reklam
ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

MAGİNDER Başkanı Karademir’den Yangın Bölgesine Ziyaret

 

Eklenme Tarihi

08 Ocak 2026 11:43

Güncelenme Tarihi

01 Ocak 1970 11:43
MAGİNDER Başkanı Karademir’den Yangın Bölgesine Ziyaret

 

“Can Kaybı Olmaması En Büyük Teselli”

Malatya Girişimci İş İnsanları Derneği (MAGİNDER) Başkanı Salih Karademir, Hamidiye Mahallesi’nde dün akşam saatlerinde meydana gelen ve büyük çaplı hasara yol açan konteyner yangınının ardından bölgeyi ziyaret ederek esnaf ve şantiyede çalışan işçilere geçmiş olsun dileklerini iletti.

Yangının meydana geldiği alanda incelemelerde bulunan Başkan Karademir, şantiyede çalışan işçiler ve yetkililerle bir araya geldi. Karademir, yangının konteynerlarda oluşan elektrik kaçağı nedeniyle çıktığını belirterek, itfaiyenin hızlı müdahalesi sayesinde facianın önüne geçildiğini söyledi.

Olayla ilgili değerlendirmelerde bulunan Salih Karademir, “Dün şehir merkezimizde çok üzücü bir yangın yaşandı. Şantiyede kalan işçi kardeşlerimizin bulunduğu konteynerlarda elektrik kaynaklı bir yangın çıktı. Çok şükür can kaybı ya da yaralanma yok. Burada yaklaşık 1500 işçimiz çalışıyor. Bu kardeşlerimiz, zor kış şartlarında Malatya’mız için emek veriyor. İş güvenliği ve çalışanlarımızın can sağlığı her şeyden önemli. Yetkililerin bu konulara daha fazla hassasiyet göstermesini özellikle istiyoruz. Tüm Malatya’mıza geçmiş olsun” dedi.

Başkan Karademir, yangının ardından Hamidiye Mahallesi Muhtarı Ünal Ergöç’ü de ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti. Karademir, “Rabbim böyle büyük afetleri bir daha yaşatmasın” ifadelerini kullandı.

Hamidiye Mahallesi Muhtarı Ünal Ergöç ise yangın öncesinde mahallede öğle saatlerinde elektrik kesintisi yaşandığını, akşam saat 17.00 sıralarında elektriğin gelmesinin ardından yangının başladığını belirterek, “Çok büyük bir yangın atlattık. En büyük tesellimiz can kaybının olmaması” dedi.

Bölge esnafı da yangın sırasında büyük panik yaşadıklarını, bazı iş yerlerinde maddi hasar meydana geldiğini ifade ederek, elektrik kesintisinin ardından yangının çıktığını belirttiler.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
reklam
reklam