reklam
ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 
reklam

BAKAN KURUM MALATYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI SAMİ ER’İ ZİYARET ETTİ

 

Eklenme Tarihi

16 Ağustos 2024 06:58

Güncelenme Tarihi

01 Ocak 1970 06:58
BAKAN KURUM MALATYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI SAMİ ER’İ ZİYARET ETTİ

Çeşitli programlar ve deprem sonrası çalışmaları yerinde incelemek üzere Malatya’ya gelen Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er’i ziyaret etti.

6 Şubat depremlerinin ardından Malatya’da yapılan çalışmaları yerinde görmek ve değerlendirmelerde bulunmak üzere beraberindeki heyet ile Malatya’ya gelen Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret ederek, Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er ile görüştü.

Bakan Kurum daha sonra beraberindeki heyetle birlikte Malatya Büyükşehir Belediyesi Fırat Toplantı Salonu’nda geniş katılımlı koordinasyon toplantısı gerçekleştirdi.

 

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.