ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

Cumhuriyet Halk Partisi’nde Yaprak Dökümü Başladı.

 

28 Ağustos 2024 22:16
Cumhuriyet Halk Partisi’nde Yaprak Dökümü Başladı.

Cumhuriyet Halk Partili Yazıhan Belediyesi ve Başkan Abdulvahap Göçer ilçeye geldiği günden bu yana yaşanan huzursuzluklar bir türlü bitmek bilmedi. Sürekli bir olayların içerisinde kendini bulan Başkan Abdulvahap Göçer, sonunda CHP Yazıhan ilçe başkanını bezdirerek görevinden etti. 

 

Malatya Yazıhan ilçesi 22 yıl sonra Cumhuriyet Halk Partisi seçimi kazanmasına büyük bir dolu olan ilçe başkanı Çalışkanın emekleri verdiği mücadele Belediye Başkanı tarafından hiçe sayılarak istifa ettirdi. Yazıhan ilçe başkanı Çalışkan ve yönetimi meclis üyesi Şen Yazıhan Kadın Kolu İlçe Başkanı ve yönetime görevden topluca istifa etmişlerdir

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yazıhan İlçe Örgütü'nde dikkat çeken bir gelişme yaşandı. CHP Yazıhan İlçe Başkanı Şahmurat Çalışkan, ilçe yönetimi ve Yazıhan Meclis Üyesi Yunus Şen, görevlerinden istifa etti. CHP Malatya İl Başkanlığı tarafından Başkan Çalışkan’ın istifası onaylandı. Malatya Battalgazi ilçesi Cumhuriyet Halk Partisi belediye meclis üyesi istifa ettiğine dahil iddialar vardır Cumhuriyet Halk Partisi'nde Malatya il ve ilçe yönetiminde ne ve neler oluyor...???

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.