ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

TÜRKİYE BİLERDO   ŞAMPİYONASINDA  MALATYA'YI 12 SPORCU TEMSİL EDECEK..

 

20 Eylul 2024 19:43
TÜRKİYE BİLERDO   ŞAMPİYONASINDA   MALATYA'YI 12 SPORCU TEMSİL EDECEK..

TÜRKİYE BİLERDO ŞAMPİYONASINDA 

MALATYA'YI 12 SPORCU TEMSİL EDECEK..

 

Malatya Bilardo il temsilcisi 

Aynı zamanda ilimizde yapılan bilardo 3 bant şampiyonasında 2. ligi hak eden, Bilardo il temsilcisi Murat Bayram ile birlikte 12 sporcu 13-23 Ekim tarihleri arasında Ankara Gölbaşın'da yapilacak olan,Büyükler Türkiye şampiyonasında malatya'yı temsil edecek olan Bilardo takımı çalışmalarını sürdürüyor.

Geçtiğimiz gün yapılan Malatya Bilardo il temsilciliğinin 2024 yılı faaliyet programında yer alan, 3 bant il şampiyonası 1. Etap müsabakaları 62 sporcu katılımı ile gerçekleşti. 

Şampiyona sonrası açıklamalarda bulunan Bilardo il temsilcisi

Murat Bayram birbirinden değerli sporcularımızın mücadele ettiği şampiyonada birbirinden kıymetli ve değerli sporcu arkadaşlarımızın mücadelesi ilimizde bilardo branşında ne kadar başarılı olduğumuzun da bir göstergesi oldu. Şampiyonada görev alan hakem arkadaşlarımızı da ayrıca tebrik ediyorum diyerek sözlerine devam eden,

Malatya bilardo İl temsilcisi Murat Bayram Ankara’da yapılacak olan; Türkiye Şampiyonasında arkadaşlara şimdiden başarılar diliyorum diyerek sözlerini tamamladı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.