ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

Vali Seddar Yavuz’dan 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlama Mesajı  

 

29 Ağustos 2024 22:20
Vali Seddar Yavuz’dan 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlama Mesajı   

Kıymetli Hemşehrilerim,

Milletimizin bağımsızlık ve hürriyet aşkının, azim ve kararlılığının en büyük sembollerinden biri olan 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı, bir kez daha büyük bir gurur ve coşkuyla kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde, kahraman ordumuzun ve aziz milletimizin büyük fedakârlıkları ile kazanılan bu zafer, Türkiye Cumhuriyeti’nin temellerinin atıldığı en önemli dönüm noktalarından biridir. Bu büyük zafer, milletimizin asla esaret altında yaşamayacağını ve vatan topraklarının ilelebet Türk yurdu olarak kalacağını tüm dünyaya ilan etmiştir.

30 Ağustos; birlik, beraberlik ve kardeşlik ruhunun, vatan sevgisinin, bağımsızlık sevdasının en anlamlı ifadesidir. Bu ruh, milletimizin her türlü zorluk karşısında nasıl kenetlendiğini, bağımsızlık ve hürriyetinden asla vazgeçmeyeceğini bir kez daha gözler önüne sermiştir.

Bu anlamlı günde, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, İstiklal Mücadelemizin tüm kahramanlarını rahmet ve minnetle anıyor; aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize sağlık ve huzur diliyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle, milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutluyor, bağımsızlık mücadelemizin ve bu büyük zaferin mimarlarını saygıyla selamlıyorum.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.