27-29 Mart tarihleri arasında düzenlenecek 2'nci Ege Bölgesi Dişhekimleri Odaları (EBDO) Bilimsel Kongre ve Sergisi bu yıl Denizli Dişhekimleri Odası ev sahipliğinde gerçekleşecek.
EBDO Kongresi’nde diş hekimliği alanındaki en güncel gelişmeler ve yenilikler paylaşılacak; alanında uzman akademisyenlerle, sektör profesyonelleri bir araya gelecek.
Denizli Büyükşehir Belediyesi Pamukkale Kültür Merkezi'nde 3 gün boyunca konferans, seminer ve kurslar aracılığıyla katılımcılar; diş hekimliği alanındaki en güncel bilgilere erişme, bilgi ve deneyimlerini paylaşma fırsatı bulacak.
Kongreye, EBDO üyesi Afyon, Aydın, Balıkesir, Denizli, Isparta, Manisa, Muğla, Uşak ve İzmir Diş Hekimleri odaları yönetici ve üyeleri de katılacak; dental firma temsilcileri de sektörün en yeni ürün ve hizmetlerini tanıtacak.

Geçit: “Vatandaşlarımızın Sofrasına Güvenli Ürünler Ulaşmalı
Keskin: “Zor Şartlarda Mücadele Eden Esnafımıza Destek Şart”
Kar Sonrası Battalgazi’de Hummalı Çalışma
Zelyurt: “Hocalı Katliamı Unutulmayacak Bir İnsanlık Dramıdır”







