ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

Malatya’yı Allah korumuş.. 

 

22 Eylul 2024 21:48
Malatya’yı Allah korumuş.. 

Arkadaşımızın o ciddi iddialarına tek bir yanıt bile veremediler. Yani,

Akif Baştürk TSO seçimlerini kazansaydı, TSO eline sağlık olurmuş. O zaman yazıp çizmiştik. Öngörülerimiz de ne kadar haklıymışız. Anladınız mı şimdi? Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, her soruna el atıyor. Siyaset ve bürokrasiyi çalıştırıyor. Tabi böyle olunca da kıskanıyor. Diğer sivil toplum örgütleri, kös kös otururken Sadıkoğlu, hem sahada hem de ilgili mercilerde Malatya'nın hakkını arıyor.

Zengin olmaktan başka bir marifeti olmayanlardan başka bir şey beklemekte zaten hayalcilik olur.

TSO Malatya için üzerine düşeni fazlasıyla yapıyor. Diğer kurumlar da artık üzerlerindeki ölü toprağını atmaları gerekir. Amaç hizmetse, herkes egosunu, menfaatlerini bir kenara bırakmalı ve işin ucundan tutmalı.

Akif Baştürk bu tavırlarıyla Oğuzhan başkanın gelecek seçimlerde de önünü açmış durumda. Şuanda senin yanında olanlar bile böyle biriyle yola çıkmış olmamız ne kadar talihsiz bir durum diyorlar.

Bu bir ihbar kabul edilmeli ve yatırım için randevu dahi vermeyen bu adamı oradan istifa ettirin. Bu Malatya ya yapacağınız en hayırlı iş olur.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.