ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

Bilal Aydın'da Katipoğlu'na Hayırlı Olsun Ziyareti

 

20 Eylul 2024 12:53
Bilal Aydın'da Katipoğlu'na Hayırlı Olsun Ziyareti

Genel Sekreter Yardımcılığına atanan Mustafa Katipoğlu na yeni görevinin hayırlı olmasını diliyor ve başarılar temenni ediyorum. 

Bilal Aydın Mustafa Katipoğlu Makamında ziyaret ederek  “Hayırlı olsun. Allah yolunuzu açık etsin. Malatya ’ımıza güzel hizmetler yapacağınıza inanıyoruz”

Allah güzel hizmetler yapmaya vesile kılsın. Umarım hem Malatyalılar. Mustafa Katipoğlu’nun tecrübelerinden en üst düzeyde faydalanacaktır.

 Birikimi ve tecrübesiyle Genel Sekreter Yardımcısı yürütmekle mükellef olduğu işleri başarıyla yerine getireceğine inanıyorum. Malatya’mızı imkânlarıyla vatandaşlarımıza, köylerimize, mezralarımıza önemli altyapı projelerini, yine şehir merkezinde  yürüttüğü diğer bir takım hizmetleri layıkıyla yapacağına inanarak kendisini bu göreve atanan. Bugüne kadar da güzel işlerin yapılmasına vesile olmuştur. Bundan sonra da ekibiyle beraber  işlerini süratle yürütecektir inanıyorum ifadelerinde bulunan Aydın Katipoğlu’na Akçadağ Armutu takdim etti.

Katipoğlu Sürekli istişare koordinasyon ve uyum içerisinde Valimiz siyasetinde tüm ilimiz, bölge müdürlüklerimiz, ilçe kaymakamlarımız, meclis üyelerimiz, muhtarlarımız, köylere hizmet götürme birliğimiz ile birlikte imkânlarımız dâhilinde samimiyetimizi ve gayretimizi ortaya koyup elimizden geleni en güzel şekilde yapmanın gayretini göstereceğiz Biz insanımızı mutlu etmek, memnun etmek, hizmet götürmek adına elimizden geleni yaparız.

Mustafa Katipoğlu www.habermalatya44.com editörü Bilal Aydını ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek Aydın teşekkür etti.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.