ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

Malatya, MASKİ’de Rajon Kesen Müdür?!

 

18 Eylul 2024 18:55
Malatya, MASKİ’de Rajon Kesen Müdür?!

Malatya MASKİ (Malatya Su ve Kanalizasyon İdaresi), son dönemde skandallar zinciriyle gündeme gelmeye devam ediyor.

Sayın Başkanım Belediyenin  üst kadrolarına atadığınız bir çok numunelik,vasıfsız ve toplumda karşılığı olmayan isimleri kimler pazarlıyor.!

Vatandaşın parasının, emeğinin, su ve altyapı hizmetlerinin sorumluluğunu taşıyan bu tür kurumlarda şeffaflık, liyakat ve adaletin sağlanması gerekmiyormu?

Malatya halkı, Malatya Büyükşehir Belediyesi ve çok tartışılan kurumların başında gelen Esenlik ve MASKİ’ gibi önemli kurumlar ve diğer bazı birimlerde hizmet beklerken, kurum içi skandallar ve tehditlerle anılan bir yönetim anlayışını hak etmiyor.  Bu tür olumsuz ve skandal olayların derinlemesine araştırılması ve kamuoyunun aydınlatılması gerekiyor.?

Sayın Başkanım bizden söylemesi eğer yol yakınken önlemini almaz iseniz bunun bedeli ve faturası ilerleyen dönemlerde size pahalıya malolur.?!

Kaynak Bayram Güder 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.