29 Ekim Cumhuriyet Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Malatya'da da coşkuyla kutlandı. Malatya Milletvekillerinden sadece 2'si nin katıldığı etkinlikte gözler diğer vekilleri aradı.
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında ilk gün Atatürk Anıtına çelenk bırakıldığında İnönü Üniversitesi Rektörü Nusret Akpolat'ın katılmamıştı. Haberimizin ardından ertesi gün yapılan tören ve kokteyle katıldığı gözlemlendi.

Gözler tüm resmi bayramlarda olduğu gibi yine Milletvekillerinin üzerindeydi. AK Parti'nin halkla iç içe olan vekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak ve Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Mehmet Fendoğlu'nun etkinliklere katılması dikkat çekerken, Bülent Tüfenkci, İhsan Koca, Abdurrahman Babacan'ın herhangi bir resim yada hayata dair bir emare paylaşmaması gözlemlendi. Cumhuriyet Halk Partili Vekil Veli Ağbaba'nın da modaya uyarak bu coşkulu etkinliğe yönelik tek paylaşım yapmaması şaşkınlıkla karşılandı. Atatürk'ün iki eserinden biri olan Cumhuriyet Bayramı'nın yıl dönümünde yine Atatürk'ün kurduğu Cumhuriyet Halk Partisi'nin vekilinin olmayışı kafaları kurcalayan bir ayrıntı olarak kayda geçti.
Kaynak Linki = https://www.malatyadan.com


BAŞKAN GEÇİT’İN SÖZÜNÜ VERDİĞİ BİR YATIRIM DAHA GERÇEĞE DÖNÜŞTÜ!
Göz Rengini Değiştirmek İçin Dünyanın Dört Bir Yanından Geliyorlar
Anabilim Eğitim Kurumları Sahnesinde Cumhuriyet Destanı Bir Kez Daha Hayat Buldu!
Jennifer Lopez, Zen Pırlanta’nın Yeni Marka Elçisi Oldu









