ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

Zaviye Mahalle Muhtar Adayı Tuğba Farımaz 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü Unutmadı.

 

07 Mart 2024 04:32
Zaviye Mahalle Muhtar Adayı Tuğba Farımaz 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü Unutmadı.

Farımaz Dünya Kadınlar Günü ya da Dünya Emekçi Kadınlar Günü her yıl 8 Mart'ta kutlanan ve Birleşmiş Milletler tarafından tanımlanmış uluslararası bir gündür. İnsan hakları temelinde kadınların siyasi ve sosyal bilincinin geliştirilmesine, ekonomik, siyasi ve sosyal başarılarının kutlanmasına ayrılmaktadır.Türkiye'de ise 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü ilk kez 1921 yılında "Emekçi Kadınlar Günü" olarak kutlanmaya başlandı .

Zaviye Mahallesi Muhtar Adayı Tuğba Farımaz  8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde mahallesinde seçmen bayanlar ve gazeteci bayanlar unutmayıp ikramları ve çeşitli hediyeler le biraraya geldiler.

Farımaz 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutluyorum. Toplumumuzdaki şefkat, merhamet ve yardımlaşma duyguları en üst noktaya ulaşır. Barış ve huzurun sağlanabilmesi için bu günlerin en iyi şekilde değerlendirilmesi gerekir. Ben de mahallemizde bu önemli ve güzel günde Mahallemizin değerli Kadınlarımızla bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz.

Bizi Dünya'ya getiren onlar da olduğumuzu hiç unutmayan yaşamımızın doğumdan ölüme her anından varlıklarıyla onurlandırdığımız ihtiyacımız olduğunda desteklerini esirgemeyen eğiten yetiştiren bizi biz yapma yolunda yüreklerinde sevgi ve şefkati karşılıksız veren tüm Kadınlarımızın 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nü kutluyorum ifadelerinden bulundu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.