ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

Özcan'dan Yılmaz'a Hayırlı Olsun Ziyareti

 

13 Eylul 2024 04:24
Özcan'dan Yılmaz'a Hayırlı Olsun Ziyareti

İnternet medyası ve dijitalleşmenin giderek önem kazandığı günümüzde, Malatya’da bu alanda yapılan çalışmalar dikkat çekmeye devam ediyor.

 

Malatya Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Numan Özcan, Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR) Malatya Şube Başkanı İskender Yılmaz’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

 

Ziyaret sırasında Özcan, Yılmaz’a yeni görevinde başarılar dileyerek, internet medyasının toplumsal bilinci arttırmada ve yerel dinamikleri ulusal platformlara taşıma konusunda kritik bir rol oynadığını vurguladı. Özcan, "Dijitalleşmenin hızla yayıldığı çağımızda, internet medyası toplumumuzun sesi olma görevini üstleniyor. İskender Yılmaz’ın başkanlığında TİMBİR Malatya Şubesi’nin bu sorumluluğu en iyi şekilde yerine getireceğine inanıyorum," dedi.

İskender Yılmaz ise, Özcan’a teşekkür ederek, TİMBİR’in Malatya’da internet medyasını daha ileriye taşıma hedefinde olduğunu ve bu süreçte yerel yöneticilerle iş birliğinin önemine değindi. Yılmaz, " Malatya’da internet medyasını daha etkin ve şeffaf hale getirmek için çalışacağız. Hedefimiz, doğru bilgiye hızlı erişimi sağlayarak Malatya halkının haber alma hakkını en iyi şekilde korumak," ifadelerini kullandı.

Kaynak Erdal ÖZTÜRK

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.