ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

Malatya’da Trafik Hayatı Felç Etti

 

17 Eylul 2024 19:58
Malatya’da Trafik Hayatı Felç Etti

Özellikle çevre yolunda yaşanan trafik tıkanıklıkları, sürücüler için adeta bir işkenceye dönüşmüş durumda. Şehir merkezindeki yıkım çalışmaları ve çevre yolunda devam eden inşaatlar, uzun araç kuyruklarına neden oluyor. Çok kısa mesafelerin bile saatlerce aşılamadığı bu süreçte sürücüler, çareyi korna çalarak tepkilerini dile getirmekte buluyor.

 

Malatyalılar, yetkililerden bu kronik hale gelen trafik sorununa kalıcı ve hızlı bir çözüm getirilmesini bekliyor. Günden güne daha da kötüleşen bu tablo, şehirde yaşam kalitesini olumsuz etkilerken, vatandaşlar rahat ve güvenli bir ulaşım için somut adımlar atılmasını talep ediyor.

 

Trafik çilesinin günlük yaşamı zorlaştırdığı bu dönem, Malatya'nın daha yaşanabilir bir şehir haline gelmesi için çözüm bekleyen en acil sorunlardan biri olarak öne çıkıyor.

Kaynak Erdal Öztürk 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.