Malatya’ya 2,5 milyarlık spor tesisi
Şehir İçinde Seyreden Beton Mikserleri Vatandaşın Kâbusu Oldu
Büyükşehir Meclisi Kasım Ayı 5. Birleşiminde Gündem Maddeleri Görüşüldü
MOTAŞ’a Yeni Şoför Alımı: Başvurular İstihdam Merkezi Üzerinden Başladı
Palladium Ataşehir'den Şehir Stresine Çözüm: AVM'de Wellness Dönemi
Musluktan Akan Su, Göründüğü Kadar Temiz Olmayabilir!
Estetikte Yeni Trend; Yapay Yüzler Dönemi Bitiyor
Erkunt Traktör’den Çiftçiye Destek: EURO5 eCapra Motora 5 Yıl Garanti
Başkan Geçit’in Vaadi Gerçekleşti: Meslek Edindirme Akademisi Tamamlandı
Vatandaşın Yanında: Battalgazi Belediyesi 30 Milyon TL’lik Yardımda Bulundu.
AĞBABA ADALET BAKANLIĞI BÜTÇESİNDE KONUŞTU
BAŞKAN ER: “HAFRİYAT ALANI MALATYA’NIN YENİ CAZİBE MERKEZİNE DÖNÜŞECEK”
Ölmeztoprak’tan Saha, Şifa ve Vefa Mesaisi: Muhtarlarla İstişare, Hastanede Umut, Öğretmenler Günü’nde Anlamlı Buluşma”
Akşam Saatlerinde Trafik Kazası: Yaralanmalı ve Maddi Hasarlı Çarpışma
AK Parti Milletvekili Prof. Dr. Abdurrahman Babacan’dan “Terörsüz Türkiye” Vizyonu: Önemli Açıklamalar
Malatya’da Suç Çetelerine Darbe: Eş Zamanlı Operasyonda Çok Sayıda Gözaltı
GOLDEN GLOBAL MÜŞTERİLERİNE ÇOKLU HESAP YÖNETİMİ İMKANI SUNUYOR
BAŞKAN GEÇİT, “7 BİN 300 ÖĞRENCİYE SIFIR ATIK EĞİTİMİ VERDİK”
BATTALGAZİ’DE 3 BANT BİLARDO TURNUVASI SONA ERDİ
AĞBABA, “MİLLET PERİŞAN SAYIN BAKAN”
Malatya Büyükşehir Belediyesi’nden ağaçlandırma seferberliği
BAŞKAN ER, “ÖĞRETMENLERİMİZ TOPLUMUN YENİDEN İNŞASINDA EN BÜYÜK PAYA SAHİPTİR”
MAGİNDER Dost Meclisi’nin Bu Ayki Konuğu Prof. Dr. Hasan Pekdemir Oldu
KADINA ŞİDDET: TOPLUMUN YÜZÜNE ÇALINAN EN BÜYÜK LEKE
Kalıcı Makyajın Ciltte Etkisi: Farklı Etnik Kökenlerde Nelere Dikkat Etmeli?
Vali Seddar Yavuz’un 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü Mesajı
ARGUVAN DOĞALGAZA KAVUŞUYOR
Başkan Sadıkoğlu: “Mücbir Sebep hali devam etmeli”
BAŞKAN GEÇİT, EĞİTİMİN KAHRAMANLARINI UNUTMADI!
BAŞKAN GEÇİT, “ÖĞRETMENLERİMİZİN ÖZVERİ VE GAYRETİ HER TÜRLÜ TAKDİRİN ÜZERİNDEDİR”
ATATÜRK (KIŞLA) VE İNÖNÜ CADDESİ GEÇİCİ OLARAK TRAFİĞE KAPATILACAKTIR
