ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

Başkan Taşkın: “Battalgazi’mizde Asfaltsız Yol Kalmayacak”

 

23 Ağustos 2024 22:23
Başkan Taşkın: “Battalgazi’mizde Asfaltsız Yol Kalmayacak”

Başkan Taşkın: “Battalgazi’mizde Asfaltsız Yol Kalmayacak”

Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, Battalgazi Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren asfalt plentini ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Başkan Taşkın, plent personelleri bir araya gelerek yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Battalgazi Belediyesi, ilçe genelindeki yol ve altyapı çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. İlçede yapılan asfaltlama çalışması için gerekli asfaltı sağlayan ve kendi üretimiyle belediyeye maddi katkı sağlayan asfalt plentini ziyaret eden Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, devam eden üretim faaliyetlerini yerinde inceledi. Başkan Taşkın, çalışanlarla bir araya gelip çalışmalar hakkında bilgi alırken, Battalgazi’nin her köşesindeki yolların modernize edilmesi için yürütülen çalışmaların önemine vurgu yaptı.

Başkan Taşkın: ‘’Modern Yollar İçin Çalışıyoruz’’

Ziyaret sırasında konuşan Başkan Taşkın, Battalgazi’de asfaltsız yol kalmaması için gece gündüz çalıştıklarını vurgularken, “Battalgazi’mizde asfaltsız yol kalmasın diye tüm gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. Belediyemizin asfalt üretim kapasitesini artırarak, her mahallemizde kaliteli ve güvenli yollar inşa etmek için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Bu süreçte sahada görev yapan ekiplerimizin emeği çok büyük. Onların özverili çalışmaları sayesinde ilçemizin her noktasına hizmet götürebiliyoruz. Amacımız, Battalgazi’deki yolları modernize ederek hemşehrilerimizin ulaşımını daha güvenli ve konforlu hale getirmek. Ayrıca, asfalt çalışmalarımızı çevre dostu yaklaşımlar ile sürdürüyor, gelecek nesillere yaşanabilir bir Battalgazi bırakmak için sorumluluklarımızı yerine getiriyoruz. Bu doğrultuda, önümüzdeki süreçte yeni projelerimizi hayata geçirerek, ilçemizin dört bir yanını modern yollarla donatmayı hedefliyoruz. Yapılan iş Battalgazi halkı için büyük önem taşıyor.” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.