ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

BAL LİGİ'NDE MÜCADELE EDEN,  MALATYA YEŞİLYURTSPOR'DAN AÇIKLAMA..

 

13 Ağustos 2024 22:22
BAL LİGİ'NDE MÜCADELE EDEN,   MALATYA YEŞİLYURTSPOR'DAN AÇIKLAMA..

 

2024-2025 sezonunda Bölgesel Amatör Ligde şehirimizi temsil edecek olan,

 Malatya Yeşilyurtspor’da Kulüp Başkanı Adnan Çoban yönetim kurulu toplantısı sonrası yaptığı açıklamada, Yeşilyurtspor’umuz geçmişte profosyonel liglerde şehirimizi temsil etmiş ve 2.Lig yükselme şansını son anda kaçırmıştı. Burada öncelikli hedefimiz Yeşilyurtspor’umuzu üst lige taşımaktır.

Malatya amatör futbolunun gelişmesi için elimizden gelen herşeyi yapacağız. Malatya Yeşilyurtspor’umuz için de ‘O Sene Bu Sene’ sloganımız ile yola çıktık. Şimdiden teknik ekibimize ve futbolcularımıza başarılar diliyorum.

Transfer çalışmalarımız transfer komitemiz tarafından devam ediyor. Dış transferde bugün de Malatya’lı 5 isim ile anlaşmaya vardık. 

Yunus Gezici, Yusuf Aslanargun, Mehmet Suha Yiğit, Kürşat Akçadağ ve İbrahim Öztürk’ü kadromuza kattık. Camiamıza hayırlı olsun. İnşallah yolun sonu şampiyonluk açıklamasında bulundu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.