ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

Akçadağ Halkı Mustafa Kırteke'yi İstiyor.

 

22 Ocak 2024 04:33
Akçadağ Halkı Mustafa Kırteke'yi İstiyor.

31 Mart seçimlerine giderken adaylarını belirlemeyi sürdüren Ak Parti Belediye Başkan Adayları belirlenirken Akçadağ'da sürpriz isim bekleniyor. Araştırmalarımıza göre Mustafa Kırteke ismi öne çıkıyor. Akçadağ İlçesine tekrar aday olması için Kırtekeye yoğun bir talep olduğunu öğrendik. Akçadağ Belediyesi için Ak Parti Genel merkez sanırım deprem bölgesinin halkının sesini duymuşki Kırteke ismi öne çıkıyor.

Akçadağlıların halkının gözlerinde, yüreğinde heyecan görüyorum, umut görüyorum, güzellikleri paylaşmış olmanın mutluluğunu görüyorum. 

Akçadağ Belediyesi'ni yıldız bir belediye yapacağız, Akçadağlılar sadece ideolojik anlamda oy verme değil, aynı zamanda belediye hizmetlerinden duyulan memnuniyet sonucu oyumuzu arttıracağız ve bize oy vermeyenlerin oyunu alacağız' ifadelerinden bulunuyorlar.

Kırtekeyle yaptığımız görüşmede Akçadağımızın güzel insanları bize bu güzel görevi laik gördüğünden dolayı çok teşekkür ederiz. Biz Belediye Başkanlıĝina başvuruda bulunmadık Akçadağ halkı Genel merkezle milletvekillerimizlede görüşmüşler.

Sayın Cumhurbaşkanımızın takdirine bırakıyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımız bizi bu göreve laik görürse Akçadağ İlçemizin hizmet etmek için elimizde geleni Akçadağ halkıyla çalışaçağim. Atamızdan, babamızdan gördüğümüz gibi siyaseti, duruş, tutarlılık, doğruluk, dürüstlük ve çalışkanlık üzerinden yapan insanlarız. Benim müteahhidim yok, benim taşeronum yok, benim ağa babam yok, benim başımda biri yok. Benim sadece bir patronum var, halkımdır. Halkıma hizmet ederim. Rant için değil halk için çalışırız ve aynı şekilde çalışmaya devam edeceğiz”

Mustafa Kırteke Kimdir ?Şehit Kemal Özalper Endüstri Meslek Lisesi Elektronik Bölümü'nden mezun oldu. 2002 yılından bu yana Damla İnşaat'da Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yerine getiriyor.

2014 yılından itibaren MİM-DER'de (Malatya İnşaat Müteaahitleri Derneği), 13 Kasım 2017 tarihinden bugüne İMKON'da (İnşaat Müteaahitleri Konfederasyonu), 20 Nisan 2018'den bu yana Malatya Ticaret ve Sanayi Odası'nda Yönetim Kurulu Üyelikleri bulunuyor.13 Nisan 2017 yılından itibaren de TOBB (Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği) Meclis Üyeliği sürüyor.

Mustafa Kırteke, 31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde AK Parti'den Malatya İli, Akçadağ İlçesi Belediye Başkan adayı oldu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.