reklam
ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 
reklam

Akçadağ Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Fatih Şahin’den 3 Aralık Engelliler Günü Mesajı

 

Eklenme Tarihi

03 Aralık 2025 19:29

Güncelenme Tarihi

01 Ocak 1970 19:29
Akçadağ Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Fatih Şahin’den 3 Aralık Engelliler Günü Mesajı

Akçadağ Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Fatih Şahin, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla anlamlı bir mesaj yayımladı. Engelli bireylerin toplumun ayrılmaz bir parçası olduğunu vurgulayan Şahin, tüm kurum ve bireylerin daha duyarlı ve sorumlu davranması gerektiğinin altını çizdi.

Başkan Şahin mesajında, engelli bireylerin hayatın her alanında aktif olması için toplumun tüm kesimlerinin ortak çaba göstermesi gerektiğini belirterek şu ifadeleri kullandı:

“Engelli vatandaşlarımız; azimleri, üretkenlikleri, fedakârlıkları ve hayallerine olan bağlılıklarıyla toplumsal yaşamın en kıymetli aktörleridir. Onların hayatlarını kolaylaştırmak, sosyal hayata tam ve eşit katılımlarını sağlamak hepimizin ortak görevidir. Bizler esnaf camiası olarak, engelli kardeşlerimizin her zaman yanında olmaya, ihtiyaç duydukları her alanda destek vermeye devam edeceğiz.”

İlçede engellilere yönelik farkındalığın artması gerektiğini vurgulayan Şahin, kamu kurumlarından sivil toplum kuruluşlarına, esnaftan vatandaşlara kadar herkesin bu konuda sorumluluk sahibi olduğunu ifade etti.

“3 Aralık sadece bir farkındalık günü değil, aynı zamanda bir vicdan muhasebesi günüdür.” diyen Şahin, sözlerini şu şekilde tamamladı:

“Akçadağ’da daha erişilebilir, daha duyarlı ve daha kapsayıcı bir yaşam için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Tüm engelli bireylerimize ve ailelerine sevgi, saygı ve dayanışma duygularımı iletiyorum.”

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.