Mahmut Boyraz’dan OSB’de Geçmiş Olsun Ziyareti
Malatya’da etkili olan yoğun yağış ve fırtına, Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB) faaliyet gösteren bazı fabrikalarda olumsuzluklara neden oldu. Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı Mahmut Boyraz, hava koşullarından etkilenen fabrikaları ziyaret ederek sanayiciler ve çalışanlarla bir araya geldi.
Ziyaretlerde yaşanan olumsuzluklar hakkında bilgi alan Mahmut Boyraz, sanayicilere ve çalışanlara geçmiş olsun dileklerini iletti. Şiddetli hava koşulları nedeniyle yaralanan işçilere acil şifalar dileyen Boyraz, yaralı çalışanların ailelerine de geçmiş olsun temennisinde bulundu.
Malatya’nın üretim gücünün önemli merkezlerinden biri olan Organize Sanayi Bölgesi’nin kent ekonomisi açısından taşıdığı öneme dikkat çeken Boyraz, üreten, istihdam sağlayan ve şehrin ekonomik kalkınmasına katkı sunan sanayicilerin ve esnafın her zaman yanında olacaklarını ifade etti.
Boyraz, “Organize Sanayi Bölgemize, sanayicilerimize, esnaflarımıza ve tüm çalışanlarımıza geçmiş olsun. Rabbim şehrimizi ve hemşehrilerimizi her türlü afetten korusun” mesajını verdi.
Yaşanan olumsuz hava koşullarının ardından gerçekleştirilen ziyaret, sanayi sektörünün sorunlarının yerinde dinlenmesi ve üretim hayatının her koşulda desteklenmesi gerektiği mesajı açısından dikkat çekti.

Akçadağ Sahipsiz mi? Vatandaşlardan Siyasi Partilere Sert Tepki.
Malatya’da Zehir Tacirlerine Darbe: Metamfetamin ve Kimyasal Sıvı Ele Geçirildi.
Gastronomi Festivali Malatya’yı Lezzet ve Kültürün Merkezi Yaptı.







