ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

Jeton Basın’ın Jetonu Bitince …

 

23 Ağustos 2024 22:06
Jeton Basın’ın Jetonu Bitince …

Bir önceki dönem Malatya Büyükşehir belediye başkanı Selahattin Gürkan bir konuşmasında ;”Jeton Basın kendine çeki düzen verecek “demişti.

Fakat Başkan Selahattin Gürkan basına jeton dağıtmaya devam etmişti.
O dönemin bazı basın çalışanları jetonla çalıştıkları için ilçe belediyeler dahil hiçbir belediye de yaşanan sorunu gündeme getirmedi.Belediye içinde olup bitenler belediye tarafından atılan bültenlerle halka duyuruldu, kimse belediye neler oluyor sorusunu soramadı.Çünkü jetonları sürekli olarak gelmeye devam ediyordu.
Fakat 31 Mart yerel seçimler sonucu başkanlık koltuğunu devr alan Sami Er jeton olayını ortadan kaldırdı.

Bu durum bir grup gazetecinin  o kadar zoruna gitti ki 5 aydır belediyede eleştirmedikleri  bir şey kalmadı.Aslında eleştiri güzeldir tabi doğru amaçla yapılırsa fakat jeton basının amacı yeniden jetonlara kavuşmaktı.O dönemde jeton dağıtanlar gazeteci arkadaşlarla iletişime geçerek Sami Er hakkında anket başlatmış.Jetoncular  durur mu ,hadi kibrit çakalım diye eleştirilerin dozunu artırmaya başladı. 

5 Aylık belediyeyi eleştirmek ne kadar doğru bilemem ama  Jeton alamadığınızı bu kadar belli etmeyin..Zaten  SAKALLI senin önüne Jeton atıyor idare et onla şimdilik.

Kaynak Pencere Tv

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.